RaghzaVapes 13 Postitatud Jaanuar 14, 2016 Kustkohast hetkel parima hinnaga seda tellida saab? Alist leidsin 46eurtsi koos postikuluga, aga vaatan et siin eespool käis jutt tunduvalt väiksematest summadest Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 14, 2016 Kui mõtled väljamaad, siis cigabuy võ fasttech. Ise võtsin esimesest Mu cuboid jõudis banaaniasse äkki homme joppab Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Jaanuar 14, 2016 Tänud, Cigabuy'st tellitud. Share this post Link to post Share on other sites
Pulku 11 Postitatud Jaanuar 14, 2016 Siin ka suht hea hinnaga: http://www.gearbest.com/temperature-control-mods/pp_293130.html Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Jaanuar 14, 2016 Mul Cigabuyśt tellitud käes, pole veel katsetanud. 1 YRO reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 14, 2016 Mul Cigabuyśt tellitud käes, pole veel katsetanud. Tellisid enne mind? Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Jaanuar 14, 2016 Härrad hakkavad siin juba cuboide kätte saama, aga minu oma shipiti täna. Algul lubati 18ndal shippida, seega läks isegi hästi Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Jaanuar 14, 2016 Tellisid enne mind? Tellisin 28.12 Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 14, 2016 tellisin samal ajal, arvatavasti oli ka samal lennukil...... ja arvatavasti homme saab E: Krt, onaja tracking ei näita mu pakki kuigi hollandi oma näitan, et kohal. Esimene pidurdamine kusagil hunnikus kui täna ei tule Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 15, 2016 Saadetise andmed registreeriti süsteemi 15.01.2016 15:07 Sorteerimiskeskus (kirjad) no pekkis rsk , jääb esmaspäeva peale Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 17, 2016 cuboid peos, tuli hõbedane nagu lasin muuta juba 2 päeva kotis, nyyd võtsin välja. Ei ole mingit kraabitud turvakoodi nagu FT enne tellimist öeldakse ja on. Kõik kiles 5+, akud laevad , varsti testime Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Jaanuar 17, 2016 Jaga siis muljeid ka Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 17, 2016 mingi kamm on, cucu läheb sigakuumaks cuboidi küljes, samas sigelei otsas kõik ok Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Jaanuar 17, 2016 Järelikult sig ei jaksanud sinu buildi üles soojendadagi õieti. Cub jaksab juba ja vot tulemus Mängisin ka ja tegin cucule 0,45 nife52-st duali (0,12 oomi) - mõne korra saab tõmmata ja nii kuum et lekkima hakkab. Ja hinge lööb kinni.. Muidugi võib võimu maha keerata, aga siis näen escribe device monitor graafikult kuidas temp vaevaliselt tõuseb ja alles puhvi lõpus kohale jõuab. Lõpp liiga kuum ka juba. 0,35 traat on õige (minu juhul siis) Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 17, 2016 Järelikult sig ei jaksanud sinu buildi üles soojendadagi õieti. Cub jaksab juba ja vot tulemus Mängisin ka ja tegin cucule 0,45 nife52-st duali (0,12 oomi) - mõne korra saab tõmmata ja nii kuum et lekkima hakkab. Ja hinge lööb kinni.. Muidugi võib võimu maha keerata, aga siis näen escribe device monitor graafikult kuidas temp vaevaliselt tõuseb ja alles puhvi lõpus kohale jõuab. Lõpp liiga kuum ka juba. 0,35 traat on õige (minu juhul siis) Sel juhul abiks preheat wati ja kestvuse muutmine Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Jaanuar 17, 2016 Tean-tean. Aga need mõjutavad vaid alguse osa. Et võimsuse graafikusse väga suurt jõnksu ei tuleks, tuli see panna 130w ja 6-7s pärast lõpetas ikka 65w peal (ma kauem lihtsalt ei kannatanud välja ) Panin DNA40 otsa - auras parajalt! Ja ega ma ei kurda siin, hoopis jagasin kogemust. Tahtsin teada, tegin proovi ja saingi teada Rohkem ei ole alati parem Asi on mumeelst selles, et buildid on läinud kogu aeg vingemaks ja reaalselt seda nõrgemate seadete otsas käima ei tõmmatagi. Kui selline panna võimsamale seadmele, siis üle mõistuse kuumaks ta ka läheb. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 17, 2016 mingi piix on, saadan reinule, tal sama aparaat olemas. tegin uue coili, ikka sama jama. samas sigelei otsas no probleemos. cuboidi 2x5 sek kasutad, siis pm, võiks analoogi süütama hakata Share this post Link to post Share on other sites
Metallic 4 Postitatud Jaanuar 17, 2016 mingi piix on, saadan reinule, tal sama aparaat olemas. tegin uue coili, ikka sama jama. samas sigelei otsas no probleemos. cuboidi 2x5 sek kasutad, siis pm, võiks analoogi süütama hakata Panin prooviks AW punased akud, need teevad 80w juures Smoke TF4-ga kogu Cuboidi parajaks taskusoojendajaks. Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Jaanuar 18, 2016 Akud jäävad ikka normaalse temperatuuri juurde? Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Jaanuar 18, 2016 mingi kamm on, cucu läheb sigakuumaks cuboidi küljes, samas sigelei otsas kõik ok Kas sul on soft uuendatud 3.1 peale? Proovi vanem versioon tagasi peale panna, äkki aitab. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 18, 2016 Proovisin nii vana kui ka uue softiga. Viskan akud ka kaasa, 30q siis. Mõtlesin ka akude peale, aga no ei ole ju lambikad akud. Rein saab võrrelda enda omaga. Mul ei ole võrrelda millegiga, vaid sigeleiga ja sellega kõik ok Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Jaanuar 18, 2016 Pagana kaua processivad, 14.01 sai tellitud aga endiselt "processing" staatuses... Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Jaanuar 18, 2016 Pagana kaua processivad, 14.01 sai tellitud aga endiselt "processing" staatuses... Mul sama teema, 13.ndal sai Cigabuyst tellitud... Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Jaanuar 18, 2016 Äkki partii otsas vms. Sellesmõttes tore kuulda, et mul on saatusekaaslasi Loodame, et varsti ikka läheb teele. EDIT 19.01.16 15:50: Shipped Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 21, 2016 ommik kas joytechi softiga kui nuppu vajutada, siis takistuse näit peabki tõusma ? https://www.dropbox.com/s/hxm3ogebyfj38aq/20160121_093125.mp4?dl=0 Share this post Link to post Share on other sites