Maitsev Aur 321 Postitatud September 11, 2015 Paneks kirja siis 4 inimest praegu meie pundist. 2 old and Vapista reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 11, 2015 Kui palju sul mida on ? Ecig vs Atmos . Kuupäevad ei teeks ka paha. 85% või 100% PG ? Jupikaupa ka müüd (Tallinn) ? Toimumise koht: Rüütli 18, Tartu (vana Möku) Aeg: 19. September kell 19:00 Nikotiiniga on 5xatmos 36mg ja 4xecig 36mg. Pudeli peal on 100% PG, kas seal vett või muid lisandeid on ei oska tõesti öelda, aga võid ise tootja järgi googeldada. Jupi kaupa müün siis ja ainult siis kui mulle sobival ajal minu jaoks sobivasse kohta tuled ehk nagu öeldud, ühekaupa käest kätte tehingutest väga huvitatud ei ole välja arvatud ürituse ajal kui nagunii kohal olen. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud September 11, 2015 Kuupäeva all mõtles ta vast vedelike säilivusaega. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 11, 2015 No siis võikski nii öelda mitte mingeid ebamääraseid kuupäevi küsida. Säilivus: Atmos 12/2016 1tk, 7/2016 4tk E-cig 8/2017 1tk 11/2016 2tk 12/2016 1tk Aga tegelikult ei juhtu nendega midagi niikaua kui pudel kinnine on seda enam et on hoitud jahedas ja otsese päikese eest kaitstud kohas. Baasidega kogemust pole, aga üle parim enne läinud valmismahlasid olen kasutanud ja ei märganud küll, et maitses või aurus mingit erinevust oleks. Kui keegi veel pilte ka nõuab, siis tulgu üritusele ja vaadaku need pudelid oma silmaga üle. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud September 12, 2015 Hmmm päris mõnusalt segaseks on teema läinud.... tulejate kokku arvutamine on parajat aju gümnastikat nõudev harjutus . Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 12, 2015 Ma liituks Vilistaja küsimusega, et kas keegi öömaja pakub? Vilistaja, kui öömaja ei saa, siis ma võin teoorias öösel tagasi ka sõita. Aga ma veel vaatan, hotell on ka ikkagi väga reaalne variant. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 12, 2015 Huh, võin uurida, kas on külje mahapanemise paika - kui on siis kontoriruumid sauna ja piljardiga - ise peab endale sobiva nurga leidma. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud September 12, 2015 mul ka majutusega tuuga natukene, kui muud üle jää siis 40€ hotelli, sõber soome selleks ajaks... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 12, 2015 Sama jutt sulle ka Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 12, 2015 Huh, võin uurida, kas on külje mahapanemise paika - kui on siis kontoriruumid sauna ja piljardiga - ise peab endale sobiva nurga leidma. Uuri jah, mul magamiskott täiesti olemas Share this post Link to post Share on other sites
sum_sum 5 Postitatud September 12, 2015 IRC kanali tungival soovil sooviksin ka ennast võimalusel kokkusaamisele kirja panna.yum_yum / sum_sum Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud September 15, 2015 Huh, võin uurida, kas on külje mahapanemise paika - kui on siis kontoriruumid sauna ja piljardiga - ise peab endale sobiva nurga leidma. Jään infot ootama, ka mul ei oleks probleem kuskil põrandal ööd veeta. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud September 15, 2015 Niih eile sai segatud 5*50ml 6mg oma varem proovitud (leiutatud ) retsepti 19nda jaoks kokku. Võtan proovimiseks kaasa. Mis me söögiga teeme siis? 1. Võtame kes arvab, et midagi võiks närida ise head/paremat/krõbisevat kaasa ja paneme lauale?2. Hakkame külma lauda tellima?Minule sobib nii 1 kui 2 ... aga mis teised arvavad? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 15, 2015 Variant 2-ga läheb kiireks, kõigepealt peaks hakkama vaidlema palju selle külmlaua eelarve on ja kes/kuhu/palju maksma peab Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud September 15, 2015 Ilmselt krabab midagi põske pistmiseks kaasa. Lihtsam ehk. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud September 17, 2015 Nii aga teeb siis nii, et kes tunneb, et midagi natuke võiks laua peal olla krahmab ise midagi sobivat kaasa. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 17, 2015 ma siis kodus, ja teie terviseks 3 Vapista, Maitsev Aur and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud September 17, 2015 Nii otsustatus tulen kohale! Võib olla +1 ja kui öömaja ei saa siis saab hommikuni jaurata kuskil Sent from my LT25i using Tapatalk 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 17, 2015 Annan lihtsalt teada, et külmlauale võtan mingi hulga pirukaid kaasa. Võibolla ostan veel midagi, aga seda vaatan laupäeval mis lõunakeskuses põnevat on. 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Huntmees 39 Postitatud September 18, 2015 Mul elukaaslase sünnipäev täna. Võtan ülejäägid kaasa 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud September 18, 2015 Mul elukaaslase sünnipäev täna. Võtan ülejäägid kaasa Heh kui midagi üle jääb siis polnud õige kräu Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 18, 2015 Kui on õige "kräu", siis varutakse kõike nii, et puudu ei jääks Ja mitte selle loogikaga, et kõike on piisavalt ja jääb ülegi, aga ülejäägid sööme/joome ära ja jääb puudugi Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud September 18, 2015 Njah, tavaliselt juuakse siis lillevaasist vesi ka ära 1 Huntmees reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud September 18, 2015 Selle jutu ma jätan vahele mis siis ära juuakse kui jook otsa saab :D 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Huntmees 39 Postitatud September 19, 2015 Heh kui midagi üle jääb siis polnud õige kräu Edit: Ei jäänud midagi alles. Tuleb ka täna siis poodi minna 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites