Spezz 467 Postitatud Aprill 21, 2016 Soovitan akude laadimisel power monitori kasutada - saad teada kui palju mAh'e reaalselt sisse läheb. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 21, 2016 üldiselt seda usb-d kasutan ma vaid äärmisel juhul, vb 1-2 korda olen kasutanud üldse. alati tagavaraakud olemas Parem oleks kasutada jah nutilaadijat kui seda usb auki Share this post Link to post Share on other sites
kasutaja666 17 Postitatud Aprill 21, 2016 kes või mis see power monitor on ? mingi spezz seade või soft ? google andis igast seadmeid Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Aprill 21, 2016 Riistvara pidasin silmas jah - esimene ettejuhtuv: http://www.ebay.com/itm/Hot-USB-Voltage-Current-Charger-Detector-Battery-Mobile-Tester-Power-Meter-S29-/151847161615 Saab ka aimdust oma mobiiltelefoni/akupanga reaalsest mahutavusest Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Aprill 21, 2016 Minu omal kah veel USB-port "süütu", Nitecore ikka toimetab laadimisega. Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Aprill 21, 2016 Mul samuti Cuboidis kaks chocolate bari sees ja üldjuhul päris kahte päeva välja ei venita, aga rahulikumal päeval küll. Umbes 350-400 mahvi päevas. Enamasti laen siiski igal õhtul, et vältida olukorda, kus järgmisel õhtul ebasobival ajal akud tühjaks saaksid. Erilist muutust aku kestvuses erinevate coilidega täheldanud ei ole - veipinud pikalt nii 0.08 - 0.1 ohm twisted nikkel dualcoilidega 220-240C @ 60W, kui ka 0.4 ohm kanthal clapton dualcoilidega @ 70-75W. Ei saanud aru küll, et kummalgi juhul aku vähem või rohkem kestaks. 2/3 päevaga akud tühjaks saada tundub küll võimatu minu jaoks. Kavalam oleks aega mõõta, mahvi pikkus võib olla ju erine aga olen ma õieti aru saanud et 2 või enama akuga seadet ei ole hea läbi seadme enda usb laadida , vaid soovitatakse eraldi laadijas laadida ja see ka peab omama balanseerimist ? Katsetasin rx200-ga.Kolme akut laadis läbi usb 7h.Kõik akud olid peale laadimist võrdse pingega.Tehase koduleht ei keela läbi usb laadimist.Kui aega on, siis ainult tuld. Share this post Link to post Share on other sites
zariin 11 Postitatud Aprill 21, 2016 Cuboidil uus firmware väljas 3.12 Nüüd saab oma logo lisada ja bypass režiim. http://www.joyetech.com/mvr-software/?sid=171 Share this post Link to post Share on other sites
StenPr 14 Postitatud Aprill 22, 2016 Kust neid logosi saab? Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Aprill 22, 2016 Mina tegin ise. Kuna tööl pole Photoshopi installinud, siis: Guugeldad või joonistad kahevärvilise pildi ning sätid värvid nii, et taust oleks must ja logo valge - enamasti Invert funktsioon (Pixlr Editor'is näiteks). Paned suuruse paika - 64px laius ja 40px kõrgus Sikutad alla: http://www.pixfonter.com/bitmap-converter/for-segger-emwin.html Konverdid tehtud väikese pildi Black & White värvidesse. Korras Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 22, 2016 Mina tegin ise. Kuna tööl pole Photoshopi installinud, siis: Guugeldad või joonistad kahevärvilise pildi ning sätid värvid nii, et taust oleks must ja logo valge - enamasti Invert funktsioon (Pixlr Editor'is näiteks). Paned suuruse paika - 64px laius ja 40px kõrgus Sikutad alla: http://www.pixfonter.com/bitmap-converter/for-segger-emwin.html Konverdid tehtud väikese pildi Black & White värvidesse. Korras Paintiga saab ka Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Aprill 22, 2016 Paintiga saab ka Sul pildi peal evic mini.Kas temale tuli ka uuendus ja kas Ossinovski pilti saaks ka sinna panna? Jevgenit ma mõtlen. Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Postitatud Aprill 22, 2016 Ossi pilti saab EGO-pulgale ka panna Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Aprill 24, 2016 Cuboidil uus firmware väljas 3.12 Nüüd saab oma logo lisada ja bypass režiim. http://www.joyetech.com/mvr-software/?sid=171 Kas keegi on selle bypass modi üles ka leidnud? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 24, 2016 mis see bypass on? Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Aprill 24, 2016 mis see bypass on? ilmselt siis mode mis laseb voolu peale nagu akus powerit on... nn. mech mod mode... Share this post Link to post Share on other sites
zariin 11 Postitatud Aprill 24, 2016 Ei ole leidnud seda bypassi, samas kodukal sõnaselgelt kirjas. Share this post Link to post Share on other sites
Zirkel 13 Postitatud Juuni 8, 2016 Mul siis andis vist otsad, koguaeg on atomizer short teade ees. Kruvides sama tangi teise mod-i külge, kõik ok. Proovisin ka teise tangiga, ikka sama teema. Keermed kuivad ja puhtad nii tangil kui Cuboid-il. Lugesin kuskilt, et see suht tavaline probleem, ei tea, igatahes aeg miskit uut ligi võtta. Kokkuvõttes päris hea mod oli, aga liiga vähe kestis, et uuesti sama osta. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 8, 2016 Arvestades hinda, siis on ikka väga ok MOD selle raha eest. Ei viitsi teemat lapata, aga vist esimene cuboid, mis siin ära surnud? Proovi tarkvara vahetada, äkki lihtsalt lolliks läinud Share this post Link to post Share on other sites
RaghzaVapes 13 Postitatud Juuni 8, 2016 Minu arust ka, hinna ja kvaliteedi suhe on ikka äärmiselt paigas. Üle 4 kuu igapäevaselt kasutanud ning probleeme ja etteheiteid ümmargune 0 - lihtsalt toimib. 1 jeesus188 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 19, 2016 Andis saba..... tc pealt viskab power mode enamus jutudel, olenemata coilist. Proovisin 2 clearot Takistus käib nagu jumal juhatab, enamjaolt üles ja püsib x kohas x aja, ka lukus olles. Tc näitab 20c-40c vahel. Coil läheb kuivalt olles punaseks Power modes veel funkab Kiip siis arvatavasti õhtal. Samas hästi teenis, ei kurda eriti Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Oktoober 19, 2016 Sarnane värk? Cuboid 150w TC SS316L jumps out to watt - FIXED If anybody having problems with their cuboid 150w tc switches to watt automatically, make sure the 510 rta/rba/rda pin is protruding out long enough to reach the cuboid 510 pin, this has fixed the hair pulling issues i had previously. if the 510 pin is too short it WILL switch back to wattage mode. make sure you back out the rta/rda 510 pin as far as it could go. goodluck! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 19, 2016 teoorias, praktikas ei oska öelda. Loeb teistsugust takistust kui power modes. Niisama sealt välja ei viskaks. tc näitab mulle tempiks 20c, tc modes takistus kõrgem kui power modes jne. Lisaks TC modes (kui välja ei viska sealt) tõmbab traadi punaseks kuivalt Keerasin ka cucu pin väljapoole ennem, sama jama. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Oktoober 19, 2016 teoorias, praktikas ei oska öelda. Loeb teistsugust takistust kui power modes. Niisama sealt välja ei viskaks. tc näitab mulle tempiks 20c, tc modes takistus kõrgem kui power modes jne. Lisaks TC modes (kui välja ei viska sealt) tõmbab traadi punaseks kuivalt Keerasin ka cucu pin väljapoole ennem, sama jama. Proovi veel softi ülekirjutamist. Tee nii, et lased kõigepealt vanema peale ja siis uuesti selle, mis sul enne oli. Niimoodi peaks korralikult üle kirjutama Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Oktoober 19, 2016 Lasin, ikka sama kamm. temp 20-21c ja sekundi pärast aamen Laip on laip.......krt üle päeva sureb midagi.. Share this post Link to post Share on other sites