Olle Nõmm 78 Postitatud September 15, 2015 Noooniii, PULP-i uus maitseliin, tõotab tulla põnev. PG/VG - 50/50 Rohkem infot veebist: http://www.pulp-liquides.com/cult-line/ Oktoobriks on need pahad poisid ka VAPEIN-is kohal Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud September 17, 2015 Põhjust jälle pärnu degusteerima tulla. Pulpi ninamehed repeati peal pulp fictionit vaadanud. Share this post Link to post Share on other sites
switchedlincoln 6 Postitatud September 18, 2015 Kui teema juba tehti, siis keegi nende PULP vedelike kohta ka öelda oskab midagi?Kuidas maitseb, mis teile meeldib.. Share this post Link to post Share on other sites
InnoWin 4 Postitatud September 18, 2015 PG/VG 70/30, olen proovinud ainult ühte, ananassi ja kookosega, maitse oli väga hea ja lõhn oli ka super. Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud Oktoober 20, 2015 Annan siia alla siis ka teada, White Cake on täitsa kohal ja on võimalik Pärnusse mekkima tulla Share this post Link to post Share on other sites
switchedlincoln 6 Postitatud Oktoober 21, 2015 MItu ML pudelid ja mis hind? Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Oktoober 21, 2015 MItu ML pudelid ja mis hind? http://vapein.eu/ Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 8, 2015 PULP White Cake sai siis see ime mahl mis maailmas suure haibi saanud ka ära proovitud. Maitse on väga omapärane ja TUGEV. Ikka täitsa magus kook . Maitse elamus mis sealt tuli mulle suht meeldis AGA natuke liiga tugev minu jaoks ja tõenäoliselt häiris ka suur PG osa. Ehk siis otse seadmesse mul seda ei kannata valada.Kui PULP seda maitsena pakuks siis oleksin kohe käpp ja katsetaks endale sobiva tugevusega segu valmis. Ma arvan, et kui ati pole jõhker aurumasin siis võib PULPi poolt pakutav segu täitsa õige olla. Kes proovinud pole siis seda tasub kindlasti proovida ... külmaks see kindlasti ei jäta, sest see on JAH/EI mahl. 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Detsember 9, 2015 Paagid annavad tänapäeval niipalju maitset edasi, et puhast tootja vedeliku pole mul võimalik tõmmata. Nagu jooks parfüümi. Tavaliselt lahjendan nad üks kuuele ja mulle sobib. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Detsember 9, 2015 Paagid annavad tänapäeval niipalju maitset edasi, et puhast tootja vedeliku pole mul võimalik tõmmata. Nagu jooks parfüümi. Tavaliselt lahjendan nad üks kuuele ja mulle sobib.Hea seade võtab pakutavast loomulikult viimast, aga pigem on siiski tegu sellega, et tootjad püüavad üksteist üle trumbata tugeva maitsega keskmise tarbija võitmiseks. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Detsember 12, 2015 Võtsin poest ezekieli, tundus kuidagi tuttav maitse ja meeldiv, white cake haibist ei saanud ma aru, maitse asi. Ezekiel tundus nagu oleks saanud sellist maitset varem ja hiljem tuli meelde, et see on pesuehtne energiajook, aga jah tundub, et pean teda kõvasti lahjendama, maitset liiga palju, et poole paagi tõmbamisega hakkab paha. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 12, 2015 White Cake'le lisasin 40-50% VG'd ja nüüd on vägagi tõmmatav Ennem oli ikka liiga magus Share this post Link to post Share on other sites
switchedlincoln 6 Postitatud Detsember 14, 2015 White Cake'le lisasin 40-50% VG'd ja nüüd on vägagi tõmmatav Ennem oli ikka liiga magus Aga sa tegid segu eraldi pudelisse? Või annab nii ka maitset, kui paned otse tanki pool PULPi, pool baasi, ja veidi lased seguneda? Proovisin ka sõbra masinas white cake ära, maitse on tõesti tugev.. Veidi lahjendada on hea plaan, jätkub kauemaks ka.. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 14, 2015 Aga sa tegid segu eraldi pudelisse? Või annab nii ka maitset, kui paned otse tanki pool PULPi, pool baasi, ja veidi lased seguneda? Proovisin ka sõbra masinas white cake ära, maitse on tõesti tugev.. Veidi lahjendada on hea plaan, jätkub kauemaks ka.. Panin jah otse clearosse ... kui pudelisse oleks pannud siis oleks täpse % saanud öelda. Hetkel see jah selline tunde järgi suurus . Share this post Link to post Share on other sites
Huntmees 39 Postitatud Detsember 15, 2015 Ezekiel on täpselt sama mis Zombie Outbreak Survivalilt, ehk siis hea!!!😀 Share this post Link to post Share on other sites