e-kodanik 295 Postitatud Juuli 3, 2015 Ei saa kahjuks osaleda, sest tuleb endal külalisi vastu võtta... Aga ürituse ajaks prognoositakse suurepärast ilma kui keegi peaks veel kõhklema https://www.gismeteo.ru/month/68075/ Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 3, 2015 Ega kei sunima tulema saa ja juurde makma. Eks lahename selle kuidagi ikka ära kui puudu tuleb Smslaenud jne olemas ju lol Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 3, 2015 Jeesuse arvuti müüme maha küll siis hakkama saab Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 3, 2015 Pigem jeesuse mobiili, ma ei ta kas tal üldse arvutit on kui isegi õhtul jutukas mobiiliga käib Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 3, 2015 Kui mobla müüki läheb, siis pidu jääb küll ära, selle juustu eest ei saa halligi. Arvutit ei müü 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 4, 2015 TULETAN MEELDE, ET HOMME VIIMAST PÄEVA 23€! OSALUSTASU ENNEM 5. JUULIT MAKSNUTELE: 23€ OSALUSTASU PEALE 5. JUULIT MAKSNUTELE: 30€ Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 5, 2015 VIIMASED 1,5 TUNDI SOODUSHINNAGA! Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 9, 2015 Tuletaks jälle teemat meelde! Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 13, 2015 ülesse, krt aeg läheneb juba sinnapaika, et võiks nagu osalejad ära maksta kes tulevad Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 13, 2015 aktiivsemalt, aktiivsemalt härrased ja prouased 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 13, 2015 Võib juhtuda, et ma ka ei tule. Merevägi korraldab KV suvepäevad samal ajal. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 13, 2015 Ära jama nüüd Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Juuli 13, 2015 Oi bljää... Hakkab pihta nüüd alt ära hüppamine.... Pigem vastupidi postitusi paluks, et a'la " makstud ja varsti näeme! " Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 13, 2015 Uf0 võtab välja nende nimed, kes küsitlusele jaatavalt vastasid ja kes ei tule, sellel võtame ligipääsu vabateemale ära Tagantjärele hääle muutmine ei aita, kõigest jääb märk maha Disclaimer: palun võtta asja huumoriga, minul pole mingit õigust siin mingeid sanktsioone kehtestada 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 16, 2015 HINNASULA 23€ LÕPUNI, OLEKS TORE KUI IKKA ROHKEM RAHVAST TULEB, HETKEL NATUKENE ÜLE POOLE RAHA KOOS, EHK KES ALGUSES KÕIK JAH PANID ON VEIDI ÜLE POOLE JAH VASTANUTE RAHA KANDNUD. OOTAN VEEL NÄDALA JA SIIS HAKKAME HETKEL MAKSNUTE VAHEL ARUTAMA, KAS ÜLDSE JA KUI PALJU JUURDE MAKSTA.!!!!!! TULGE KOHALE, LÕBUS SELTSKOND GARANTEERITUD! Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Juuli 16, 2015 tulen ka kui siis eestis olen, aga see selgub paar päeva enne üritust Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Juuli 18, 2015 julgemalt, julgemalt.... kamraade vaja, ärge plokkige.... 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Juuli 19, 2015 On keegi tallinnast vaba transpordiga minemas muidu? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 19, 2015 Võimalik, aga hetkel on veel lahtine, kas stardin reedel või laupäeval ja pakkuda saaks ainult ühe otsa pileti, kuna peale üritust liigun edasi Pärnusse. Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 19, 2015 Kui olen tulemas ( selgub kuu lōpupoole ) siis minul 4 kohta vaba Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Juuli 19, 2015 Mis kellast esimesel kohale saabuda on mõtet? Ma tulen jala, siis tean kuidas laagreid planeerida. Sent from my LT25i using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 19, 2015 No tavaliselt on check in kell 12-14. Aga kui nüüd nii sihid, siis mina võtaks eesmärgi kell 17-18 kohal olla. Mõned päevad enne üritust helistan sinna, kui neil kedagi reede õhtul ees pole ja nad on nõus hea hinnaga toa andma, siis võibolla laekun hoopis reedel ehk olen esimene Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 20, 2015 On keegi tallinnast vaba transpordiga minemas muidu?Mul vist on, kerge ringi teen ka sisse, et e-smoker peale võtta Esimene pool makstud, kontole jäi veel 7€, ehk 193€ oleks vaja juurde saada 1 matakass reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 20, 2015 Kes voodikohast ilma jääb ja endal telki pole, saab minu käest laenata. Kokku on mul 3 telki, üks laiusega 180(kirjade järgi 3 inimese telk), üks laiusega 120cm(kirjade järgi 2 inimese telk) ja üks mingi eriti odav mida pole juba 10 aastat kasutanud... laiust ei tea, aga oli kirjade järgi vist ka 2 inimese telk. Kui telgi tervelt tagasi saan ja midagi puudu pole, siis telgi kasutamise eest raha ei küsi Update - telki laenan vaid neile, kes teisipäevaks 28. juuliks osalustasu ära on maksnud. Aga seltsimehed- ja naised, aeg on nii ehk naa oma osalemine osalustasu maksmise näol kinnitada, üritus on juba 2 nädala pärast ja Rein peab ka enne üritust pildi ette saama, palju tulijaid on ehk kui suur ürituse eelarve siis on. Share this post Link to post Share on other sites