reinolen 178 Postitatud Juuni 5, 2015 KOHT: http://raepuhkemaja.ee/ Kui keegi kohta ülesse ei leia siis number mul: 52viisviis751 HIND KOKKU: 400€ TEVE MAJA KOOS ÖÖBIMISEGA, 10 VOODIKOHTA, NAISTELE ÜRITUS TASUTAKOGU KREMPEL NÄHTAV, KES MAKSNUD JA KES TOAS VOODIKOHA ON BRONEERINUD. KIIREMATELE AINULT SIIS VOODIKOHAD! VOODIKOHA KOHTA SOOVI ESITAMINE MULLE PS'IGA! https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zVNq08fIWd_zag21I1CHN6YmMqaINfu2mKz3KIxusNw/edit?usp=sharing OSALUSTASU: 23€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Miks nii, et hiljem summa läheb suuremaks? Sest on vaja mõned osamaksed sinna juba ära saata ja tore oleks kiiresti ära maksta, et broneeringus kindel olla. kellel on probleeme, kontakteerub minuga privaatsõnumi teel. Kui rahvast oodatust rohkem tuleb, saab kogutud raha eest midagi ürituse jaoks osta või osa raha tagastadaRaha kanda koos foorumi nimega, tegin eraldi konto, et asjadel silm peal hoida: EE451010011704071220 REIN AASMÄE jeesuse paranoia tõttu kirjutan makstud nimekirja siia kah Samuti voodikohtade nimekirja VOODIKOHAD(10 kohta võimalik, ehk 0 veel vaba): Napoleon Napoleoni +1 Jeesus militar spezz spezzi +1 e-smoker vilistaja vikat vikati +1 MAKSTUD: Jeesus Napoleon Rein Spezz Militar vilistaja e-smoker vikat matakass EMTA Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 5, 2015 Aga kui teha, siis soojal ajal Vee olemasolu ka paha ei teeks , kuigi merd vist kesk-eestist ei leia Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 6, 2015 Eee tegelt on kesk Eestis üks väike lombike nimega Võrtsjärv täitsa olemas.Ma ise mingi mitme päevase ürituse peale väga ei julgeks panustada. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 võrtsjärv juba lõunas ju mitu päeva on suhteline. tegelikult 2 võimalust r-p, mis arvatavasti pole reaalne (mul oleneb ajast) või siis l-p (mis on reaalsem) oleneb ajast olgem ausad, 1 õhtuks kokku tulla, kes sõidavad kasvõi autoga, imeda piipu 2h ja siis tagas sõita, pole nii huvitav kui , süüa, juua, veipida ja hommikuni muljeid vahetada ei ole mingit kohustust 12-24h, just fun ja vaba olek 1 Spezz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 6, 2015 Eks umbes nii ma mõtlesingi, et laupäev-pühapäev oleks siis üritus, õhtupoole laupäeval saaks kokku ja pühapäeval, kes kui kaineks ennast peab saab ära minna Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 keegi sõidab arvatavasti ka väikse ringiga kui vaja väike geograafiline uuring....palju inimesi on pärnumaalt? ses suhtes, kui sealt kedagi pole, siis on võimalik nihutada asukohta lõuna-ida-põhja poole..... lihtsalt kysin. Mulle silma jäänud, et pärnu kandis enamus ikka analoogi peal ikka Share this post Link to post Share on other sites
Gusma 8 Postitatud Juuni 6, 2015 Nu peris mitu ikka pole Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 Nu peris mitu ikka pole sa pärnust? ups eesti geograafiline keskpunk http://www.estonia360.ee/eesti_keskpunkt/ ma juba ytlen varakult ära, et 24-26 ma tulla ei saa Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 6, 2015 Mandri-Eesti keskpunkt on kuskil Põltsamaa kandis. Aga ise pakuks, et läheks hoopis Saaremaale. Näiteks http://www.niidupuu.ee/majutusteenused/... siis on kõigi jaoks kaugele tulla ja kui planeerida üritus laupäevaks, saavad need kel soovi pühapäeval natuke ka Saaremaal ringi vaadata. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 napoleon, ma saare peal paar korda käinud seoses hv-ga, minimaalne olek r-p, l-p on mõttetu ja asi kisub rõvedalt pikaks, sõit koju võtab 4-6h aega, tartu omad 6h kindlasti Näiteks mina sinna ei tuleks ( ei tähenda, et seal ei võiks toimuda) paat+ ooteajad+ sealt "saaremaale" saada võtab liiga palju aega kesk-eesti ok kui landmarki ei hakka vaatama, siis paide pidi eesti syda olema....kusagil seal kandis võiks ju olla seal kandis ka hv pidu pidanud, aga see place liiga suur (vist läks ka remonti) meie seltskonna jaoks Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 6, 2015 Saare peal olekski R saabumine ja esimesed õlunaadid/tutvumine, L põhiline üritus ja P lahkumine. L põhilise ürituse jaoks sai öeldud selleks, et R õhtul laekub mõni tõenäoliselt suhteliselt hilja. Aga see saare mõte oli vaid idee, mida pole vaja mitte kritiseerida vaid takka kiita või paremaid pakkuda Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 6, 2015 kuskil 20 inimest tuleks siis majutaks ennast paidesse ära ühte kohta, ma ei viitsi otsida praegu, rohkem tuleb siis peab hakkama otsima, kes leiab ja pakub midagi ? võin orgunnida ise edasi. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 ma ei kritiseerinud, ma vaid jagasin seisukohta kuidas reaalsus on minu seisukohalt ma täna ei viitsi otsida, aga ehk homme midagi vaatan kuskil 20 inimest tuleks siis majutaks ennast paidesse ära ühte kohta, ma ei viitsi otsida praegu, rohkem tuleb siis peab hakkama otsima, kes leiab ja pakub midagi ? võin orgunnida ise edasi. otsi, näita, vaata ma ka homme otsin jne aga arvesta nimekiri +1 pooltele...või kuidas see veipijatega käib Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 6, 2015 kuskil 20 inimest tuleks siis majutaks ennast paidesse ära ühte kohta, ma ei viitsi otsida praegu, rohkem tuleb siis peab hakkama otsima, kes leiab ja pakub midagi ? võin orgunnida ise edasi. Kui suveks planeerida, siis võib vabalt nii teha, et kes natuke rohkem raha välja käib, saab sees ööbida ja teised on telgis. Isiklikult saaksin isegi 2 telki pakkuda(pluss kolmas, mis enda jaoks jääks kuigi pigem vist bronniks omale koha sees kui see üle mõistuse kallis pole). Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 6, 2015 Ise pakuks juuli keskpaika 1 matakass reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Juuni 6, 2015 äiapapa pakkus just 8 kohalist nõuka aegset telki, ütlesin ära. küsin üle, võibolla on alles veel. see vapefest oleks kõige ägedam. soomes ka see kõva üritus. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 pole olemas plaani, mis kõigile sobiks maksab enamus hääli minu mõte) 1) lasta nädal tiksuda sel küsitlusel 2) Valida 1-2 jne kohta ja lisada kysitlus (koha hinnaga per nase lähtuvalt kogu inimestele eelmise küsitlusega) ses suhtes siin läheb nats keerukamaks, tuleb arvestada, et asi võib kallimaks minna. 10->20 pole hull, 50->100 hull (piltlikult) 3) valiku tegijad tulevad kohale minu jaoks 24h yritus koos voodiga 30€ ei tapa, ilma voodita 29€ aga kõik on läbirääkimiste kysimus jne 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 6, 2015 Jah aga siis on jälle jama, need kes pole tallinnast või kust iganes toimumiskoht on, ei tule kohale selle ühe ürituse pärast Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 6, 2015 No teeme siis keskel, kõigil on sama tee tulla. Ühe võimaliku kohana pakuks välja http://veneverepuhkekyla.eu/ Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 6, 2015 Njah eks inimesed ole erinevad ja selliste ürituste korraldamine on üks tänamatu töö ... kõik kunagi anyway rahul pole.Kui üle Eestiline lihtsalt koos istumine siis kesk Eestisse ma veaks ennast ikka kohale aga mitte ööseks tõenäoliselt. Share this post Link to post Share on other sites
Gusma 8 Postitatud Juuni 6, 2015 Kui sobiks n. tavaline metsik laager mere kaldal, ilma tasu ja serviseta siis pakuks n. https://www.google.ee/maps/dir//58.2368155,24.4831885/@58.2572272,24.3365783,11z/data=!4m2!4m1!3e0 kirikumaa, keegi ei ajas minema jne 1 Spezz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 6, 2015 Kui sobiks n. tavaline metsik laager mere kaldal, ilma tasu ja serviseta siis pakuks n. https://www.google.ee/maps/dir//58.2368155,24.4831885/@58.2572272,24.3365783,11z/data=!4m2!4m1!3e0 kirikumaa, keegi ei ajas minema jne kesk-eesti ..... Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 6, 2015 Pakun välja kuupäeva 25-26 juuli Venevere puhkekülas. Kui palju tulijaid oleks ja kui määrav oleks tulemise või mittetulemise puhul osalustasu? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 7, 2015 Minu ettepanek on peopaik panna paika geograafilise jõupunkti meetodil e. kui tallinnas tuleb 10 inimest ja võrust 1, siis peaks sihtpunkt olema geograafiliselt ikka tallinn-võru maantee keskpunktist märkimisväärselt Tallinna poole. Ja kui Võrust tuleb 100 inimest ja Tallinnast üks, siis pole mõtet pidu ju teha Tallinna külje all. Loodan, et tegin arusaadavalt mõttekäigu... Peopaikasid on IGAS maakonnas, põhimõtteliselt igas endast lugupidavas asumis ka. Alati on optioon teha saartel, saared on ägedad. Saaremaa ja Hiiumaa küll turismimagnetid, aga Tallinna külje all Aegna on üpris mindav. Saab paadiga, saab isegi jala....aga saab ka kajakiga. Seal on ööbimisvõimalused ja mingi toitlustus ka vist... Mulle endale meeldib muidu põhja-eesti männimetsad. Näiteks Loksa või siis Nõva. Kui suvel, siis ujumine on ju EDIT: Roosta puhkekeskus on päris asjalik. Seal võiks vajadusel 2-3 maja võtta lähestikku. Aga minuteada väga soodne see just ei olnud. Seal saab raha eest igasuguseid kõrvalisi tegevusi teha. Vist oli isegi bowling. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 7, 2015 vaatan ja otsin, see napoleoni koht tundub suht ok olema paide kandis on suht nigel valik kui aus olla Share this post Link to post Share on other sites