Olle Nõmm 78 Postitatud August 9, 2015 Postitan kõik meie ülevaate videod siia. Eleaf iStick TC40W: https://youtu.be/jb7SgaBFLeQ Kõik kriitika on teretulnud 4 vikat, saurix, Maitsev Aur and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud August 9, 2015 Väga hästi 1 Olle Nõmm reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 9, 2015 Hea see.... neetud kaamera geen on minu arvates enamvähem olemas see on väga oluline.Sisu poolest saab alati areneda aga kui õiget geeni pole siis seda kuskilt juurde ei saa. 1 Olle Nõmm reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 9, 2015 Kui natuke kritiseerida, siis kui juba algajate jaoks TC jutu lisasid, oleks võinud ka seda mainida, et TC toimimine eeldab ka Ni coili. Aga muidu tubli töö 1 Olle Nõmm reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud August 9, 2015 tausamuusika oli kuidagi häiriv minujaoks ,liiga luup vb kui paar eeblit allatõmmata veel siis oleks enamvähem . muidu norm . Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud August 9, 2015 Notes taken, seda tüüpi videod on minu jaoks uus teema. Share this post Link to post Share on other sites
Huntmees 39 Postitatud August 10, 2015 Lihtne, arusaadav Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud August 11, 2015 Huvitav. Mul on evic vt aga sama paak, koos ego clr coiliga millel 0.09 ni200 takistus. 45 watti 245C saan ainult musta vati mekki. Kuigi seade peaks alla oma temp limiidi laskma. Aga muidu huvitav review, kindlasti tuult tiibadesse. Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud August 11, 2015 Mul see eGo one ei tööta normaalselt VT otsas. Auru ei tule. Tundub, et mahla ei tule peale normaalselt sealt väiksetest aukudest. Sai ka see regullitav coil ostetud, aga see ka pole suurem asi. Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 11, 2015 Parim eestikeelne ülevaade siiamaani, ei ole siuke 100% tõsine, samas ka ei ole siuke lolli mängimine. Taustamuusika teeb minuarust videot siiski veelgi paremaks. Mad props! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Olle Nõmm reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud August 12, 2015 245C on liig, vati süttimistemperatuur on ju kuskil 210 kandis?? Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud August 12, 2015 245C on liig, vati süttimistemperatuur on ju kuskil 210 kandis?? Ei ole siiani probleeme esinenud, joytechi Ni coil, 0,2 ohm, mitte mingit kärsakat. Muidugi see on minu isiklik eelistus, 200-220C peal oli ka kõik hea, piisavalt külma auru, kuid mulle jäi maitsest pisut puudu. Ehk ta sõltub vedelikust ka? Siiani olen ainult pulpiga proovinud, mis on 70 pg/30 vg. Loodetavasti jõuab varsti usast tellitud proovipartii suurema vg sisaldusega vedelikke kohale, siis saan neid testima hakata. Hetkel istuvad pudelid tollis kinni, tavaline jama. Mul see eGo one ei tööta normaalselt VT otsas. Auru ei tule. Tundub, et mahla ei tule peale normaalselt sealt väiksetest aukudest. Sai ka see regullitav coil ostetud, aga see ka pole suurem asi. Mis pg/vg vahekorraga vedelikku kasutasid? Miskipärast nad on jah teinud selle jube pisikeste aukudega. Siinkohal props Aspirele, kuna nende coilidel Atlantisele ja Tritonile on mõistliku suurusega augud. Huvitav. Mul on evic vt aga sama paak, koos ego clr coiliga millel 0.09 ni200 takistus. 45 watti 245C saan ainult musta vati mekki. Kuigi seade peaks alla oma temp limiidi laskma. Aga muidu huvitav review, kindlasti tuult tiibadesse. VT pealt ma selle tanki võtsingi, aga vahetasin coili välja NI 0,2 ohm vastu. Minu arust see pakis kaasa tulev coil ongi üsna kräpp või ei ole ma leidnud õiget settingut, kus see korralikult toimiks. Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 12, 2015 Jumala kahju et atlantisele Ni-coile pole veel tehtud Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud August 12, 2015 Aspirel tuli hiljuti välja RTA komplekt, iseenesest saaks ju sinna ise keerata Ni coili. http://online.aspirecig.com/aspire-triton-rta-system-p-135.html RipTrippersi ülevaade RTA'st https://www.youtube.com/watch?v=YozdK_C4nqw Share this post Link to post Share on other sites
kalajala 39 Postitatud August 12, 2015 Ego one mega 0.2 ni coiliga 270c ja 30w ning 0 kärsakat 50+ml vedeliku jooksul. 210c juures süttib vast kuiv vatt. 1 Olle Nõmm reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud August 12, 2015 Ego one mega 0.2 ni coiliga 270c ja 30w ning 0 kärsakat 50+ml vedeliku jooksul. 210c juures süttib vast kuiv vatt. Kõlab loogiliselt, max kuhu ma julgesin minna, oli 280, siis oli juba aur liiga kuum minu jaoks ja ei hakkanud edasi pushima. Kuigi, võiks selle stress testi ära teha, kuidas vastu peab Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud August 12, 2015 Jumala kahju et atlantisele Ni-coile pole veel tehtud Täitsa olemas ju... http://www.vaporshark.com/aspire-atlantis-nickel-coils Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 12, 2015 Täitsa olemas ju... http://www.vaporshark.com/aspire-atlantis-nickel-coils Ohh, tänks mees. Peaks miskiaeg ligi tõmbama. (oleks ka cool ju kui keegi neid eestis müüks ) Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud August 12, 2015 Eks isegi jään ootama millal meie poodnikutele müüki tulevad... Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 12, 2015 proovib ka siis selle TC asja ära, proovisin coili keerata aga takistuse-valemitest aru ei saand ja netist ka ei viitsind otsida Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 13, 2015 http://www.steam-engine.org/coil.asp võid seal numbreid valida ise, millega keerad ja mille ümber hetkel tööle, ei ole aega panna näidist 0,32 traat ümber 3mm pulga 8 ringi.......peaks 0,13 kanti takistus tulema kui ma õigesti mäletan Share this post Link to post Share on other sites
vapesquad 12 Postitatud August 13, 2015 Mul tuli ka 0.12 aga see on ju jube madal? Või TC'ga peabki olema nii madal? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud August 13, 2015 Mul tuli ka 0.12 aga see on ju jube madal? Või TC'ga peabki olema nii madal? How low can you go... Mul 0,1ohmut NI200 build. Vist seadmed kannatavad juba kuni 0,05ohmut. Alla selle pole märganud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 13, 2015 Enamus seadmed 0.1-........ma ei tea lõppu. Soovitatav 0.1-0.2 vahel. Uued kiibid töötavad ka alates 0,05 Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud August 13, 2015 SX Minil on soovitatav 0,08ohm näiteks. Ja seal toimetab hästi ka Share this post Link to post Share on other sites