JazZ 34 Postitatud November 10, 2015 Leitud siis 09.11.2015 Pärnus liinibussist e-sigaret. Kuna tegu on vähe suurema ja kallima asjaga kui ego pulk, siis arvan et omanik võib sellest puudust tunda. Püüaks omaniku ja e-sigareti uuesti kokku viia... Kui tunned et see võib Sinu oma olla, siis võta PM kaudu minuga ühendust. 8 old, Spezz, vikat and 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud November 10, 2015 Leitud siis 09.11.2015 Pärnus liinibussist e-sigaret. Kuna tegu on vähe suurema ja kallima asjaga kui ego pulk, siis arvan et omanik võib sellest puudust tunda. Püüaks omaniku ja e-sigareti uuesti kokku viia... Kui tunned et see võib Sinu oma olla, siis võta PM kaudu minuga ühendust. Keegi just kurtis siin, et suht kallis komplekt kadunud. Äkki seesama? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 10, 2015 Kui seda mõtled http://www.e-suits.eu/topic/2146-vinguviiul-ehk-nutke-s%C3%BCdamest/page-88?do=findComment&comment=63274... siis asukoht nagu ei klapi. Kuigi kes teab, inimesed ju liiguvad. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud November 10, 2015 Jagasin ka e-suitsu fb lehel 1 Spezz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud November 10, 2015 Kui seda mõtled http://www.e-suits.eu/topic/2146-vinguviiul-ehk-nutke-s%C3%BCdamest/page-88?do=findComment&comment=63274... siis asukoht nagu ei klapi. Kuigi kes teab, inimesed ju liiguvad.Paraku ei ole see. Ma ei taha ka avalikustada millega täpsemalt tegu on, et vältida et keegi suvaline lihtsalt omale selle küsib. 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ummi60 2 Postitatud November 11, 2015 Tean kelle oma see on, kirjuta mulle pmi, annan kuti nime ja fb, võin tõestuseks saata chati pildid kus ta samal päval mulle kurtis kuidas tal see nr14 bussis bussijaama ja teatri peatuse vahel ära kadus. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 12, 2015 Saada see kutt juba siia Share this post Link to post Share on other sites
JazZ 34 Postitatud November 12, 2015 Keegi juba kirjutas mulle eile, aga telefon mille ta andis oli eile õhtul välja lülitatud... Eks ma proovin täna uuesti. Share this post Link to post Share on other sites
vapeislife 5 Postitatud November 12, 2015 Sain enda riistapuu tagasi, Aspire elite kit. Tõesti suured, suured tänud sulle! Tore, et sellised inimesi leidub veel. 5 raigo83, old, Maitsev Aur and 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites