e-smoker 61 Postitatud September 16, 2015 http://blog.craftvapery.com/joshs-definitive-guide-to-temperature-control-with-titanium-wire/ Kas siis coil lastaksegi max. 10watiga punaseks kuniks värvi muudab ja pintsettidega surutakse kokku nagu microcoili tehes? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 16, 2015 ma vist ostsin liiga peenikest traati, kui plaan coili kokku panna eks paista kui kohal on Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 16, 2015 Mina ei lase midagi siniseks, ega punaseks, teen kohe spaced coilid ja töötab väga hästi. Ilmselt kardan liiast titaanoksiidi vms. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 16, 2015 ma ka ei plaani seda kokku suruda, ikka vahedega. see sinine vähe friiki on Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud September 16, 2015 Mul vedelevad nii nikkel kui titaan kasutult kapis. Mingi hirm tuli sisse ja ei olnud enam nauditav aurutada temp. kontrollis. Tavalise kanthaliga tundub kõik palju parem. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 16, 2015 nii hull see asi ka nüüd pole Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud September 16, 2015 Ilmselt mitte. Lugesin liialt niklivastaste lugusid. Ja vaatasin videosid. Tulen vast varsti teie sekka tagasi, aga praeguseks olen kanthaliga väga rahul. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 16, 2015 Ma võin natuke aidata: https://www.google.ee/search?q=e-cigarette+aldehydes&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=4JT5VfexFajfywPqvLCYBA Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud September 16, 2015 Niklist ei räägi see midagi ja "dry puff" on minevik olenemata traadist. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 16, 2015 mida kardad siis? Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud September 16, 2015 aga realsusees saab nikli või titanniga rohkem auru või maitset võreldes kanthaliga ? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud September 16, 2015 Saab temperatuurikontrolli ja puuduvad formaldehüüdid. Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud September 16, 2015 jah aga auru kogus realselt ni, ti vs kanthal. endalgi 2 tc modi olemas aga pole veel ni, ti katsetand ja dry hit annab varakult tunda, et tulemas näiteks atlantis 2 ega Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 16, 2015 teoreetiliselt tuleb auru rohkem, sest kanthaliga sa ei suuda nuppu nii kaua all hoida, saad ennem võibola kärsaka. TC-ga tõmbab tempi ja w maha lihtsalt kui coil kuivab, aga midagi toodab edasi. Ma enam ei mäleta kanthali auru, pole ammu kasutanud Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud September 17, 2015 Auru kogus oleneb ikka rohkem traadi pinnalaotusest ehk traadi jämedusest, coili läbimõõdust ja pikkusest, mitte nii väga materjalist. Aga TC puhul on jah mõned eelised, ise olen jäänud titaani peale pidama. Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Oktoober 2, 2015 Pole küll päris siia küsimus, aga lähedane- kas keegi nifethali ka proovinud on? Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Oktoober 2, 2015 Pole küll päris siia küsimus, aga lähedane- kas keegi nifethali ka proovinud on? Kas see mitte ainultselle sakslaste kiibiga ei toimind? Dicodes vms. Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Oktoober 2, 2015 Ei, https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/tc-beyond-ni200-nickel-purity-dicodes-ti-ss-resistherm-nife30-coefficient-of-resistance.676506/ Share this post Link to post Share on other sites