reinolen 178 Postitatud Juuni 20, 2015 Visake enda parimad retseptid siia, kui see just peresaladus ei ole Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Juuni 20, 2015 Mida sa selle vihmaga ikka grillid Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 20, 2015 Eh ega õige Eesti mees suhkrust pole, et paari piisa vihma peale üles sulab. Grill saab ikka tehtud .... vajalik aint õiged riided ja ilmale vastavat jooki ja sööki. Üks hea ise tehtud grill liha teeb kindlasti tuju paremaks. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 21, 2015 4 kivi3, jeesus188, reinolen and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Juuni 21, 2015 Seal küll steik, aga mina olen šaslõkki teinud. Veiselihast on väga hea, sealihaga on lihtsalt hea. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 21, 2015 Niih. Nüüd üles leitud retsept. Ma enam ei mäleta, mitme kg liha kohta, aga arvatavasti 2-3kg: 2spl hakitud sibulat 2spl liha üldmaitseainet 2spl kuivatatud tilli (ilmselt võib ka värsket) 2spl kuivatatud peterselli (sama) 2spl rosmariini 2spl tüümiani 1spl kaneeli 2spl piprasegu 1spl grillmaitseainet 2dl toiduõli 1dl punast veiniäädikat 10spl ketsupit magic =) Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuni 21, 2015 Hunnik tomatit ja sibulat, pipart, soola ja ei midagi muud. Tomat marineerib liha heasti! Share this post Link to post Share on other sites
Ahti Mänd 17 Postitatud Juuni 21, 2015 Liha peab seisma marinaadis enne küpsetramist vähemalt kaks ööpäeva, tavapärasest äädikast tuleb igal juhul hoiduda, äädikas on šašlõki surm. Marinaad on iseendast lihtne paari kilo liha kohta üks väike pudel sojaõli, tunde järgi soola ja pipart, kuid mis põhiline, ca 3 sidruni mahl sisse pigistada... Šašlõki kõrvale pakutavat vapustavat sibulasalati saladusi pole õigus avaldada, see on abikaasa suguvõsa hiidvana retsept, mida pärandatud põlvest põlve... 2 Spezz and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Gusma 8 Postitatud Juuni 21, 2015 3 kg/ osa lambatallekest 2 kg/ osa sibulat nats pipart sega läbi ja hoida 1-2 päeva soola hiljem maitse järele kel soov Share this post Link to post Share on other sites
kaivark 5 Postitatud Juuni 21, 2015 Vaheldus tavapärasele grillimisele Kogus Koostis- ja maitseained 1 kg Lambaliha 200 g Sibulasektorid 8 küünt Hakitud küüslauk 1 kimp Hakitud koriander või lehtpetersell 1 oks Rosmariin 1 tk Sidrunist pressitud mahl 2 tk mündivars sool, pipar Õli 2 dl Kuiv valge vein Tükelda lambaliha umbes 100-grammisteks tükkideks. Maitsesta liha, hõõrudes seda sidrunimahla, õli, soola ja pipraga. Lõika üks suur ruut küpsetuspaberit ja kaks-kolm suuremat fooliumiruutu. Aseta foolium ja küpsetuspaber kihiti lauale, nii et küpsetuspaber jääb pealmiseks. Tõsta liha küpsetuspaberile. Pane peale sibulasektorid, hakitud küüslauk ja maitseürdid. Tõsta fooliumi ääred üles ja vala lihale vein. Paki liha korralikult ja tugevasti kinni, et pakk laiali ei laguneks. Aseta pakk lõkkesse ja kata hõõguvate sütega. Küpseta umbes 30–40 minutit. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 24, 2015 Njah minu kana mida marineerisin läks aia taha - süüa kõlbas aga maitse liha sisse ei imbunud. Ehk siis kui osta jae kaubandusest kastmed ja nendega üritada marineerida siis need kastmed niisama ei imendu.See oli esimene katse ... vigadest õpitud järgmine kord teeme paremini. Heade šašlõki retsptide kokku panemine on sama fun ja loov tegvus kui oma mahla loomine e-sigareti jaoks. Share this post Link to post Share on other sites