Maitsev Aur 321 Postitatud Detsember 3, 2016 Mina oleks käsi Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Detsember 3, 2016 Palun härrased, alustage uuesti VapeCastiga. Usun, et ma pole ainuke kes seda sooviks ja vaataks. Tahaks uuesti pildis ja helis vikat-it, Maitsev Aur-u, Olle-t vaadata. Noo ja kui tõesti peab, siis kannataks old-i ka ära Uuteks cast-iateks tahaks ka spezz-i ja napoleon-i näha, näiteks. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Detsember 3, 2016 kui aeg klapib , siis ehk võtab ka jumalapojasõna Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 3, 2016 Mis teema võiks olla... selge see, et e-sigaretid aga kitsamalt?Kui rääkida seadmetest siis ei pea mind kannatama... ma parema meelega vaataks ja hariks ennast.Kui teemaks võtta seadusandlus/regulatsioonid siis vist minust ei pääse ... aga ma katsun omal heli/video tehnikat parandada. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Detsember 3, 2016 esimene osa peaks kindlasti kehtivatest ja eelseisvatest seadustest olema. viimasest castist saadik need muutunud. nii et old ei pääse, ega me ka mitte Share this post Link to post Share on other sites