Vapista 74 Postitatud Veebruar 9, 2016 Teeme seda jälle! Toimumise koht: Rüütli 18, Tartu Aeg: 19. Veebruar kell 19:00 kogunemine Alates kella 17:00-11:00 kauplus avatud soodsate hindaga kõik tooted -20% Paar üllatustoodet väga soodsate hindadega Lisaks veel üks üllatus Teised poed ja külalised võivad võtta oma kraami kaasa teistele proovimiseks mõistlikus mahus Näeme varsti 3 vikat, Maitsev Aur and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 9, 2016 loodan et olen olemas 1 Vapista reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 11, 2016 No kui juba üllatusi pakutakse siis peaks ikka minema .Seega kui libedus maha ei murra olen kohal. Share this post Link to post Share on other sites
Vapista 74 Postitatud Veebruar 12, 2016 Esimene üllatus Tootja koduleht: thenancara.com 3 Maitsev Aur, Forcez and old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 12, 2016 Neid saab ikka proovida ka mitte pole ainult letis ilusad pudelid? Mina sain juba mekkida ..... 1 Vapista reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 12, 2016 Nii sõidan ise Tallinnast sinna ja öösel tagasi, hetkel vikat ja emta pole veel öelnud 100% et minuga tulevad, aga kui nad tulevad siis 1 koht veel üle, huvilised kirjutage postkasti, nagu öeldud, kes ees see mees 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Vapista 74 Postitatud Veebruar 12, 2016 Neid saab ikka proovida ka mitte pole ainult letis ilusad pudelid? Mina sain juba mekkida ..... Kes siis põrsast kotis ostabSAAB KÜLL! Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 12, 2016 4 vilistaja, Vapista, old and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Forcez 7 Postitatud Veebruar 13, 2016 Nancara kohta nii palju, et lõpuks ometi. Kui muud ees ei ole, astun läbi. 1 Vapista reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 14, 2016 Ja mu auto saigi täis Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Veebruar 14, 2016 Ma siis ka tulemas, tänud Reinule kes küüti pakub. 4 old, vandura, Maitsev Aur and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Vapista 74 Postitatud Veebruar 16, 2016 Need on proovimiseks kõigile reedel Huulik teflonist, mis on väga mõnus Sent from my iPhone using Tapatalk 4 old, vandura, Maitsev Aur and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Veebruar 16, 2016 Julgen neid huulikuid kiita Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 18, 2016 Julgen neid huulikuid kiita Proovsin ka ära ... tõesti päris mõnus. Mis ta maksab? Share this post Link to post Share on other sites
Vapista 74 Postitatud Veebruar 18, 2016 Kuna eelmisel kohtumisel käinud inimesed juba teavad, et süüa seal ei pakuta. Siis võiks/võib igaüks kaasa midagi haarata. Äkki läheb aja peale kõht tühjaks Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Veebruar 18, 2016 Olen ka tulemas. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Veebruar 18, 2016 Nämma Aur peaks ka täitsa esindatud olema Toome siis enda mahlasid maitsta kuhugi letinurgale 1 vikat reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
martin 10 Postitatud Veebruar 19, 2016 Oli vahva, kahjuks tuli vara lahkuda, aga teinekordki Sent from my SM-T535 using Tapatalk 1 Vapista reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 20, 2016 Üritus oli udune.....Rahuliku une tagab see, et pealinna inimesed ilusti koju said . 2 vandura and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Veebruar 20, 2016 Üritus oli udune..... Rahuliku une tagab see, et pealinna inimesed ilusti koju said . Nüüd saan naisest aru, et mind ei ole üldse vahepeal näha. 1 Vapista reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 20, 2016 Krt ma kartsin, et kui liiga palju formaldehüüde tõmmata siis on järgmine päev natuke sitt olla ja hääl läinud.Ma kardan, et probleem võib ka selles olla, et sai erinevaid formaldehüüde tõmmatud .... noisy criketit ei ole mõistlik teiste seadmetega samal ajal tarbida. Seekord lõid ka vanuse probleemid vaikselt välja .... õhtu jooksul läks pidevalt nägemine uduseks - peab prillid hankima vist. NB! Tegelikult see valges pudelis jook vist ikkagi töötab. 1 Jaan reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Veebruar 20, 2016 Noisy Cricketi järelmõjud on mul siiani tunda. Vikatil saavad olema lõbusad õhtud selle "tõpra" seltsis 2 reinolen and vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Veebruar 20, 2016 Üritus oli lahe, tegelikult isegi nii lahe, et kui kõik maailma üritused sama lahedad oleksid, oleks maailm palju lahedam koht. Ja inimesed olid lahedad, isegi nii lahedad, et kui kõik maailma inimesed oleksid nii lahedad, võiks isegi mugulased kahel käel vastu võtta. Kahju ainult, et korralikku fotokat kaasas ei olnud, sest viimane pilt lahkudes, mis Tartu piiri äärest avanes oli see, kuda meeletu aurusammas Rüütli tänava kandist taevasse kerkis 7 vikat, Maitsev Aur, old and 4 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites