vikat 145 Postitatud Oktoober 24, 2015 Sry, jälle ei viitsi pikalt kirjutada, aga põhimõtteliselt on tegemist Belluse sarnase asjaga, ainult, et 2x parem ja mitte ainult selle pärast, et tal on velocity stiilis postid. Lühidalt: vaata videot: Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 24, 2015 See on päris pikalt juba väljas. Keegi Eestis ka müüb? Vikat, sul olemas? Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Oktoober 25, 2015 Ei mul ei ole olemas. Spezz vist on SteamCrave asju maale toonud, aga Aromamizer RDTAd ei tundu tal olevat (kodulehe põhjal). Väga uus asi ei ole jah, aga Velocity deck + 6ml paagi upgrade tuli vist hiljem? Mõtlesin selle lihtsalt siia visata, kuna Bellus on praegu teema ja Aromamizer RDTA on põhimõtteliselt Bellus steroididel. Bellusel muidugi omad eelised - mahlakontroll, topfill, 2x väiksem hind jms, aga Aromamizer RDTA tundub ka huvitav. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 25, 2015 Jup. Velocity deck tuli hiljem. Ma olen juba pikalt oodanud seda. Juutuub kiidab igast otsast. Kahjuks kõige paremas poes (loe: FT) seda ei ole ja on siiani ostmata jäänud. Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Oktoober 25, 2015 Kui see autist mingit seadet reklaamib, siis kaob selle vastu huvi ära. Muidu tundub päris huvitav, bellus istub praegu sorteerimiskeskuses, siis näeks ära mis hype selle airflow taga on. Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Oktoober 26, 2015 kust tellisid? Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Oktoober 26, 2015 kust tellisid? FT ikke. Oli väike ootejärjekord 12 saatsid välja. Share this post Link to post Share on other sites
cemp 23 Postitatud Oktoober 26, 2015 kellelgi kuskil need deckid silma hakkavad ja muud pudinad ka siis olen ka huvitatud vähemalt kahest velocity deckist jne. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 26, 2015 Võin SteamCrave'st tellida kui piisavalt huvilisi leidub. 1 cemp reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 26, 2015 Võin SteamCrave'st tellida kui piisavalt huvilisi leidub. Kas decke või seadmeid? Mis hinnaga seade tuleks? Share this post Link to post Share on other sites
cemp 23 Postitatud Oktoober 26, 2015 http://midlandsvaping.co.uk/187-rebuildable-tank-atomiserca 40 euri kanti peaks jääma ametlik väljamüük. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 26, 2015 Uurin hindade kohta - niipalju varasemast mäletan, et alla 10 tk. tappis transport päris korralikult hinna ära. 2 boorman and Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Oktoober 27, 2015 Ma vb saan mujalt, aga oleneb hinnast Mind huvitaks ainult selline komplekt, kus on juba 6ml kaas ja velocity tüüpi postid. Share this post Link to post Share on other sites
cemp 23 Postitatud Oktoober 27, 2015 yesh. nuhh 1 variant on hiinast, tootjalt aga siis jah transa ning maksud söövad päris palju. teine ongi UKs midlands aga nendega asjatamine on kuradi aeglane. Nii, et kui kellelgi tuleb hea võimalus siis andku märku. Võtaks hea meelega paar juppi. (deckid, jne) juurde. Ehk ka ühe 6ml tangi velocity deckiga. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 27, 2015 Sain vastuse, meenub küll miks SteamCravega keeruline asju ajada - neil miinimumkogus 30 tk Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 27, 2015 Aromamizer RDTA SC200-S ja Belluse lahendused tunduvad päris huvitavad ja head olevat. Aga mõlemad tahavad veel natuke lihvimist ja täiustamist.Ma ise ootaks lisaks küljepealsele õhuvoolule ka põhja alt õhuvoolu ... siis peaks coil igalt poolt võimalikult palju õhu liikumist saama.Aqua V2 võimaldas seda dripper modes ja polnud üldse paha tulemus. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 27, 2015 Sain vastuse, meenub küll miks SteamCravega keeruline asju ajada - neil miinimumkogus 30 tk Kas tõesti ei müü neid maha? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Oktoober 27, 2015 Kas tõesti ei müü neid maha? Sellel kellajal ma kardan, et võib jah sellise kogusega raskeks minna. Uue asja ja sellise kogusega on kindlasti see teema, et see vaja samal ajal umbes lattu saada kui esimesed ülevaated tulevad .... sest hiljem sellised natuke raskema rauaga tükid on juba mujalt soovijad ära tellinud - ma arvan, et sellise raua kasutajad paljud ka välsimaalt tellijad. Kui aga nüüd kogus sisse võtta siis tõenäoliselt võib neist jah kinnisvara saada. See on teooria ... aga eks poed teavad prakitkat paremini . Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Oktoober 27, 2015 Sellel kellajal ma kardan, et võib jah sellise kogusega raskeks minna. Uue asja ja sellise kogusega on kindlasti see teema, et see vaja samal ajal umbes lattu saada kui esimesed ülevaated tulevad .... sest hiljem sellised natuke raskema rauaga tükid on juba mujalt soovijad ära tellinud - ma arvan, et sellise raua kasutajad paljud ka välsimaalt tellijad. Kui aga nüüd kogus sisse võtta siis tõenäoliselt võib neist jah kinnisvara saada. See on teooria ... aga eks poed teavad prakitkat paremini . 30tk tundub mulle jube vähe. Aga ega ma ei tea jah, mis kogused poodide käest läbi käivad. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 27, 2015 Komistasin juhuslikult sellise lingi otsa - Free shipping ja varosad ka saadaval... http://shop.steamcrave.com/c/aromamizer-rdta_0361 Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Oktoober 27, 2015 Vaatan, et Gearbesti on ka müüki tulnud. Ainult, et pole 6m ja kirjeldusest ei saa aru, kas on velocity postidega versioon (piltidel mõlemad versioonid). Lisaks on "ships after 25. nov" - http://www.gearbest.com/rebuildable-atomizers/pp_257610.html Komistasin juhuslikult sellise lingi otsa - Free shipping ja varosad ka saadaval... http://shop.steamcrave.com/c/aromamizer-rdta_0361 Nägin ise ka seda linki, aga soovitav paak (6ml + velocity deck) on 45 usdi siiski + võimalik käibekas (toll). Saaks Spezzi käest mingit head hinda, siis võtaks tema käest Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 27, 2015 Nägin ise ka seda linki, aga soovitav paak (6ml + velocity deck) on 45 usdi siiski + võimalik käibekas (toll). Saaks Spezzi käest mingit head hinda, siis võtaks tema käest Mul pole kordagi tulnud midagi maksta kui Hiinast väikseid kallimaid asju ühekaupa tellida (RDAd, MODid) Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Oktoober 27, 2015 Sellel kellajal ma kardan, et võib jah sellise kogusega raskeks minna. Uue asja ja sellise kogusega on kindlasti see teema, et see vaja samal ajal umbes lattu saada kui esimesed ülevaated tulevad .... sest hiljem sellised natuke raskema rauaga tükid on juba mujalt soovijad ära tellinud - ma arvan, et sellise raua kasutajad paljud ka välsimaalt tellijad. Kui aga nüüd kogus sisse võtta siis tõenäoliselt võib neist jah kinnisvara saada. See on teooria ... aga eks poed teavad prakitkat paremini . Jep, see pigem kinnisvara soetamise teema .. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Oktoober 27, 2015 Mul pole kordagi tulnud midagi maksta kui Hiinast väikseid kallimaid asju ühekaupa tellida (RDAd, MODid) Hiinast on natuke teine teema, USA poed reeglina ei märgi "gift" ja "1-15usd" hinnaks, sest USAS on see karistatav, vastupidiselt Hiinale Mina olen siiski ka Hiina tellimuse puhul pidanud üksikud korrad tollima (paar korda). Edit: nüüd lugesin nende kodukalt, et USA tellimused saadetakse USA laost, aga muu maailm (v.a. Saksa ja UK) tulevad HK postiga Hiinast. Samas, mis väärtuse nad pakile märgivad? Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Oktoober 28, 2015 Jep, see pigem kinnisvara soetamise teema .. Aga umbes mis hinda sa saaksid pakkuda? Kui tellida 35tk? Lihtsalt puht teoreetiliselt Share this post Link to post Share on other sites