henzz 1 Postitatud November 11, 2015 1 kuu tagasi sai ostetud http://www.kamry.cc/wp-content/uploads/2012/12/X62.jpgaku, kuid see lõpetas töötamise. Probleem siis selles, et panen aku laadima kõik ilus ja hea, sigaretil põleb sinine led tuli ja laadijal punane. Tund, poolteist laadinud läheb laadija tuli roheliseks, see tähendab, et aku on täis saanud. Seejärel ühendan laadija vooluvõrgust ning sigareti küljest lahti, vajutan sigaretil olevat nuppu, kuid midagi ei juhtu, isegi mingit vilkumist ei toimu. Milles võib probleem olla ning kuidas saaksin seda parandada? Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud November 11, 2015 Kas ta sisse lülitatud on? Äkki see 5 klikki on/off värk? Share this post Link to post Share on other sites
henzz 1 Postitatud November 11, 2015 see ongi 5 klikki on/off, aga klikkides kas või 50 korda ei juhtu midagi, kuid akut laadides led põleb siniselt. Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 11, 2015 kontrolli + kontakt üle Share this post Link to post Share on other sites
henzz 1 Postitatud November 11, 2015 teen sigareti lahti seljuhul ? Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud November 11, 2015 teen sigareti lahti seljuhul ? sikuta peente kullinokkadega vms. seda plussklemmi mingi millimeetri kõrgemale. Äkki ei ulatu lihtsalt clearo plussklemmini. Share this post Link to post Share on other sites
henzz 1 Postitatud November 11, 2015 proovin kohe sikutasin, kuid mitte midagi. Lampi plõksutades vilksatas tuli, kuid ei tea mis puhul.. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud November 11, 2015 Nupp katki äkki? Tuluke peaks põlema vajutades vist olenemata + klemmist. Share this post Link to post Share on other sites
henzz 1 Postitatud November 11, 2015 on seda kuidagi võimalik parandada? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud November 11, 2015 Mul oli kolm sellist, kõik andsid sama moodi otsad Sent from my R8106 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
henzz 1 Postitatud November 11, 2015 tuleb ka siis uus muretseda Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud November 11, 2015 Müüjale tagasi? Share this post Link to post Share on other sites
henzz 1 Postitatud November 11, 2015 Sealt tuleb nagunii vastust: Olete ise selle katki teinud. Sellel poleks mingit mõtet, aja kulu + enda lolliks tegemine. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud November 11, 2015 hah, tuli meelde mis esimesega juhtus, hakkas tuld vilgutama, mõtlesin et lendab õhku, panin vannituppa põrandale, tegin kõik tegelikult lahti lõpuks, aga probleemi ei leidnudki ülesse Share this post Link to post Share on other sites
henzz 1 Postitatud November 11, 2015 järelikult need X6-ed ei kõlba kuhugi oma vastupidavusega Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud November 11, 2015 Mul oli mingi poolteist aastat tagasi üks. Andsin edasi tuttavale ja tema kasutab suitsetamise vähendamiseks väidetavalt siiani. Teie kogemusi kuuldes ei peaks ta juttu vist uskuma. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud November 11, 2015 Ma ka kunagi kasutasin paar kuud ning siis sai see edasi müüdud sõbrale kes kasutas seda veel omakorda ca 3-4 kuud, siis suri ära. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud November 11, 2015 Sealt tuleb nagunii vastust: Olete ise selle katki teinud. Sellel poleks mingit mõtet, aja kulu + enda lolliks tegemine. Eestist ostetud? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud November 11, 2015 voltmeetriga mõõtsid? kui nupp all ja klemmide vahel 0V, siis katkestus kuskil. Kui aga tekib pinge, siis ei saa coil lihtsalt pinget endani ehk ilmselt aku ja clearo vahel katkestus. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud November 11, 2015 Niipalju kui mina neist pulkadest mäletan, hakkas nuppu vajutades tuli põlema olenemata sellest kas clearo otsas on ehk kui tuli põlema ei hakka, siis otsiks mina esimesena probleemi nupust endast. Share this post Link to post Share on other sites
tihlavoss 8 Postitatud November 11, 2015 Ma prooviks muud clearot otsa ja siis oleks kindel, et viga on akus. Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud November 11, 2015 Tal see tuluke ei põle. See vist peaks ilma attyta ka särama? Share this post Link to post Share on other sites
masmre 39 Postitatud November 12, 2015 Tester peale ja kui ikka midagi ei tule, siis kisu laiali. Share this post Link to post Share on other sites