admin 172 Postitatud Detsember 10, 2015 Sai lisatud ühte tõlkimist abistavasse süsteemi paar keelefaili. Äkki on ka foorumi kasutajatel huvi lüüa kaasa foorumi tõlkimises. Kui peaks kellegil huvi olema siis jätke siia või saatke mulle PS oma e-mailiga. Annan kutse. Arusaadavalt on raske nii tõlkida kui ei näe ega tea kuhu kohta antud fraas läheb. Seega saab tõlkida esmalt selliseid fraase mis on ilmselged ja kergesti "otse" tõlgitavad. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Detsember 10, 2015 You are now signed in -> Sa oled nüüd sisse kirjutatud -> nii tõlgiks mina :DMõni NV õhtu võiks seda tõlkimist äkki talgute korras teha. Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 10, 2015 nii tõlgiks mina Jäta vast siis tõlkimata Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Detsember 10, 2015 You are now signed in -> Sa oled nüüd sisse kirjutatud -> nii tõlgiks mina :D Mõni NV õhtu võiks seda tõlkimist äkki talgute korras teha. Ma paneks "Sa oled nüüd ennast sisse signeerinud" või veel parem "Sa oled nüüd ennast sisse allkirjastanud" Share this post Link to post Share on other sites
kasper 35 Postitatud Detsember 10, 2015 sisse "möllinud". Ilus eestikeelne sõna ... 2 vandura and Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
admin 172 Postitatud Detsember 10, 2015 Kolmele invite saadetud Share this post Link to post Share on other sites