vikat 145 Postitatud August 27, 2015 Link ütleb rohkem kui tuhat sõna http://www.aspirecig.com/products/MOD/mod220.htmlaga aitab jutust, üks ülevaade ka PS! Uuem versioon on temp kontrolliga (ülevaateid veel ei leidnud). Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 27, 2015 See rullik on porr, laadimisalus ok, mulle sobiks ööseks hea laadima panna 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud August 27, 2015 See rullik on porr, laadimisalus ok, mulle sobiks ööseks hea laadima panna Sama siin, rulliku pärast on taskus väga ebamugav hoida. Üldiselt, ei tekitanud sügelust rahakoti piirkonnas Share this post Link to post Share on other sites
cemp 23 Postitatud August 27, 2015 Nu see kombo n kyll mõnus. (arvestades. et Tritoniga olen sinapeal). Võtta samases hinnaklassis siis paarteist euri odavam "subbox, kangerilt" on täielik jama. Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud September 4, 2015 Sellel aparaadil on lisaks laadimisalusele veel mitu plussi, mis mulle sümpatiseerivad. Esiteks automaatselt pöörav ekraan. Väga mugav jälgida oma setinguid, olenemata mis pidi mod sul peos on. Teiseks automaatne coili tuvastus. Ei pea enam meenutama ja nuputama mis coilid sul viimati paagi rba-sse või dripperisse sisse jäid Kolmandaks väga mugav aku vahetus. Ei ole logisevaid magnetkaani ega kopikaga keeratavaid keermestatud korke. Neljandaks ilus pinnaviimistlus. Mulle see harjatud pinnakate meeldib See rullik on ainuke miinus selle asja juures. Aga mitte nii suur, et ma selle modi ostmist sügavalt ei kaaluks. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 4, 2015 Nüüd on ka temperatuurikontrolliga ülevaated olemas: Share this post Link to post Share on other sites