Spezz 467 Postitatud Juuni 27, 2015 Aga teemasse ka - mis selle hind umbkaudu olema saab?Hinnaks mul eeltellijatele saab olema 37€ - eeltellimused ka avatud: http://spezz.ee/et/elektroonilised-modid/572-eleaf-istick-tc-40w-2600-mah.html Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Juuni 27, 2015 Sent from my GT-I9195 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
cemp 23 Postitatud Juuni 27, 2015 Ootame, et poodi jõuaks. Saab käes hoida ja proovida. Tundub ahvatlev. Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud Juuni 27, 2015 Kes isticki ostab on loll Ostan, mis mulle meeldib. Sa ole selle koha pealt vait, kes siin loll on. Sellist hala nagu sinu kirjutistest, pole ammu nähtud... 2 renxnrj and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuni 27, 2015 Sent from my GT-I9195 using Tapatalk Mis nalja teeb? Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Juuni 28, 2015 Ostan, mis mulle meeldib. Sa ole selle koha pealt vait, kes siin loll on. Sellist hala nagu sinu kirjutistest, pole ammu nähtud... Ma ei salli kui viletsaid seadmeid tootev firma, mis on ka reaalselt inimeste elusid ohtu seadnud, lööb turul läbi, sellest siis ka hala. Pigem oli see mõeldud, et kuna seadmete valik on niivõrd suur peab eriline loll olema see, kes nii viletsa teenistuskäiguga seadme ostab või jätab tausta uuringu tegemata. Ja sa ei pea oma oste mulle õigustama, lihtsalt soovitus võta oma 2800 eurot ja tee parem ost, see firma ei vääri su raha. Share this post Link to post Share on other sites
cemp 23 Postitatud Juuni 29, 2015 Tegelikult on ju väike protsent viga lubatud. Samuti on siin foorumis nenditud fakti, et tootjad peavad kiiresti asja turule saama, et konkurentsis püsida. Umbropsu ei tasu osta. Loogiline. Samuti. 1 või teine bränd parem/halvem ideoloogia tänases kiiresti arenevas tehnoloogia maailmas on natukene kohatu. =) Minu iStick käitub minuga aasta algusest peale väga hästi. 1 vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Juuni 29, 2015 Fasttechis ka eeltellimused avatud, ca 26€ https://www.fasttech.com/products/1/10011027/2641800-authentic-eleaf-istick-40w-2600mah-temperature Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 29, 2015 Fasttechis ka eeltellimused avatud, ca 26€ https://www.fasttech.com/products/1/10011027/2641800-authentic-eleaf-istick-40w-2600mah-temperature See on küll üüratu kokkuhoid. Spezzilt saad 37-ga kätte ja kohe (siis kui jõuab), mitte sügistormiks. Pluss tema poolt on nn müüja garantii ka kaasas, mida sa sealt hiinamaalt loomu poolest ei saa (tagasi saatmine on kallim vist isegi, kui seadme maksumus). Peaks päris tainas olema, et sealt tellida (no offence) 1 Siim1989 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Juuni 29, 2015 See on küll üüratu kokkuhoid. Spezzilt saad 37-ga kätte ja kohe (siis kui jõuab), mitte sügistormiks. Pluss tema poolt on nn müüja garantii ka kaasas, mida sa sealt hiinamaalt loomu poolest ei saa (tagasi saatmine on kallim vist isegi, kui seadme maksumus). Peaks päris tainas olema, et sealt tellida (no offence) Jaa, täitsa nõus Spezz'lt saab täitsa hea hinnaga. kuigi ka tal pole kohe anda , on eeltellimus (saabub ca 20.juuli). Tegelt ma arvan et Fasttechist tellimiseks ei peagi päris tainas olema, sest üldiselt nad siiski mingit garantiid pakuvad DOA (saabus kõngenuna). Ja mis puutub TC seadmetesse siis lisaks kõigele on veel suur tõenäosus et mingi viga asjal külges on - TC veel toorevõitu asjandus tundub olema. Enda kohta võin kinnitada et päris tainas ei ole, olen ka Spezz-lt asju ostnud. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 29, 2015 See on küll üüratu kokkuhoid. Spezzilt saad 37-ga kätte ja kohe (siis kui jõuab), mitte sügistormiks. Pluss tema poolt on nn müüja garantii ka kaasas, mida sa sealt hiinamaalt loomu poolest ei saa (tagasi saatmine on kallim vist isegi, kui seadme maksumus). Peaks päris tainas olema, et sealt tellida (no offence) Päris nii hull see asi pole https://www.fasttech.com/pages/shipping-and-refund-policies Üldiselt odavamate asjade puhul tahetakse ainult veenvaid fotosid ja antakse hinna ulatuses poe krediiti kui asendust ei soovi. Omal pole õnneks kordagi vaja läinud, sest pole lauspraaaki saanud Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 29, 2015 Jaa, täitsa nõus Spezz'lt saab täitsa hea hinnaga. kuigi ka tal pole kohe anda , on eeltellimus (saabub ca 20.juuli). Tegelt ma arvan et Fasttechist tellimiseks ei peagi päris tainas olema, sest üldiselt nad siiski mingit garantiid pakuvad DOA (saabus kõngenuna). Ja mis puutub TC seadmetesse siis lisaks kõigele on veel suur tõenäosus et mingi viga asjal külges on - TC veel toorevõitu asjandus tundub olema. Enda kohta võin kinnitada et päris tainas ei ole, olen ka Spezz-lt asju ostnud. See ei olnudki mõeldud isiklikuna. Pigem üldiselt. Ise TC-d kasutan juba +6 kuud ja väga rahul. Kuna dryburni ohtlikus juba tõestatud, siis see on TC-ga välistatud. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 29, 2015 Päris nii hull see asi pole https://www.fasttech.com/pages/shipping-and-refund-policies Üldiselt odavamate asjade puhul tahetakse ainult veenvaid fotosid ja antakse hinna ulatuses poe krediiti kui asendust ei soovi. Omal pole õnneks kordagi vaja läinud, sest pole lauspraaaki saanud Ma olen saanud paar korda praaki .... esimese vastusega saadavad puu otsa kui uuesti kirjutad siis probleem ka lahendatakse. Eelduseks ongi see, et suudad ise ilusti ära põhjendada ja pildistada, et pole sinu süü. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 29, 2015 Mu pakk rändas 2+ kuud tagasi ....... Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuni 29, 2015 Mu pakk rändas 2+ kuud tagasi ....... Ja kui Arno koolimajja jõudis olid juba uued mod-id kasutusel.... 2 vandura and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuni 29, 2015 Ma ütlesin, et ei taha tagasi saata kuna see kallis ja palju aega läheb. Siis pakuti poe krediiti . Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 29, 2015 mul läksid joogid kunagi tagasi. Singapurini lendas paari päevaga, aga vot sealt edasi hongkongi postiljon vist ujus paar kuud Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Juuni 30, 2015 Lihtne ülevaade vati kärsatamisega Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Juuni 30, 2015 Muffin man mahlad 180ml 59,99 usd. Päris tugev hind .http://onehitwondereliquid.com/the-muffin-man/ Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 30, 2015 ei ole ju, 9€ 30ml nikot antakse vaid vähe Edit: 2 pudeli puhul transa igatahes tasuta Share this post Link to post Share on other sites
rauntsik 3 Postitatud Juuni 30, 2015 Hinnaks mul eeltellijale saab olema 37€ - eeltellimused ka avatud: http://spezz.ee/et/elektroonilised-modid/572-eleaf-istick-tc-40w-2600-mah.htmlKas tulekul ka GS-Tank atomizer http://www.eleafworld.com/product/detail.php/gs-tank-atomizer.html ? Share this post Link to post Share on other sites
jolley 0 Postitatud Juuli 1, 2015 No, má někdo pokusil iStick TC40w? Tento mod je skvělé, jsem si objednal to na AVE40. Share this post Link to post Share on other sites
Marc55 215 Postitatud Juuli 15, 2015 Latest News, Eleaf come out new item again-istick 100, they are coming soon. Welcome to inquire for more details. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Juuli 15, 2015 Eiii, ma alles täna sain tc 40w kätte ja juba 100w tulemas. No ei jõua kõike osta:-( Share this post Link to post Share on other sites
cemp 23 Postitatud Juuli 15, 2015 Nu ma usun, et see 100w ei tule kindlasti nii tilluke. Samuti loogika ütleb, et ka hind saab olema kõrgem kui ntx 50wsel. Share this post Link to post Share on other sites