old 919 Postitatud Mai 13, 2015 Kaua tehtud kaunikene... vist siis esimene tõsisem e-sigareti teemaline küsitlus Eestis on valmis . Küsitlusele saab vastata siin: goo.gl/wCC6V0 Küsitluse eesmärgiks on saada esmane ülevaade Eesti e-sigareti kasutajate harjumustest ja eelistustest. Kogutud info avalikustame foorumis. Samuti edastame tulemused vastavatele riigiasutustele, et vastuvõetavad otsused aktsiisi ja muu e-sigaretiga seonduva regulatsiooni osas oleksid enam teadmistepõhiseid. Vastamine võtab aega 10-15 minutit. Küsitlus on anonüümne. Küsitluse tulemusi saab jooksvalt näha siin (analytics) ja siin (gSheet) Nende vahel, kes soovivad ja kes vastavad küsitlusele enne 2015.05.25 kella 00:00, loositakse välja erinevate poodide poolt välja pandud kingitused. Poed on välja pannud järgnevad kingitused: spezz.lv - kupongi e-poest ostmiseks väärtusega 45€. epiip.ee - kupongi e-poest ostmiseks väärtusega 45€. maitsevaur.ee - kupongi e-poest ostmiseks väärtusega 45€. esuitsud.ee - kupongi e-poest ostmiseks väärtusega 45€. veipar.ee - JOYETECH EGRIP SET'i (värv omal valikul), väärtusega 54€ Kingituste loosimine on tehtud selliselt nagu ta on, sest arvame, et kogu küsitlus peaks olema 100% avalik ja anonüümne. gSheet aga ei võimalda e-meile peita kui need küsitluse raames küsida. Keerulisema süsteemiga maadlemisel ka mõtet ei näinud. Jagage siis seda küsitlust usinasti neile kes e-sigaretti kasutavad. Mida rohkem vastajaid seda suuremat jõudu omavad tulemused. 5 Maitsev Aur, kalajala, pamp and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 13, 2015 Kuna minu enda panus siia oli olematu, siis mina saan vaid tänada kõiki kes aitasid koostada küsitlust ja poe omanikke kes premeerivad vastajaid! 2 Maitsev Aur and Scuall reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Mai 13, 2015 Vastatud x2. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 13, 2015 Ma tahan ka väga tänada poe omanikke kes kingitused välja panid ja kõiki kes kaasa aitasid küsimustiku koostamisele . 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Mai 13, 2015 Ja ühine aplaus Oldile, kes härjal sarvist haaras, soiku vajuda ei lasknud ning ka reaalselt käivitas! Levitage ja tehke promo, ehk jõuab veiparite hääl ka lõpuks otsustajate kõrvu 3 old, vandura and Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 13, 2015 Samuti vastatud Kuna küsitlus on nii lühikest aega üleval olnud, siis mõistagi võib kõik muutuda, kuid suht üllatav et vastajate seas praeguse seisuga vaid üks õrnema soo esindaja on Share this post Link to post Share on other sites
DeucheBag 15 Postitatud Mai 13, 2015 Meie leibkond ka vastas, ja suured tänud kõigile kes viitsisid teha ja toimetada. Poodidele ka respekt. Kõikidele tuttavatele kes veibivad link edastatud. 2 old and Spezz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Mai 13, 2015 Kõik meie poe uudiskirjaga liitunud kliendid said samuti teavitatud. Facebook kah. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Mai 14, 2015 eile vastasin ka ära. teoreetiliselt peaks vähemalt niipalju vastajaid olema, kui on foorumil kasutajaid. aktiivsemalt seltsimehed, aktiivsemalt Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud Mai 14, 2015 Vastasin ka ära, saatsin sõbrale ning too vastas ka Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 14, 2015 Õhtul vastan ka ära ja homsesse videosse läheb küsitlus sisse Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Mai 14, 2015 Proovin nüüd uuesti, enne pani vastamise ajal foorum pange Foorumi teavitus oli rämpsposti läinud, mida varem pole juhtunud ja kardan, et ma pole ainus selline. Arvan, et tuleks uus, ilma linkideta kiri laiali saata, muidu paljud ei saagi küsitlusest teada. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 14, 2015 Kellele see foorumi teavitus saadeti? Mina pole midagi saanud... mitte et sellest nüüd puudust tunneksin kui juba ära vastasin, aga ei usu et saajate hulgast need käsitsi välja visati kes siin teada andsid, et vastatud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 14, 2015 Ma hommikul sain 2 teavitust (erinevates poodides vist regatud) Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 14, 2015 No mina olen samuti kahes Eesti poes regatud ja need mõlemad on ka küsitluse eest auhinna välja pannud. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 14, 2015 No mina olen samuti kahes Eesti poes regatud ja need mõlemad on ka küsitluse eest auhinna välja pannud. Sa pole uudsikirja ette linnukest pannud ma pakun . Share this post Link to post Share on other sites