jeesus188 438 Postitatud August 14, 2015 Mõtlesingi, kas ei tulegi yhe kaupa peab tõmbama The zip file is too large. Please add it to your Dropbox. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 14, 2015 tänud spezzile, üritan monteerida siin mõned klipid kokku ja midagi ilusat teha, kuna ma homme lääne-virusse ja tagasi alles teisip arvatavasti ehk siis saab juba ülesse 1 e-smoker reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Kristian192 3 Postitatud August 14, 2015 Sooviks teada mis droon Spezzil kasutuses on. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 14, 2015 Sel päeval oli selline: http://yuneec.com/products/aerialuav/q500/ Heledamas päevavalguses on pilt päris korralikult üle säritatud. Loodetavasti jõuab varsti 4k kaamera ka kohale ja see sellest probleemist vaba. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 15, 2015 7 e-smoker, vandura, vapesquad and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 15, 2015 Ülihea mix, musa ka nagu rusikas Reinu silmaauku Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 15, 2015 Väga viis montaaž 1 jeesus188 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 15, 2015 Vot see droon tundub küll üks vinge mänguasi olevat Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 15, 2015 Vot see droon tundub küll üks vinge mänguasi olevat mu rahakott ei kannata selliseid mänguasju välja aga hea ta on Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 15, 2015 mu rahakott ei kannata selliseid mänguasju välja aga hea ta on Haha, sama Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 15, 2015 No minu rahakott häda pärast isegi kannataks, aga on kuri kahtlus, et alguses on huvitav mänguasi, kuid mõne kuu pärast jääb nurka seisma NB! vaatan asja oma mätta otsast ehk sellega ei taha ma väita, et see kellelegi igapäevaselt kasulik ei võiks olla. Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 15, 2015 No minu rahakott häda pärast isegi kannataks, aga on kuri kahtlus, et alguses on huvitav mänguasi, kuid mõne kuu pärast jääb nurka seisma NB! vaatan asja oma mätta otsast ehk sellega ei taha ma väita, et see kellelegi igapäevaselt kasulik ei võiks olla. Hakates ostma DSLR kaamerat (peegelkaamera), mõtlesin ma ka et kuu aja pärast viskan nurka ja ei tee neid pilte enam, aga siiski sellest on saanud juba üks mu hobidest (Mitte et ma nüüd hoian nuga su kõril et "Osta droon!!", lihtsalt tõin välja oma juhtumi taolises olukorras) Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 16, 2015 No minu rahakott häda pärast isegi kannataks, aga on kuri kahtlus, et alguses on huvitav mänguasi, kuid mõne kuu pärast jääb nurka seisma NB! vaatan asja oma mätta otsast ehk sellega ei taha ma väita, et see kellelegi igapäevaselt kasulik ei võiks olla. Täpselt nii ta ongi, lõpuks jääb vedelema - hea kui mõnele üritusele on viitsimist kaasa tassida ja eriti hea kui leidub keegi, kes musta materjali lõpuks ka mingiks vaadatavaks asjaks kokku monteerib Ja et valet muljet ei jääks siis droon pole minu oma - mul on lihtsalt võimalus neid aegajalt tasuta kasutada. 1 napoleon reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 16, 2015 Täpselt nii ta ongi, lõpuks jääb vedelema - hea kui mõnele üritusele on viitsimist kaasa tassida ja eriti hea kui leidub keegi, kes musta materjali lõpuks ka mingiks vaadatavaks asjaks kokku monteerib Ja et valet muljet ei jääks siis droon pole minu oma - mul on lihtsalt võimalus neid aegajalt tasuta kasutada. Aga monteeri ise, tänapäeval juba nii palju kergeid programme millest saad esimese korraga aru, nt mac'il imovie Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 16, 2015 Aga monteeri ise, tänapäeval juba nii palju kergeid programme millest saad esimese korraga aru, nt mac'il imovie Mina nt nii mugav pole, ikka after effects, vegas pro jne programmid, arengut on vaja Share this post Link to post Share on other sites
Bitman 2 Postitatud August 16, 2015 Aitäh Rein, kena video eest! Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 16, 2015 Aitäh Rein, kena video eest! Aitäh, aga Kõike au enda peale ei võta kõiki peaks tänama kes osa võtsid ja Spezz i videomaterjali eest Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 16, 2015 Mina nt nii mugav pole, ikka after effects, vegas pro jne programmid, arengut on vaja Eks mul ka sony vegas 12 ja järsemate clippide puhul AE Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 16, 2015 No nende piltide ja videote peale kahtlejad ehk järgmine kord tulevad.... pidu oli hea, lõbus ja lahe meeldiva seltskonnaga. Kes arvasid, et tuleb iga roju omas nurgas mõttetu kokkutulek, siis ei olnud. Järgmine kord tulge kõik kes kahtlesid Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 16, 2015 Aga monteeri ise, tänapäeval juba nii palju kergeid programme millest saad esimese korraga aru, nt mac'il imovie Mina nt nii mugav pole, ikka after effects, vegas pro jne programmid, arengut on vaja Sellega on nii, et oma tarbeks võib ju monteerimisest suurt midagi teadmata mõne lihtsa progega "lõigata ja kleepida", aga kui seda avalikult üles riputamiseks teha, siis suht tüüpiline, et kui enne küsid kes aidata saaks, siis on vaikus ja kui lõpuks ise põlveotsas midagi valmis nikerdad, siis on igaühel midagi öelda, mis seal s*tasti on tehtud Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 16, 2015 Ajame Spezzil kiheluse peale ... See jälgi mind reziim tundub küll lahe Share this post Link to post Share on other sites