Spezz 467 Postitatud Juuli 29, 2015 Kui häda käes ja puudu jääb miskit siis MTÜ saab kohapeal puuduoleva osa maksta. 1 e-smoker reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Juuli 29, 2015 Pakun ,et pigem häda selles, et seltskonna mõttes võiks rahvast rohkem olla.... aga kuna nüüdseks rahvast üle kümne juba koos , nii et suht Ok juba aga ega küll, küllale liiga ei tee... Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 29, 2015 tulekust olen kindel 99.9% Õige - Reinu me hätta ei jäta Off koors Kuna tulekust olen kindel 99.9% siis küsiksin kuidas on söökidega (paar õltsi sees läheb mul kõht tühjaks IGATAHES)? Kas teemegrilli ?Mul on olemas väike grill , võtan sütt ka kaasa kui vaja . Kas teeme ühiskassa või võtab igaüks ise ? Joogitega on llihtne nii palju kui keegi joob võtab kaasa .Kui kellegil on alkomeeter oleks nii hea ja võtaks kaasa ei tahaks olla järjekordne killer. Kui kellegil mõtteid tulistage . Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 29, 2015 Muude asjade kohta ei oska ma kommenteerida aga krt mis puhketalu see on kui peab oma grilli kaasa vedama ... seega see vast ikka olemas on."Joker" Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 29, 2015 Võtan mingi koguse koduveini kaasa, mida tasuta jagan. Toidu osas võtab igaüks ise mida soovib. Odava gaasigrili võin ka kaasa võtta. Elektrokeemilise anduriga alkomeetri võtan kaasa. Kui teiste poolt kasutatud huulik ei sobi, siis mingi kogus uusi huulikuid on olemas, nende eest küsin 50 senti tükk. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 30, 2015 Grill pidi olema ju olema. Iseasi, kui kõht väga tühi ja kiire, siis sütt võtta, puudega läheb aega Süüa/juua võtab igaüx palju tahab, üle jääb alati. Eks mingi salati mesterdab rohelisest, punasest kohapeal kokku. Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Juuli 30, 2015 ei õnnestu tulla, pühapäeval sõidan ära , aga edu ja ilusat ilma teile sinna Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 30, 2015 Paluks aktiivsemalt seltsimehed- ja naised, üritus on juba laupäeval ja maksta on aega reede lõunani. Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Juuli 30, 2015 Küsin igaks juhuks kas keegi mind pühapäeval tln on ka nõus sõidutama? Sent from my LT25i using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Juuli 30, 2015 Kui ma tulen (ilmselt tulen), siis ikka. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 30, 2015 Mina võin ka peale võtta, aga ei tea mis ajal täpselt stardin, seega peab laupäeval jooksvalt telefonis täpsustama kust ja millal peale võtta Edit: aga kas ilm rikkus selle jalgsi minemise plaani ära või said aru, et jalgsi on ikka liiga pikk maa minna? Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Juuli 30, 2015 Ma phm kohal juba, mõned kilomeetrid eemal ainult, küsimus nüüd koju saamises Sent from my LT25i using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 30, 2015 Ups, see on see diagonaalis lugemine, suuremal osal on esimene mure kuidas kohale saada Pühapäeval kahjuks küüti pakkuda ei saa, kuna liigun edasi Pärnusse. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 31, 2015 Nii, ülekande deadline on kell 13:00. Hetkel puudu 67€ kui ei eksi. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 31, 2015 Mis kellaks rahvas end kohale veab? Ma stardin vast alles kuue paiku õhtal, ärge siis seniks end kooma tõmmake Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Juuli 31, 2015 Sama siin ehk alles õhtul. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 31, 2015 kui 10c ja jäävihma ei tule, rooman lõunal kohal Hingan värsket , võtan ja õgin. Mis seal kodus ikka passida Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 31, 2015 kui 10c ja jäävihma ei tule, rooman lõunal kohal Hingan värsket , võtan ja õgin. Mis seal kodus ikka passida Ma tulen kaheks sinna umbes, hellam õhtul üle kuna võtmed saab Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 31, 2015 Rein, kas rohkem osalejaid ei tulnud st. see hetkel puudu olev 67€ on lõplik? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 31, 2015 same shit jah Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 31, 2015 Võtke siis natuke sula kaasa ja klappige puudujääv osa kohapeal kokku. Kokku oli puudu 117, sellest on juba maha arvatud, et mina ja jeesus 25 lisaks panime ehk puudu on 67€ nagu Rein ütles. Lisa maksmine käib muidugi südametunnistuse ja rahakoti suuruse järgi ehk otseselt kohustust pole, samas loodan et saate ikka aru, et Reinu me hätta ka jätta ei saa Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Juuli 31, 2015 Jõuan ka ilmselt peale lõunat, mingi 2-3 paiku... ( Rein , tulen ise...) igaüks siis sööke jooke oma mõõdu järgi ja pärast jagame sõbralikult jah?? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 31, 2015 Söögid-joogid võtab jah igaüks ise, mingit ühist ostmist on juba hilja orgunnima hakata. Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Juuli 31, 2015 Eeldan et toidu-menüüs on a'la grilliteema koos miskit rohelisega ja mingid snäckid värgid... Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 31, 2015 Grilliteema jah. Aga taimetoitlased võivad ka ainult rohelist süüa Majas sees on põhimõtteliselt ka köök ehk kes soovib, võib ka midagi muud vaaritada. Kuidas nõude ja muude köögitarvikutega lood on, ei oska kahjuks öelda. Share this post Link to post Share on other sites