napoleon 345 Postitatud Detsember 22, 2015 Maitse paremaks muutumise osas - kui kohe peale segamist paaki kallad, siis võib ka olla, et pole veel segunenud. Vana coili juba mainiti. Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Detsember 22, 2015 mainiti et 7 päeva steepind mahl, peaks ju segunenud olema küll, aga peala kuiva coiliga paagi täitmis tuleb lasta seista ka paagil mingi 10 minutit vast, et imbuks korralikult ja võib ka otse coili sisse paar tilka panna Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 22, 2015 Peale kuiva coiliga täitmist??? Kui asi pole just nii, et võtad seadme välja paar korda aastas mingi erilise päeva puhul, siis võiks coil ikka pidevalt märg olla. Peale uue coili keeramist tuleb seda mõistagi niisutada, aga see on juba teine teema. Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Detsember 22, 2015 mõtlesingi uut või pestud tehase coili Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Detsember 22, 2015 Pestud tehase coili ??? Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Detsember 22, 2015 vanasti coile pesti,leotati kuumas vees pärast dry burn , tänapäeval ei tea , ise sai delta 16 aeg küll nii tehtud Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 22, 2015 Tänapäeval kas keeratakse või ostetakse uus coil. RBA puhul kindlasti pesemisel ja keetmisel mõtet pole. Vahetatava coiliga on nii ja naa, mõni võib tõesti nii kallis olla, et pesemine ennast õigustab, kuid pigem kaldun arvama, et ka nendega on mõistlikum uus osta. Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Detsember 22, 2015 ma just mõtlesin selle puhta maitse saamise mõttes , et peale mingit sorti (näiteks mentooli) vedeliku tõmbamist , järgmise uue maitse kohe kätte saamiseks siis äkki korraliku coili tasub ka tänapäeval pesta . ise pole enam ammu nii viitsinud möllata Share this post Link to post Share on other sites
FogHunters 6 Postitatud Veebruar 8, 2016 Lisaks omalt poolt siin varem küsitule, parim shake'n'bake mahlad on sellised, mis koosnevad mahedatest maitsetest ja baseeruvad suurema VG põhjal. Tuleb lihtsalt hästi läbi loksutada ning muidugi maitsestaja konsentratsioon peab olema hästi paigas. Isegi mahe maitse võib olla värskena keemia, kui üle pingutad. Mul on kõik mikstuurid veibitavad kohe peale segamist ja paar-kolm päeva steepi ainult teevad mõnusamaks Share this post Link to post Share on other sites