erkkip 9 Postitatud Oktoober 2, 2015 Leidsin sellise video, mis ma arvan, et väärib oma teemat. Proovisin järgi, ning väga hea wick, eriti dripperisse. Aga tundub sama hästi töötavat ka tankis. Võib vati silmaga vaadates päris kuivaks lasta aga dry hitti ei anna. Soovitan proovida igaljuhul https://youtu.be/Yf-V0H4DnFo https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/3k00m8/how_to_effectively_wick_an_rda_to_last_20_hits/ Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 2, 2015 Oot mis seal siis nüüd tegija on kas vatt või wickimise meetod? Share this post Link to post Share on other sites
erkkip 9 Postitatud Oktoober 2, 2015 Ikka meetod. Kasutusel täitsa tavaline jaapani vatt (koh gen do, muji või jumal teab mis ja kes neid veel toodab). Mina näiteks enne tegin nii wicke, et lõikasin lihtsalt sellel vatipadjal pikuti teatud laiusega riba ning siis kohe coili sisse. Antud videos näidatud meetod eeldab natuke rohkem tööd, aga tundub, et tasub ära. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 2, 2015 OK. Ma olen kogu aeg välimised kihid ära võtnud ja siis silunud ... venitanud ja maseerinud, et kena välja näeks .Nüüd siis selge, et peab rohkem tükkideks venitama ja siis kokku laduma uuesti.Loogika on selles asjas olemas ... vahed kidude vahel on suuremad ja tänu sellele liigub mahl kiiremini sinna kus kuiv ja rohkem imab ka. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 2, 2015 peaks ka proovima Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Oktoober 2, 2015 Ma olen teinud nii ja naa, aga põhilise effekti annab jah nende tugevamate pealmiste kihtide ära võtmine. Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Oktoober 2, 2015 Teen omast loomingust suht-koht sarnaselt. Ainus erinevus, et ei eemalda neid kihte, vaid peidan sisse ära ehk keskelt pooleks ja pealmised kokku. Võimalik, et eemaldamine annab mingi täiendava eelise, kuid pealmised keskele ja lahti sikutamine ja siis ots kinni ja raskelt läbi coili toimib väga kenasti. K4-ga 5+. Drippereid ei kasuta. Share this post Link to post Share on other sites
theodor 15 Postitatud Oktoober 5, 2015 Proovisin sarnast lahendust subtankis nikkel coiliga, töötab hästi. Muidugi ei kasutanud niipalju villa, kui tüüp pani, aga rohkem kui tavaliselt. Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Oktoober 9, 2015 RIP Trippers on ka selle šoti vikkimisega väga rahul Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 9, 2015 nikliga on seda väga raske teha, sest traat pehme pressisin niklisse vati sama süsteemiga, eks paista kas funkab Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Oktoober 9, 2015 nikliga on seda väga raske teha, sest traat pehme pressisin niklisse vati sama süsteemiga, eks paista kas funkab Anna siis teada, kuidas on. Tahan ise ka nii teha nikliga. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 9, 2015 wickis hästi, kohe nii hästi, et imas pystsi seistes paagist nii palju vedelikku, et pärast tuli lörinal välja siis hakkasin vatti sättima paremini, et nii palju peale ei tuleks.....enam yldse ei taha tulla. ei olnud rohkem aega mässata, vb õhtul vaatan yle. Iseenesest on hea küll, aga nikliga on kebimist ja pärast oleks hea mitte puutuda eriti Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Oktoober 9, 2015 Jeesus, millist RTA*d kasutad? Ja kui vedel su vedelik on? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 10, 2015 tfv4,30/70 ei saaa ma tööle, kas lekib või kuivab kogu aeg. Ootan r2 pea ära ja kui siis ka tööle ei saa, siis lendab see prügikasti Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Oktoober 10, 2015 Olen Koh-Gen-Do vatil alati pealmised kihid ära tõmmanud, kuna vatt on nii kohevam ja vikib paremini. Proovisin nüüd seda ka laiali venitada ja kokku mudida - Cthulhu 2,5mm coilidega igatahes täites enam alla ei pissinud, tilkagi pole tulnud ( mis on hea, sest 2,5 mm dualcoil on mumeelest titaaniga maitsvam kui 3mm miskipärast) Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud Oktoober 10, 2015 tfv4,30/70 ei saaa ma tööle, kas lekib või kuivab kogu aeg. Ootan r2 pea ära ja kui siis ka tööle ei saa, siis lendab see prügikasti Mul on LEMO2 kasutuses. Ma tegin ikkagi tavalise kantaaliga (liiga hea oli veel, ei raatsinud ära visata), 0,55ohmu ja panin sellise suht tihke. Vedelik on mul ka miski 70VG ja 30PG. Ei tilgu ja siiani pole dryhitte ka saanud. Selline venitamine ja rullimine on päris hea tehnika, tavalise vatiga nii head ikka ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 10, 2015 lemo2 töötab, aga nats vähe annab peale. hetkel ongi see kasutusel....kahjuks kanthaliga natuke teine case, seal läheb maitse vaid sitemaks ennek kui yldse kärssama hakkab Share this post Link to post Share on other sites