MarttiL 1 Postitatud Mai 21, 2015 Huvi siis selline et mis võib tingida selle et kurgus on ebameeldiv tunne e sigarit tõmmates?Kas see on täiesti normaalne kui kurk on veidi haige? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Mai 21, 2015 Huvi siis selline et mis võib tingida selle et kurgus on ebameeldiv tunne e sigarit tõmmates? Kas see on täiesti normaalne kui kurk on veidi haige? proovi teist mahla(teise tootja oma) mulle isiklikult ka mõnede tootjate mahlad ei sobi Share this post Link to post Share on other sites
MarttiL 1 Postitatud Mai 21, 2015 proovi teist mahla(teise tootja oma) mulle isiklikult ka mõnede tootjate mahlad ei sobi Ma olen üle 3 kuu eSic-i mahlasi seganud ja nüüd järsku ei sobI? Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Mai 21, 2015 maitsestaja ei sobi? individuaalne....kellel lööb kohe välja...kellel hiljem Share this post Link to post Share on other sites
MarttiL 1 Postitatud Mai 21, 2015 maitsestaja ei sobi? individuaalne....kellel lööb kohe välja...kellel hiljem Ma segan ise jamh =) Algul kartsin et vb peab kangust vähendama et sellest tingitud, praegu 12 kangusega vedelike kokku Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Mai 21, 2015 Ma segan ise jamh =) Algul kartsin et vb peab kangust vähendama et sellest tingitud, praegu 12 kangusega vedelike kokku võimalik Share this post Link to post Share on other sites
MarttiL 1 Postitatud Mai 21, 2015 võimalik Segan ilma nikotiinita kokku ja proovin kui see ei aita siis peab teist maitsestajat degusteerima. Soovitaksid mõnd firmat ja kohta kus neti kaudu saab? Enne olen e.piip.ee-st tellinud Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Mai 21, 2015 Segan ilma nikotiinita kokku ja proovin kui see ei aita siis peab teist maitsestajat degusteerima. Soovitaksid mõnd firmat ja kohta kus neti kaudu saab? Enne olen e.piip.ee-st tellinud ega sa yle ei doseerinud maitsestajat? Share this post Link to post Share on other sites
MarttiL 1 Postitatud Mai 21, 2015 ega sa yle ei doseerinud maitsestajat? Enamasti olen pannud 14 tilka 10ml kohta ja on sobiv minu jaoks olnud =) Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Mai 21, 2015 Enamasti olen pannud 14 tilka 10ml kohta ja on sobiv minu jaoks olnud =) äkki on liiga palju? kui yle doseerid siis läheb keemiaks....pane 11-12 prooviks maitse vahe pole suur - küll aga mõju vahe Share this post Link to post Share on other sites
MarttiL 1 Postitatud Mai 21, 2015 äkki on liiga palju? kui yle doseerid siis läheb keemiaks....pane 11-12 prooviks maitse vahe pole suur - küll aga mõju vahe Ma segasin omal nikotiinita vedeliku juba ära aga varjant on see et ma valan veidi pealt ära teise pudelisse ja panen lahjenduseks PG-d või/ ja VG-d juurde =) Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Mai 21, 2015 Ma segasin omal nikotiinita vedeliku juba ära aga varjant on see et ma valan veidi pealt ära teise pudelisse ja panen lahjenduseks PG-d või/ ja VG-d juurde =) Sa valmis vedelikke oled proovind, nt walc-i kokteile? ma ennem ka aint ise segasin baasi ja maitsestajaid kokku. viskas nata üle ja hakkas ka kurku häirima. Nüüd tossan nii kuidas kunagi mis vedelikku, paar päeva walc-i koksi, siis Marc-ilt soetatud baasi ja maitse mixe. Vaheldust vaja ehk? Share this post Link to post Share on other sites
MarttiL 1 Postitatud Mai 21, 2015 Sa valmis vedelikke oled proovind, nt walc-i kokteile? ma ennem ka aint ise segasin baasi ja maitsestajaid kokku. viskas nata üle ja hakkas ka kurku häirima. Nüüd tossan nii kuidas kunagi mis vedelikku, paar päeva walc-i koksi, siis Marc-ilt soetatud baasi ja maitse mixe. Vaheldust vaja ehk? Ei ole valmis vedelikke proovinud..kust ma näiteks neid walc-i kokse saan? Olin kohe baasi peal kuna arvestasin et üks maitse ära ei tüütaks ja ostsin kohe palju erinevaid maitseid et 10 ml kaupa segada =) 1 tihlavoss reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 21, 2015 http://spezz.ee/et/7-vedelikud Share this post Link to post Share on other sites
Stewie 8 Postitatud Mai 21, 2015 Sa valmis vedelikke oled proovind, nt walc-i kokteile? ma ennem ka aint ise segasin baasi ja maitsestajaid kokku. viskas nata üle ja hakkas ka kurku häirima. Nüüd tossan nii kuidas kunagi mis vedelikku, paar päeva walc-i koksi, siis Marc-ilt soetatud baasi ja maitse mixe. Vaheldust vaja ehk? Ma ka ise paar korda seganud (inawera maitsed) ja ei saanud korralikku mahla kokku-veipides tundus kuidagi happeline. Nüüd ainult walci mahlade peal. Walcilt soovitaks Calipitter Chow Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Mai 22, 2015 Kirjuta walc-ile PM foorumis ja uuri assja. Ma soovitan walcilt Dragons blood-i(vaieldamatult lemmik) ja snake oil-i. Aga oleneb mis maitsed sulle endale meldivad. Ma ka ise paar korda seganud (inawera maitsed) ja ei saanud korralikku mahla kokku-veipides tundus kuidagi happeline. Nüüd ainult walci mahlade peal. Walcilt soovitaks Calipitter Chow Mul vist aint kaks inawera maitsed. Ülejäänud ecig omad mida saad soetada epiip.ee poest. Alati olen saanud korralikku kraami kokku kui ise doseerid viisakalt. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Mai 22, 2015 Soovitan üldse inawera mahladest eemale hoida, imelik happeline kraam. Maitsed just. Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud Mai 22, 2015 Soovitan üldse inawera mahladest eemale hoida, imelik happeline kraam. Maitsed just. Mul vastupidi just. Maitsed istuvad aga baas neil imeliku keemia järelmaitsega ja pole eriti meelepärane mulle. Aga kui vōrrelda ecig ja inawera maitseid siis ecig jääb kindlalt peale! Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Mai 22, 2015 Varsti on meil tulemas Survival Vaping baasid. Pudel on 125ml. Pole kasutatud ei vett, ega alkoholi. Kenasti PG/VG baasid. Hinda veel ei tea, aga teavitame kindlasti! Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Mai 22, 2015 Varsti on meil tulemas Survival Vaping baasid. Pudel on 125ml. Pole kasutatud ei vett, ega alkoholi. Kenasti PG/VG baasid. Hinda veel ei tea, aga teavitame kindlasti! Need Survival Vaping mahlad ja baasid - kust nad pärit on ? Mis riigis toodetud ? Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Mai 22, 2015 Prantsusmaal toodetud. Share this post Link to post Share on other sites
Leino 20 Postitatud Mai 25, 2015 Varsti on meil tulemas Survival Vaping baasid. Pudel on 125ml. Pole kasutatud ei vett, ega alkoholi. Kenasti PG/VG baasid. Hinda veel ei tea, aga teavitame kindlasti! Survival? Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Mai 25, 2015 Survival? Jah. Tootja Survival Vaping. http://www.maitsevaur.ee/e-vedelikud/survival-vaping-premium-e-vedelik/ Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud Mai 30, 2015 Proovisin kunagi 60PG40VG mahla segada, segasin ära ja oligi siuke tunne nagu kurk oleks haige Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 30, 2015 vähenda nikot või/ja suurenda vg osakaalu Share this post Link to post Share on other sites