reinolen 178 Postitatud Mai 8, 2015 Midagi uut suvel tulemas, ulme õhusüsteemiga Tsiteerides tootja sõnu: "It is cool to see how 6 spiral air channels create cyclone air flow effect." Hind on veel küsimärgi all ja peaks tulemas Juunis. Tootja koduleht: http://www.steamcrave.com/ Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 8, 2015 Soetasin endale selle eelmisel nädalal, väga hea on Esimene RDA, mis mulle meeldib. Poodi ka ports ära tellitud juba 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 8, 2015 Siiamaani kõik RDA'd mida ma proovinud olen, ei ole eriti vaimustuses hoidnud, ehk on see see õige Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Mai 8, 2015 See "pöörlev õhuvool" on küll bs Vähemalt minule isiklikult tundub nii. Siin vanema versiooni ülevaade, aga tundub ikka "ei midagi erilist", reguleeritav õhuvool puudub jne. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 8, 2015 Ma proovinud igasuguseid asju ja see on parima maitsetulemuse seni andnud. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Mai 8, 2015 Mina ka mitmesugust proovinud ja minule on andnud parima maitsetulemuse Aris RDA, aga ise jah seda Steamcrave'i proovinud pole, nagu sina ilmselt pole Arist testinud Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 8, 2015 On Aris proovitud - ei tekitanud positiivset emotsiooni miskipärast 1 vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Mai 8, 2015 On Aris proovitud - ei tekitanud positiivset emotsiooni miskipärast No siis küll, eks eelistused on erinevad, minule küll meeldis, ainuke neg. asi on, et ta dripper, ei viitsi mässata enam sellega. Aga teemast veel, siis hea vähemalt, et Eestis keegi on selle Steamcrave'i ära proovinud ja julgeb soovitada. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 8, 2015 Juu, see juurdetilgutamise vajadus on minu jaoks samuti piisavalt piirav ja kasutan toda vidinat ainult kodus. Samas tean ka inimesi, kelle jaoks käigu pealt juurdetilgutamine pole probleem Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 8, 2015 siin juba ventilaatoriga versioongi tellitud, eks kuulda ole tulemusest Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Mai 9, 2015 BS see turbo dripper, tossab nagu iga teine dripper, ainukese vahega, et turbol turbiin undab pikalt peale igat laksu. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Mai 9, 2015 BS see turbo dripper, tossab nagu iga teine dripper, ainukese vahega, et turbol turbiin undab pikalt peale igat laksu. Selle turbiini võib ju minema visata (mina viskaks). Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Mai 9, 2015 Juu, see juurdetilgutamise vajadus on minu jaoks samuti piisavalt piirav ja kasutan toda vidinat ainult kodus. Samas tean ka inimesi, kelle jaoks käigu pealt juurdetilgutamine pole probleem Nagu mina eile su pargi pingil Tilgutasin käed mõnuga täis. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 11, 2015 Mõlemad versioonid kohal - http://spezz.lv/et/clearod/472-steamcrave-aromizer-rda.html 1 brutal reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Mai 12, 2015 Mõlemad versioonid kohal - http://spezz.lv/et/clearod/472-steamcrave-aromizer-rda.html Läbipaistvat ehk klaasist pole ju? See mille Rein esialgselt postitas. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 12, 2015 Läbipaistvat ehk klaasist pole ju? See mille Rein esialgselt postitas. Ei, pole veel saadaval. Share this post Link to post Share on other sites