reinolen 178 Postitatud Detsember 9, 2015 Seiklusjutte ruumi saab tasuta Sent from my R8106 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
klaas 6 Postitatud Detsember 9, 2015 Kõigil kindlasti vana riistvara vedelemas... Teeks väikese "retrovapingu" ka nii, huvi pärast? Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Detsember 9, 2015 Kõigil kindlasti vana riistvara vedelemas... Teeks väikese "retrovapingu" ka nii, huvi pärast? Ma võtan oma retro VS+K4 koosluse kaasa, rohkemat mul ei ole Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 9, 2015 mul vist kuskil üks iclear 16 clearo vedeleb, ülejäänud retro on maha müüdud või ära antud. Share this post Link to post Share on other sites
klaas 6 Postitatud Detsember 9, 2015 Ma võtan oma retro VS+K4 koosluse kaasa, rohkemat mul ei ole võta jh, see näeb päris retro välja sul juba Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Detsember 9, 2015 Pole see vs+k4 nii retro midagi .Mul ka selline kooslus ja toimetab juba pea aasta veatult ja ei unistagi mingist tc jne... Share this post Link to post Share on other sites
klaas 6 Postitatud Detsember 9, 2015 Pole see vs+k4 nii retro midagi .Mul ka selline kooslus ja toimetab juba pea aasta veatult ja ei unistagi mingist tc jne... See nali läks sinust mööda natuke.. Lihtsalt Walci VS nii kaua kasutatud, et näeb retro välja, kindlasti töötab ka tc. Nii et pole vajagi unistada. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Detsember 9, 2015 Mul on mingeid ego pulki, Protank minid otsas. Kes tahab proovida, võin kaasa võtta, saavad noored ka aru, kuidas vanasti veipima pidi 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
klaas 6 Postitatud Detsember 10, 2015 Kui kellelgi tulijatest on kurikuulus PULP White Cake, haarab palun kaasa äkki, prooviks, mõne tilga dripperisse... Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Detsember 10, 2015 Võtan kaasa Share this post Link to post Share on other sites
klaas 6 Postitatud Detsember 10, 2015 Võtan kaasa Tnx! Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Detsember 11, 2015 Kõik teevad jba homseks trenni? Maksatõmbed ja neerukivipainded teemaks... 2 vandura and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud Detsember 11, 2015 Kõik teevad jba homseks trenni? Maksatõmbed ja neerukivipainded teemaks... Soojendus käib, vastaseks härra alexander 1 vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Detsember 11, 2015 kellel cartotanki on võib kaasa võtta leidsin oma varudest ühe tuttiga pulga kahe auguga 1.5 oomise peaks ka vist paar sassi tegema Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Detsember 11, 2015 Võimalik on, et ilmun ka kohale. Selgub homme. 1 vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 12, 2015 HEAD PIDU siis kõigile.... andke siis nii minna, et oleks mida piltidelt vaadata ... ja, et hommikul natuke piinlik ka oleks . Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Detsember 12, 2015 Rein puhub pilve Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 12, 2015 Nii mul ka siis kohal käidud ja X kirjas. Tänud Rein ja paksu auru ja kanget jooki kõigle Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Detsember 12, 2015 Oot kuna sa käisid? Peale mind? Sent from my D6603 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Siim Sirol 18 Postitatud Detsember 12, 2015 old ää aja si##a, käisid ainult skype teel Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Detsember 13, 2015 Võibolla tema astraalkeha külastas meid.... ja saate homme lehest lugeda kollase ajakirjanduse versiooni sellest mis seal toimus Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 13, 2015 talvejopeded, riili? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 13, 2015 Võibolla tema astraalkeha külastas meid.... ja saate homme lehest lugeda kollase ajakirjanduse versiooni sellest mis seal toimus Ja seal juures on kirjas kindlasti ka kõik asjad mis teie tervise kohe tuksi keeravad Share this post Link to post Share on other sites
siinus 6 Postitatud Detsember 13, 2015 Pilved hakkasid personali häirima ja sai veidike lisaventilatsiooni leiutatud. Aga õuest tuli külm sisse. edit: Old ära kirjuta minuga ühel ajal 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites