vilistaja 81 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Hei Hei Hei Suitsetamisest oleme me juba lahti saanud ja hakkame arendama nüüd ka muid tervislikke eluviise. Nii mõneski teises foorumis on Aumeeste mäng olnud päris edukas ja mõtlesin, et proovime kuidas siin läheb. Mängu sisu on lihtne. Igaüks püstitab omale kuu alguses mingisuguse füüsilise aktiivsuse eesmärgi, nt 30km jooksu, 20h jalutamist vms. Salvestab oma liikumist nt endomondoga või muu sarnase mobiili appiga, peaasi et kuu lõpus oleks kuskilt oma eesmärgi täitmist näidata. Eesmärk võiks olla selline, et päris lebolt ära ei tule vaid peab natukene oma mugavustsoonist välja ronima. Mis juhtub siis kui hakkama ei saa??? Nüüd on see koht kus tuleb sisse aumehe osa. Igaüks, kes võtab osa ja oma laiskusest ebaõnnestub peab olema valmis teipima omale nina otsaette, tegema endast pilti ning panema selle pildi 2 nädalaks foorumi avatariks. Just nagu need rullnokad siin: Kellele tundub selline asi jabur, siis palun väga sooritage endale püstitatud eesmärk! Kui vahepeal haigused kallale tulevad pole midagi teha vabandab välja, aga kas tegelt olid ka arvestatavad põhjused jääb iga ühe enda südametunnistusele. Liitumiseks teha postitus kirjaga: "Liitun, foorumi kasutajanimi ja eesmärk" nt Liitun Vilistaja, 75km jooksmist. Panen pärast kõik liitujad koos eesmärkidega esimesse postitusse kokku, siis saavad teised ka jälgida ning kaasa elada. Järgmise kuu esimesteks päevadeks peaks postitama screenshoti, kus näha eesmärgi sooritus ja ajavahemik mille jooksul see sooritati. Loomulikult võib ka vahetulemusi postitada ning oma muljeid jagada. Edu kõigile!!! Osalejad: 1) Vilistaja, eesmärk: Joosta 75km. 2) Renxnrj, eesmärk: 14,5 tundi sõudmist Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Jaanuar 29, 2016 Njaaa.... kevade poole paneks kuu eesmärgiks sõita jalgrattaga 600+km. Aga praegused ilmad seda tegevust ei soosi ehk ei hakka eesmärki kirja panema. Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Jaanuar 30, 2016 panen ennast ka siis kirja militar, eesmärk: jõuan hommikuti õigeks ajaks tööle. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 30, 2016 Duh ma juba Jaanuaris ühe tegin.Ehk siis sai kuiv (alkost) kuu tehtud ja ei olnud hullu midagi.Aga peale väikest pausi vot nüüd maitseb Jääger küll eriti hästi. 2 vandura and EHRG reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Jaanuar 30, 2016 Panen ka ennast kirja e-smoker liiter mahla ära veipida... ....arvata oli et läbuks läheb .... Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Jaanuar 30, 2016 Ei tea nendest endomondodest jne eriti midagi aga luban sõuda iga päev pool tundi v rohkem kuni tunnen surma maitset suus Plaanis nkn alkovaba kuu. Homme toon masina ära ja siis proovin ka süveneda endomodosse. Vbl isegi saan ametlikult asja kirja. Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud Jaanuar 30, 2016 luban teha kõikke seda ,mida siiani teinud olen ja seda teve kuu järjest Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Jaanuar 30, 2016 Lubajad poisid koos Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Jaanuar 31, 2016 Ei tea nendest endomondodest jne eriti midagi aga luban sõuda iga päev pool tundi v rohkem kuni tunnen surma maitset suus Plaanis nkn alkovaba kuu. Homme toon masina ära ja siis proovin ka süveneda endomodosse. Vbl isegi saan ametlikult asja kirja. Disclaimer: suur mees, ise tead mis teed, aga olgu öeldud, et "kuni surma maitse suus" trenn ei ole hea ega tervislik. Kestvuse poolest pole see pool tundi midagi erilist, pigem vähenda koormust ja suurenda kestvust. Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Jaanuar 31, 2016 Pole kunagi selle sõudmisega tegelenud seega panin selle aja lampi. Pool tundi natuke suurema koormusega tundus ka ajaliselt okei ja vaja veel tehnikat harjutada + pole plaanis kuivaks tõmmata. Vere maitse suus tglt mulle isegi meeldib kuna tegelen crossfitiga,sealt ongi veel puudu sõudmine. Ja kuna tegemist siiski e-piibu foorumiga ehk ilmselgelt ma ka tarbin veel auru, siis cardio veits raskendatud Proovin erinevaid koormusi kuni leian endale õige aga pool h päevas min alustan. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 2, 2016 Plaan siis kaalust alla võtta, hetke kaal 95kg ja kindlat kaalu eesmärki ei pane siia, soov lihtsalt alla saada. 1 vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Veebruar 2, 2016 Plaan siis kaalust alla võtta, hetke kaal 95kg ja kindlat kaalu eesmärki ei pane siia, soov lihtsalt alla saada. Ehk, kui veebruari lõpus on 94,9, siis on pidu? Sa ei kaalu ju nii palju?? Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Veebruar 2, 2016 Võta ikka modid taskust välja enne kaalule astumist, doh! 1 vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 2, 2016 Ehk, kui veebruari lõpus on 94,9, siis on pidu? Sa ei kaalu ju nii palju?? kaal ei valeta Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Veebruar 3, 2016 panen ennast ka siis kirja militar, eesmärk: jõuan hommikuti õigeks ajaks tööle. Kahjuks pidasin siiski silmas füüsilise aktiivsuse eesmärke, tööle jõudmine on distsipliini küsimus rohkem. Ei tea nendest endomondodest jne eriti midagi aga luban sõuda iga päev pool tundi v rohkem kuni tunnen surma maitset suus Plaanis nkn alkovaba kuu. Homme toon masina ära ja siis proovin ka süveneda endomodosse. Vbl isegi saan ametlikult asja kirja. Panen kirja ära, et sin ootab ees 14,5h sõudmist. Plaan siis kaalust alla võtta, hetke kaal 95kg ja kindlat kaalu eesmärki ei pane siia, soov lihtsalt alla saada. Kuidas plaanid saavutada? Pole veel hilja panna omale kirja hommikused poole tunnised jalutuskäigud! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 3, 2016 Hommikul magatakse või vahitakse lage ja jalutatakse heal juhul tööle. Need hommikused jooksud ja kõndimised on rohkem obamalandi filmide ja seepide teema. Ok, kui tööpäev hakkaks kell 11-12 siis veel. Aga kui äratus on 7.39 ja tööle 9, siis tunnike jooksu enne tööle minekut tähendaks minimaalselt poolteist tundi varem ärkamist. Ja pool aastat pimedas jooksmist...... tänud, aga jätan vahele Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Veebruar 3, 2016 Suvel saab tööle minemiseks auto asemel jalgratta valida. Olenevalt töökoha asukohast ja liiklusest võib(aga ei pruugi) olla, et ajas jalgrattaga ei kaotagi Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Veebruar 4, 2016 Suvel saab tööle minemiseks auto asemel jalgratta valida. Olenevalt töökoha asukohast ja liiklusest võib(aga ei pruugi) olla, et ajas jalgrattaga ei kaotagi Mulle meeldivad need kevadised jalgratturid, kes tööle jõudes on higised ja siis kontoris oma aroomi jaotavad....ning nad on veel silmakirjalikud ning väidavad, et minu e-sigaret haiseb... 1 vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 4, 2016 30km on nats palju vändata ommikul tööle ja siis tagasi. 10km puhul läheks rattaga küll Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Veebruar 4, 2016 "Hais" on ka mulle tuttav sõna, aga pigem koduses atmosfääris ;( Share this post Link to post Share on other sites
Olle Nõmm 78 Postitatud Veebruar 4, 2016 Ma siis hakkan omale uut profiilikat pildistama Share this post Link to post Share on other sites
xiios 96 Postitatud Veebruar 4, 2016 Aga mul pole nutikat ega äppe ega endumundut. Isegi Elisa telefonimüüja, kes mingit hujaveid üritas mulle müüa, ütles "See on päris kurb", kui vastasin ta küsimusele, et mul on mingi suvaline Nokia dualsim. Muidu ma püstitaks mingi jalgsikõndimise eesmärgi võib-olla isegi. Mis saab? Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Veebruar 6, 2016 Kuna tegemist ikkagi aumeeste mänguga, siis ütlen ausalt, et ei õnnestunud sõudemasinat eelmine pühap kätte saada seega lükkus trenni algus edasi kuni tänaseni. Hetkel esimene trenn tehtud. Tegin 45min kuna olen veits võlgu. Trackin ainult iseenda jaoks aega sports tracker-iga kuna muud varjanti ei leidnud. Pean tunnistama, arvasin, et on lihtsam 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 6, 2016 soovitan vabatahtlikult vangi minna, sa FAILisid !!! Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Veebruar 6, 2016 14.5h kavatsen kokku ikka ära sõuda nii nagu kirjas niiet asi on feilist kaugel Share this post Link to post Share on other sites