EHRG 71 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Mul ikka processing, peab vist kurja kirja kirjutama, lubasid ju suure suuga hiljemalt 10ndal shippida. Leht näitab, et on laos olemas. http://www.cigabuy.com/authentic-joyetech-cuboid-150w-vw-tc-box-mod-apv-silver-p-8435.html Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Kusjuures ma olen üsna kindel, et tellisin musta, shipitud on aga hall. Muidugi pole oluline mis värvi on kass (mod), peaasi et hiiri püüab (paksu auru toodab), aga imelik ikka natukene. Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Ei tea, mis jama see on, et mu oma pole ikka shipitud, kirjutasin neile, aga vastust pole tulnud. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Kusjuures ma olen üsna kindel, et tellisin musta, shipitud on aga hall. Muidugi pole oluline mis värvi on kass (mod), peaasi et hiiri püüab (paksu auru toodab), aga imelik ikka natukene. no ma tellisin musta, siis otsustasin ümber, suhtlesin online abiga, seal öeldi, et muutsid telimuse ära (tekkis processing). Aga kirjas on ikka must Eks siis tuleb üllatus StenPr , suhtle online abiga. Ma saatsin selle muutmise soovi läbi maili, aga keegi päev ei vastanud. online võttis kohe ette ja pärast tuli kinnituskiri mailile Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Ei tea, mis jama see on, et mu oma pole ikka shipitud, kirjutasin neile, aga vastust pole tulnud. Nad saadavad tellimise järjekorras välja. Mida varem tellitud, seda varem teele pannakse. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Dear veiko , This is Kristin, the representative of Cigabuy Customer Service. I am honored to assist you further. OK! We have changed the color from black to silver, after it return in stock, we will send it to you as soon as possible, please be patient. Have a nice time! nii oli kirjas Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Krt mul ei viska seda online abi kuhugi Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 11, 2016 https://server.iad.liveperson.net/hc/87438540/?cmd=file&file=preChatSurveyContent&site=87438540&sessionkey=H7377787210408772675-0fff68f814da442d9f7ccc76384dcd91K9126860&survey=Pre-Chat avalehel vasakul, võta adblock maha või vajuta linki, peaks ka sinna viskama Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Tänud Jeesus! Ei saanud ka sealt tarka vastust, öeldi, et tavaliselt shipivad järgmisel päeval, kui kaup lattu jõuab ja vsjo. Eks siis ootame :@ Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Mul samuti hõbedane shipitud. 17Track näitab paki liikumist juba alates 01.01.2016 , jutt hiinakeelne, midagi aru ei saa. Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Mul samuti hõbedane shipitud. 17Track näitab paki liikumist juba alates 01.01.2016 , jutt hiinakeelne, midagi aru ei saa. Seal 17 trackis saad paremal all nurgas ENG kirja taha linnukese panna. Siis tõlgib need hiina kriksatrullid ära Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Nii, mulle õeldi, et mu cuboid shipitakse alles 18 jaanuar. Esimene ja ilmselt viimane kord sealt tellida. In stock info on ilmselt mägra ila, tundub, et laudu on siiski juba tühi neil ja ootavad uut laari. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Nii, mulle õeldi, et mu cuboid shipitakse alles 18 jaanuar. Esimene ja ilmselt viimane kord sealt tellida. In stock info on ilmselt mägra ila, tundub, et laudu on siiski juba tühi neil ja ootavad uut laari. Päris nõme käitumine, aga eks see risk on kõigi Hiina pakkujatega. Sama teema oli ka Fasttechi cuboididega, et alguses oli "in stock", siis oli mingi ETA 2 päeva, et kohe-kohe tuleb ja nüüd on tagasi staatus "pre-order" ehk ootavad alles saadetist. Samuti väga paljud on pettunud, sest mitu nädalat oli teadmine, et kohe pannakse posti (raha makstud) ja nüüd ei teagi millal tuleb. Eks kindel saab olla ainult Eesti poodides (kui on laos), hetkel tundub, et nii spezz.ee's kui epiip.ee's on cuboid sees. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 11, 2016 minu isend igatahes sõidab Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Seal 17 trackis saad paremal all nurgas ENG kirja taha linnukese panna. Siis tõlgib need hiina kriksatrullid ära Väga hea, Hiinas sees rändab veel. Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Jaanuar 11, 2016 minu isend igatahes sõidab ilmselt Isa abiga Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 11, 2016 seda kindlasti, ilma temata ei jaksaks ma süüa ka osta Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Tellisin eile ja cigabuy näitab et "shipped". Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Tellisin eile ja cigabuy näitab et "shipped". mis värv sul ja StenPr ? Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Mina tellisin hõbedase 3.jan ja siiamaani protsessivad :-\ Share this post Link to post Share on other sites
kaarel 7 Postitatud Jaanuar 11, 2016 mis värv sul ja StenPr ? must Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 11, 2016 huvitav.........ei oska midagi arvata Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Jaanuar 11, 2016 mis värv sul ja StenPr ? Tellisin 4. jaanuar ja ka hõbedase. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Jaanuar 11, 2016 Reinult nüüd Cuboidi ülevaade ka http://www.e-suits.eu/topic/3294-ametlik-eesti-e-sigareti-ülevaate-youtube-ja-facebook/?p=66825 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 12, 2016 11-01-2016 22:37 The item is at the PostNL sorting center esmaspäevaks peaks kohal olema Share this post Link to post Share on other sites