rohe 53 Postitatud Oktoober 19, 2016 Kas kantaliga töötab? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 19, 2016 Power modes funkab ka SS traadiga. Kusagil tc kategoorias on midagi nihu läinud Õhtul lükkan teise modi otsa, siis selgub tõde Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 20, 2016 Power modes funkab ka SS traadiga. Kusagil tc kategoorias on midagi nihu läinud Õhtul lükkan teise modi otsa, siis selgub tõde Tõde on see, et cuboid on ikkagi surnud, Reuleaux 2/3 töötab clearo normaalselt. takistust loeb ka täpsemini, http://www.steam-engine.org/wirewiz.asp nöitab 0,3. Mul näitab 0,29 Samas cuboid näitas 0,38 PS: Power modes 50w on palju sitem kui tc @ 50W Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 22, 2016 Ja nii ta lahkuski...... 1 e-smoker reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud Oktoober 23, 2016 Ja nii ta lahkuski...... Kliinilise surma järgsele "elundidoonorlusele" ei mõelnudki? Kui klemmid korras, siis süda/aju vahetades saanuks seda kere veel pikemaid aegu pruukida Mul viimase aasta hobiks selleteemane nekrofiilne kirurgia ja modidele uute elude andmine 1 xiios reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 23, 2016 Kui soovi on, siis võib laiba üles kaevata power modes töötab ja äkki saab keegi tc ka tööle. Ütlen ausalt, ma ei viitsi jamada Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud Oktoober 23, 2016 Kere sobiks küll... hinge eest kannaksin ise hoolt Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 23, 2016 vastasin Share this post Link to post Share on other sites