old 919 Postitatud Detsember 15, 2015 Väga vinget värki ajate. Kuna ma laivis ei näinud, vaatasin järgi Olle vist teisele osale ikka subtriitreid teeb - tal oli tummfilm. See reede võib tulla päris huvitav. Share this post Link to post Share on other sites
Huntmees 39 Postitatud Detsember 15, 2015 Olle vist teisele osale ikka subtriitreid teeb - tal oli tummfilm. See reede võib tulla päris huvitav. Ootame Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud Detsember 17, 2015 Jõudsin lõpuks kõige muu kõrvalt asjaga ühele poole, oldile meenus, et ta salvestas kogu skaibikõne ära, sain talt enda audio, järelvaatamine peaks talutavam olema Siiski errorit täis see eelmine cast, osa lõpust on pildi näol puudu, internet otsustas lollusi teha ja lõigata cast 37 minuti pealt ära, aga heli on olemas. Ei jõua ära vabandada, hetkel youtube protsessib asja, niikui tehtud, viskan asja üles ja lingin. Edit: üleval ja vaadatav https://youtu.be/MBr5zzsI31k 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud Detsember 18, 2015 Noniiviisi, täna õhtul jälle, kell 20:00, mis s***sti, see uuesti Link: http://www.youtube.com/channel/UCytz2HwJf1wlHlXkc9JZhDg/live Tänased teemad keerlevad kõik seaduste ja regulatsioonide ümber, rauda ja vedelikke ilmselt puudutame ainult tutvustuses. Nagu mainitud sai, siis on täna osalemas Five Pawnsi EU esindaja, Zdenek Klofac, Tšehhi Vabariigist. Peale tema, on kindlasti olemas Barry, Enel ja Olle vapeinist, old foorumist ja võibolla paar viimasel minutil liitujat NB! Tänane cast on inglisekeelne! Endiselt julgustan tulla küsimustega pommitama. Näeb siis! Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Detsember 18, 2015 Hea cast oli täna. Live ülekanne töötas suurepäraselt. Respect Olle! Ootan järgmisi caste! 2 old and Olle Nõmm reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud Detsember 18, 2015 Youtube on eriti kärme täna, järelvaatus juba ülal Ja tänud kõigile! 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 18, 2015 TEASER ALERT On lootust, et osalejad lähevad veel märksa huvitamaks 1 Olle Nõmm reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Detsember 18, 2015 SPOILER/TEASER ALERT On lootust, et osalejad lähevad veel märksa huvitamaks Ega ometi RIP isiklikult? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 18, 2015 Seni kuni asjad pole kindlad jääb see teaseriks Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Detsember 18, 2015 Teaseriks siis... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 19, 2015 Kes see rip on? Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud Detsember 19, 2015 Kes see rip on? Ma ei tea Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud Jaanuar 20, 2016 Vot nii! See reede, 22. jaanuar kell 20:00 teeme eestikeelse casti. Põhiteemaks on E-sigareti müüjate ja kasutajate liit MTÜ. Mis on MTÜ suund ja missioon, millised on tulevikuplaanid ja miks üldse selline organisatsioon loodi. Arutame ka riigi kava e-vedelikele aktsiis lisada ja millised on sellel teemal MTÜ seisukohad. Teemasid arutlevad Olle, Ingmar "old" ja René "maitsev aur" Kui kellegil on soovi castil osaleda, siis kirjutage mulle PS. Küsimustele katsume ikka vastata, kui neid tekib Vaata siit: https://www.youtube.com/channel/UCytz2HwJf1wlHlXkc9JZhDg/live 3 reinolen, old and Levia.ee reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud Jaanuar 25, 2016 Järelvaatamine/kuulamine üleval https://www.youtube.com/watch?v=YNSvCleXh3w Murphy seadus nagu ikka, seekord otsustas skype meie videod eemaldada ja premium kontot küsida 3 vikat, Maitsev Aur and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Jaanuar 25, 2016 Sõidan maale ja telefon kõrva ääres, kuulasin saate ära, jube kiiresti sai otsa Sent from my R8106 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Postitatud Jaanuar 25, 2016 Kõige suurema mikriga meest oli hädavaevu kuulda Järgmine kord tuleb ehk väiksem võtta - muidu ei räägi täis. 3 Olle Nõmm, reinolen and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud Jaanuar 26, 2016 Kõige suurema mikriga meest oli hädavaevu kuulda Järgmine kord tuleb ehk väiksem võtta - muidu ei räägi täis. Eks jah, järgmine kord tuleb täitsa suu ette toppida, muidu ei saa pihta kaugelt Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 7, 2016 Eks jah, järgmine kord tuleb täitsa suu ette toppida, muidu ei saa pihta kaugelt Ehhh on vaja mõni VIP linti saada ja kedagi enam ei huvita see kui kaugel on sinu mic Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 7, 2016 Ehhh on vaja mõni VIP linti saada ja kedagi enam ei huvita see kui kaugel on sinu mic Ma ei viitsi hetkel tulla 3 old, Olle Nõmm and kivi3 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Mai 6, 2016 Milla järgmine tuleb? Algus oli paljulubav ja võiks ikka jätkuda. Kui teemadest puudus, siis coilide ehitamisest saab ilmselt mitu saadet jutustada, samuti võiks puudutada ise vedeliku segamist, kui lihtne/keeruline sellega alustada on jne. Samuti oleks hea kui E-liidu esindajad räägiks kuhu me oma seadusandlusega jõudnud oleme või arutada natukene viimasel ajal ilmunud artikleid. Lükata ümber jama, juhtida tähelepanu positiivsetele ilmunud asjadele jne. Kui uute saadete läbiviimiseks abi vaja võin vabalt kätt külge panna. Edu! Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 6, 2016 Jah ma ka hiljuti mõtlesin, et kuidagi pikk paus on tulnud.Olle r**** teeme midagi... ? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 6, 2016 MTÜ tegemisi peaks tutvustama küll. 2 Stewie and old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud Mai 10, 2016 Uhh, olen sellest rohkem kui teadlik Kuid plaan on teha järgmised lihtsalt eelsalvestusena ja siis lihtsalt üles laadida, kuna ajalises mõttes annab sedasi asju paremini kokku mängida. Pluss, kuna ma ei ole suur livestreami guru, käib see asi mul ilmselgelt üle jõu. Kindlasti teeme veel, informeerin kohe kui rohkem infot on mida koheselt informeerida. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 13, 2016 Uhh, olen sellest rohkem kui teadlik Kuid plaan on teha järgmised lihtsalt eelsalvestusena ja siis lihtsalt üles laadida, kuna ajalises mõttes annab sedasi asju paremini kokku mängida. Pluss, kuna ma ei ole suur livestreami guru, käib see asi mul ilmselgelt üle jõu. Kindlasti teeme veel, informeerin kohe kui rohkem infot on mida koheselt informeerida. Aga kuna selle asja siis jälle ette võtab? Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Detsember 3, 2016 Kas härrastel on tõsine plaan uuesti VapeCasti tegema hakata?? Share this post Link to post Share on other sites