reinolen 178 Postitatud August 29, 2015 üritus jääb ära soovijate puudumise tõttu, täname mõistva suhtumise eest! Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 29, 2015 Novembri viimane või detsembri esimene nädalavahetus oleks vist enamvähem ok. Varem oleks liiga vara ja hiljem tulevad juba jõulud peale ja keegi ei saa/viitsi 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud August 30, 2015 aasta lõpp on selline kiire aeg .pigem pakuks jaanuari lõpp veebruari algul . Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 30, 2015 mu pea valutab, ei tea Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud August 30, 2015 Harjumaal oleks vinge seekord. Või otepää kant. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 30, 2015 tracefly, me keskendume ikkagi kesk-eestisse, vähem vaidlemist, et keegi peab rohkem või vähem sõitma Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud August 30, 2015 tracefly, me keskendume ikkagi kesk-eestisse, vähem vaidlemist, et keegi peab rohkem või vähem sõitmaUps, sorry. Ei pannud esimese korraga lugedes üldse tähele. Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud August 30, 2015 mmmm sama koht võiks olla ju või mis ehk saab alla ka midagi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 30, 2015 sama koht küll mitte, seal puud otsas ja see tõmmata ei saanud Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud August 30, 2015 sama koht küll mitte, seal puud otsas ja see tõmmata ei saanud Jah sellele ma ei mõelnud Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 30, 2015 Jah sellele ma ei mõelnud Ma arvan, et sees veipimine pohhui raes, krt kasutavad meie kokkutuleku videot enda promona, praegu pole kuskil näinud Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 30, 2015 Ma arvan, et sees veipimine pohhui raes, krt kasutavad meie kokkutuleku videot enda promona, praegu pole kuskil näinud Kus nad seda promona kasutavad? Vähemalt kodulehel pole midagi. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 30, 2015 Kus nad seda promona kasutavad? Vähemalt kodulehel pole midagi.Küsisid luba, aga ma ka pole näinud, ehk siis panevad kui saavad, aga ma arvan, et see hea, sest siis saab ehk soodustust järgmine kord Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 14, 2015 Torgiks natuke teemat. Talv enam väga kaugel polegi, aeg hakata konkreetsemaid plaane seadma kui rahval huvi peaks olema. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud September 18, 2015 oi oi 6 osalejat, ulme... Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud September 18, 2015 Kui alla 20ne vastab et tuleb, siis pole üritusel mõtet kuna 20 vastaja puhul tuleb paremal juhul 10-12 kohale Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud Oktoober 7, 2015 Torgime teemat, võtke jalad kõhu alt välja seltsimehed.. 9 osalejat, nõrgad olete?! Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 7, 2015 Eelmise kokkutuleku kogemus näitab, et see 9 osalejat tähendab paremal juhul 5. Kui alla 10 kindla tulija on, siis pole nagu pointi korraldama hakata. Kui üle-eest kokkutuleku jaoks rahvast kokku ei saa, eks siis lähme Tallinna inimestega Sweezi (töö)juurde, sööme pitsat, joome õlunaadi ja testime ära, kas suitsuandur on ikka veipijate suhtes tolerantne 1 jeesus188 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud Oktoober 8, 2015 10 kindlat on vähe ju.. Jalad ahtri alt välja, aega asju planeerida on piisavalt ju.. Aga minupoole olete tallinnlased ja väljamaalased ikke oodatud! Suitsuandurit ju arutasime, sellega saab midagi ette võtta, või väljas tossamas käia :D Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud Oktoober 8, 2015 Saavutus missugune.. Kohale tuleb viis ja pool? Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Oktoober 8, 2015 Saavutus missugune.. Kohale tuleb viis ja pool? Jama, kui alumine pool tuleb, see veipida ei mõista, laseb niisama paha haisu Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud Oktoober 8, 2015 Jama, kui alumine pool tuleb, see veipida ei mõista, laseb niisama paha haisu Share this post Link to post Share on other sites