raigo83 67 Postitatud Oktoober 30, 2015 Sellest ma saan aru, et ta töötab kui lööb ette ´´tempprotected´´ aga ta nagu töötab ´´lligagi hästi´´ Kanger minile olen ehitanud (ümber 2,5-se pulga) 0,15-0,4 ohmise coili ja temp 100-300, kõrgema temperatuuriga nagu hästi õrnalt töötab paremini aga ikkagi tundub, et tc lööb liiga kergelt peale. Saan aru et viga oleks minus, et wickin valesti aga tehase coiliga sama lugu. Ah mis ma ikka virisen, sai see soetatud mingi paarikümmne euroga:) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 30, 2015 temp ei saa olla 100-300, seadista see 200c peale. see 100-300 on vahemik, kus saad seadistada Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 30, 2015 Seda muidugi, 100-300 seepärast, et selles vahemikus olen proovinud. Aga olgu las olla:) Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Oktoober 30, 2015 asi on vist wicimise või takistuse lukustamises.Jebisin kaks päeva ja ei saanud pihta.Algul töötab ilusti,mõneaja pärast on jama majas. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 30, 2015 kas sell takistuselukk olemas? ok, mu vanal rdnal ka seda polnud, aga sellist porri küll ei näinud Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Oktoober 30, 2015 mul küll evic vtc,aga mõlemal saab ohmud lukku panna Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 30, 2015 On küll, panen takistuse lukku ja tossss ei midagi, väike õrn nire tossu tuli. Tegin subtank minile sisse Ni200 0,2 (midagi sinna poole) ohmise coili ja 180C ning õrnalt tossu ja kohe tempcontroll hakkas tööle. Äkki subtank ei sobi kuna vanadel on mahla avad pisikesed? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 30, 2015 keera coil otsa, ära tanki kinni pane, tilguta vedelikku otse peale ja siis käivita nupp. TC ei tohiks kohe kindlasti kohe tööle hakata Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 30, 2015 Ok, koju saan proovin järgi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 30, 2015 kui kohe TC ei hakka ja pärast kinni keerates ja paaki täites hakkab pedereerima, siis on viga vedeliku pealevoolus temp pane 200c Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Oktoober 30, 2015 tegin 8 tiiru ümber 2,5 posti.takistus tuli 0.19,seisis natuke,panin tempi 185 ja18w,lukustasin ohmud ära.Pool tundi töötas korralikul,siis kukus takistus 0.18 peal ja hakkas jama pihta Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 30, 2015 Ok, tänud nõu eest:) Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Oktoober 30, 2015 Mul oli kah kangeri rbaga probleeme, üks kinnitus logises ja seeandis kohe temp controlli või siis näitas lühis. Keerasin pluss pinni alt peale ja asi paigas. Tundub sama jama olema, kui takistus kõigub. Evic nii pirtsakas pole aga istick ei taha sellist jama üldse näha. Muidugi väga paksu vedeliku ei wicki kah. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 30, 2015 Mul oli kah kangeri rbaga probleeme, üks kinnitus logises ja seeandis kohe temp controlli või siis näitas lühis. Keerasin pluss pinni alt peale ja asi paigas. Tundub sama jama olema, kui takistus kõigub. Evic nii pirtsakas pole aga istick ei taha sellist jama üldse näha. Muidugi väga paksu vedeliku ei wicki kah. Mul on see pluss pin kinni aga vedelamat mahla tasuks ka katsetada, 80vg 30pg on ehk tõesti liiga paks. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Oktoober 30, 2015 Reaalselt pole paks, mul on 10% pg aint, aga vg on mul avoria oma, see on hirmus paks, et ei tule pudelist väljagi, lisan ise 10% vett hulka ja toimib. Share this post Link to post Share on other sites
meri 3 Postitatud Detsember 12, 2015 Eleaf iStick 40w TC menüü peidab endas ka Ti võimalust. Hoides väljalülitatud asendis power ja nool üles nuppe korraga all vähemalt 20 sek ilmub ekraanile korraks Ti-ON. Peale seadme sisselülitust on menüüs Ti võimalus olemas. Kuna endal Ti traati ei ole siis keegi võiks katsetada kuidas töötab. Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud Detsember 12, 2015 Testitud mõnda aega tagasi ja toimib Share this post Link to post Share on other sites