Stewie 8 Postitatud Juuni 7, 2015 Walci jutus hea iva/õiglane, aga kui toimuks Kesk-Eestis ja tööl pole, siis ma olen käpp. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 7, 2015 Lol, ma pole loksal kunagi käinud Why not Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 7, 2015 See õiglane või mitte nii õiglane on suhteline. Selle teadasaamiseks peaks muidugi põhjalikuma küsitluse tegema kui foorumi poll võimaldab, aga kui võrrelda Tallinn vs. mujalt Eestist kokku, siis pole ma üldse nii kindel, et asi väga räigelt Tallinna poole kaldub ja selles mõttes on kuskil mandri keskel suht mõistlik korraldada. Lisaks see, et kui kõik niigi suht Tallinna keskne on, siis vähemalt mina ei tunne, et mulle oleks väga liiga tehtud kui ühe üritusega ka ise kuhugi kaugemale sõitma peab. Teine variant on muidugi asjale ka nii läheneda, et ei vali kohta mitte niivõrd asukoha kui koha enda järgi st. et oleks midagi põnevat. Põnevaga tekib muidugi see küsimus, et seda kampa seob peamiselt huvi veipimisega seonduva vastu, muus osas on seltskond suhteliselt kirju ja seega on tõenäolised arvamused põneva osas seinast seina. Teine küsimus on see, et kui see põnev sisaldab ka mingeid tegevusi, siis nii mõnigi neist pole tasuta ja eks sellega ole samuti, et mõnele tundub ka 25€ osalustasu kallis ja mõni teine võib silmagi pilgutamata 100€ välja käia ettevõtmine põnev tundub. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 7, 2015 See õiglane või mitte nii õiglane on suhteline. Selle teadasaamiseks peaks muidugi põhjalikuma küsitluse tegema kui foorumi poll võimaldab, aga kui võrrelda Tallinn vs. mujalt Eestist kokku, siis pole ma üldse nii kindel, et asi väga räigelt Tallinna poole kaldub ja selles mõttes on kuskil mandri keskel suht mõistlik korraldada. Lisaks see, et kui kõik niigi suht Tallinna keskne on, siis vähemalt mina ei tunne, et mulle oleks väga liiga tehtud kui ühe üritusega ka ise kuhugi kaugemale sõitma peab. Teine variant on muidugi asjale ka nii läheneda, et ei vali kohta mitte niivõrd asukoha kui koha enda järgi st. et oleks midagi põnevat. Põnevaga tekib muidugi see küsimus, et seda kampa seob peamiselt huvi veipimisega seonduva vastu, muus osas on seltskond suhteliselt kirju ja seega on tõenäolised arvamused põneva osas seinast seina. Teine küsimus on see, et kui see põnev sisaldab ka mingeid tegevusi, siis nii mõnigi neist pole tasuta ja eks sellega ole samuti, et mõnele tundub ka 25€ osalustasu kallis ja mõni teine võib silmagi pilgutamata 100€ välja käia ettevõtmine põnev tundub. Nõus. Ma pigem sellepärast mõtlesingi, et kuna inimestele kipub raha väga tähtis olema, et siis kõige optimaalsem on geograafiline jõupunkt leida ja sellest +-20km raadiusest leida peopaik. Minu poolest võib ka Petseris seda teha, aga prolly +50% kohe viskab mõtte ju peast, vmis. Kuigi Eesti on nii väike, et peopaik ei loe 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuni 7, 2015 Ise arvan et koht hetkel polegi nii oluline vaid palju tuleb kohale ning osalusmaks . Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Juuni 7, 2015 Eesti piiridesse jäädes ei ole väga vahet ju. Igal poole on vähe maad. Kui Napoleoni pool pakutd 25 - 26 juuli jõusse jääb, siis ilmselt tulla ei saa. 24 - 25 oleks parem. Tööle lähen tavaliselt laupäeva õhtul. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 7, 2015 Hetkel pakutud kuupäev on lihtsalt laest võetud, et midagi konkreetset oleks st. selle kohaga pole läbi rääkinud, kas ja mis hinnaga sel ajal saaks. Ehk siis hetkel on kõik ideed nii kuupäeva kui asukoha suhtes teretulnud. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 7, 2015 Reedese päevaga on lihtsalt see, et kes viitsib peale tööpäeva sõita väga... Eriti kui peab natuke kaugemale sõita, laupäev kuidagi mugavam, aga Jaan tööl, eks see ole jälle, et kes saab, kes ei saa, kõigile ei saa kahjuks klappida kuupäevad... Aga Venevere hea, odav ja värki eks "odav" kes kellele aga eks ~20€ nägu + siis sõiduvärk või midagi nii Tegin mõned kalkulatsioonid kah NB! KÕIK ON UMBKAUDSED ARVUTUSED, MIDA ROHKEM AUTOS INIMESI SEDA ODAVAM, MIDA ROHKEM KOHALE TULEB, SEDA ODAVAM JNE.: ööpäev 190€ / osalejadsaunatund 13€*5(sauna tunnid kokku ehk)=65€ / osalejadtelkimine 3€ inimenekämping 10€ inimeneTallinn transport 268km edasi-tagasi ~20€?Tartu transport 160,6km edasi-tagasi ~15€?Pärnu transport 236km edasi-tagasi ~20€?Võru transport 294km edasi-tagasi ~25€?Rakvere transport 238km edasi-tagasi ~20€? 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 7, 2015 25-26 juuli mind pole Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Juuni 8, 2015 Sama. Pole Juuli teine pool eestis. Ses osas ongi juuni-juuli selliste "massiürituste" korraldamiseks kehv, sest inimestel puhkuste aeg ja paljud lendavad/sõidavad minema. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 8, 2015 Eks nende ürituste korraldamisega ole ikka nii, et kõigi jaoks ideaalset aega polegi võimalik leida: - suvel lendab/sõidab mõni minema - augusti lõpp ja september saadab mõni lapsi kooli või läheb ise kooli ja pole aega - periood hilissügis - varakevad on külm ja/või porine, ei saa vabas õhus olla, samuti ei saa need kes odavamalt hakkama saada tahavad telgis ööbida - mai keskpaik kuni juuni keskpaik on mõnel kas endal või lastel kooli lõpetamine, jälle kiired ajad - ja olemegi taas suve juures tagasi PS. eelnevaga ei tahtnud ma öelda, et ei tohiks aja sobivuse või mittesobivuse kohta arvamust avaldada vaid pigem konstanteerida fakti, et igal (aasta)ajal on omad head ja vead ning samuti leidub alati selliseid, kes olenemata ajast nagunii kohale ei tuleks, kuid see ei takista valitud aega kritiseerimast Eelinfoks, et Rein pidi täna-homme selle Venevere puhkekülaga suhtlema ja selgitama välja, mis aegadel see üldse vaba on ja palju see üritus maksma läheb. Kui on valikuvõimalusi, siis teeme võibolla ka polli kuupäeva osas. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 8, 2015 Eelinfole lisaks, helistan homme, täna kiire olnud ja pole aega olnud, alles sain arvuti taha maha, ei hakka nii hilja tülitama. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 9, 2015 Sain targemaks, ürituste jaoks üüritakse välja ainult terve kompleks ehk siis kõik hinnas, terve rendi maksuvus on 1250€. Hind tuleb per nägu päris krõbe kui ainult 15 inimest tuleb. Või on see ainult minu arvamus asjale. http://toosikannu.ee/kontakt/või http://www.hot.ee/v/vetevaim/avaest.htm ? kumba eelistaks Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 9, 2015 Ma seal http://paikesekivi.ee/paaril üritusel käinud ka ka suht norm pleiss. Viimati klassi kokkutulekut tegime ja mingi 15€ nägu saime hakkama( ega me ei maganud ka vaid jõime hommikuni, hoidsime majutuse pealt kokku. ) Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 9, 2015 Toosikannu on väga koht. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 9, 2015 Eks ootab mis toosikannust vastavad, hetkel ei saa tegeleda, ootan kõne ära, homme tegeleb uuesti, kui ei saa sinna kohta Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 9, 2015 http://toosikannu.ee/teenused/pari-puhkeala/see hea odav grüünes lebotamise koht, õhk käib norm. läbi, maga telgis või autos. Ja mis põhiline, ei maksa sittagi, jääb raha joogile ja grillilegi. 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 9, 2015 bäk to venevere case SUVEKUUDEL RENDIME VÄLJA TERVET KOMPLEKSI (sisaldab: puhkemaja, sauna, kanuude, seiklusraja ja palliplatside kasutamist, ööbimist kämpingutes 47-le, telkimiskohti, parkimist ööbimiskoha juures, terrassi koos katusealuse ja lavaga). ma seda ennem seal ei näinud, ma pime või lisati täna? http://toosikannu.ee/teenused/pari-puhkeala/see hea odav grüünes lebotamise koht, õhk käib norm. läbi, maga telgis või autos.Ja mis põhiline, ei maksa sittagi, jääb raha joogile ja grillilegi. no see on nagu liiga lahja supp samas boonuseks võib olla õhtusöök otse loodusest Õhtusel ajal on hea õnne korral võimalik Päri Puhkeala ümbruses näha liikumas mõnda põtra või ehk metssigugi. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 9, 2015 Esmalt, sihiks võtan kuupäevad 1-2 august, endalegi sobib see paremini ja ka enamus saab siis tulla. Ja sihin veel ka veekogu äärde saunamaja, ööbimine telkides jne Share this post Link to post Share on other sites
Gusma 8 Postitatud Juuni 9, 2015 kesk-eesti ..... Jh, see pole keskel, kuid ... suvesoe .... Pärnu rand.... meri .... vabadus .... miks mitte..? Lisaks 0 rent ja ka 0 mugavust Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 9, 2015 Lisaks 0 rent ja ka 0 mugavust pm võiks yle skaibi ka siis kokkutuleku korraldada, vähemalt mugavused olemas 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 9, 2015 Mis kuradi mugavusi sa taga ajad? Muidugi oleks hea kui ema paneks õhtul teki peale ja teeks hommikul võileivad valmis kuid kõikke ikka ei saa. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuni 9, 2015 No ega viie tärni hotell koos personaalse teenijaga ei peagi olema, aga võiks ju olla laud, mille taga istuda, soovitavalt saun ja ei teeks ka paha kui saaks istuda ja ööbida kuskil katuse all, kui ilmaga ei vea. 1 kalajala reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuni 10, 2015 Ei ole keegi tagasi helistanud, helistab peale tööd uuesti Nii, Toosikannu inimesed ütlesid, et väga väike tõenäosus on, et neil vabu kohti on nädalavahetustel, aga saatsin kirja, et kui selgub midagi siis vastavad kirjaga. Samuti uurin kohta, milleks on: http://www.metsajoe.ee/?id=1438, tundub ka päris asjalik koht olevat, hetkel ei vastata kõnele, kuid eks ootame ja proovime uuesti EDIT: Metsajõe ka kinni... krt küll Share this post Link to post Share on other sites