reinolen 178 Postitatud Märts 6, 2016 Nagu on olnud ja ka tulevikus jääb olema siis inimene ostab asju enda rahakoti järgi Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Postitatud Märts 12, 2016 Must ja odav versioon 1 tiitus reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Märts 12, 2016 Ei anna hingerahu ikka jah? Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Märts 15, 2016 Küsisin, kaugel asjad on, vastati, et aprilli alguses peaks saama. Ehk siis, hingame sügavalt sisse ja välja ning kannatame veel veidi.. Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Märts 15, 2016 Good to know. Löön siis selle kuu vapebudgeti kuidagi muudmoodi laiaks 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
rahulik 63 Postitatud Märts 15, 2016 Good to know. Löön siis selle kuu vapebudgeti kuidagi muudmoodi laiaks Pole probleemi Renx olen homme tööl 1 renxnrj reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Märts 15, 2016 Pole probleemi Renx olen homme tööl Krt nädala sees raskendatud see päeval liikumine aga äkki reede hommikul? Öötöö ei lase elada Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Märts 19, 2016 Hmm. Teiste idee varastamine ja selle 10x odavamalt turustamine ei ole mitte auväärt tegevus, aga siiski. Olen ideed (mitte õiget Kayfun V3 mini) paar päeva proovinud ja hea on. Väga hea. Parem, kui mu originaal K4. Wickib kaunilt ja õhuvool super. Aga hetkel on turul head kraami palju parema hinnaga ja see jääb pigem fanboyde pärusmaale. Nagu mäkbuuk/fõun/tab Paljalt "idee" põhjal otsustada ei saa tegelikult. Loodan, et õige tükk veel parem ja ilmselt haaran endalegi ligi. Fanboy olen, mis teha. 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Märts 22, 2016 Sain oma klooni eile kätte. Nüüdseks päevake tossutatud ja ainult kiidusõnu jätkub. Kindlasti parim M2L tank mida proovinud olen. Kõigepealt hämmastas selle nii-öelda klooni kvaliteet. Väga super töö. Teiseks hämmastas see, et kui svojemesto lehel numbrid sisse lõin õnnitleti mind authentic toote ostmise eest Küsisin veel müüjalt üle, kas on ikka tegu klooniga ja müüja vastas, et on on Aga väga hea kvaliteediga klooniga. Nad on suutnud isegi karbil oleva hologrammi kloonida. Share this post Link to post Share on other sites
jan 8 Postitatud Märts 22, 2016 Pane selle hea klooni link ka? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 22, 2016 EHRG, no siis nad ostsid mingid modid ja sama koodi peale pressinud. Kas laseb koodi uuesti sisestada?Kui ei lase, siis orikas. Ma olen nii mõnegi asja saanud hiinaka asjade all, aga tegelikult orikas. (mitte esuitsu värki) Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Märts 22, 2016 Pane selle hea klooni link ka? Ma arvan, et vist ei ole ilus siin hakata Auru äri klooni linkidega ära rikkuma. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Märts 22, 2016 Ega ei saagi rikkuda. Linkige aga. Naljaka maitsega on aga see jutt ikkagi Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Märts 24, 2016 Sain oma klooni eile kätte. Nüüdseks päevake tossutatud ja ainult kiidusõnu jätkub. Kindlasti parim M2L tank mida proovinud olen. Kõigepealt hämmastas selle nii-öelda klooni kvaliteet. Väga super töö. Teiseks hämmastas see, et kui svojemesto lehel numbrid sisse lõin õnnitleti mind authentic toote ostmise eest Küsisin veel müüjalt üle, kas on ikka tegu klooniga ja müüja vastas, et on on Aga väga hea kvaliteediga klooniga. Nad on suutnud isegi karbil oleva hologrammi kloonida. Klooni valmistaja on Eycotech? Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Märts 24, 2016 Klooni valmistaja on Eycotech? Pole õrna aimugi, kes valmistaja on Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Märts 29, 2016 Jäi silma häiriv teade oomide hüppamisest - kas keegi saab kinnitada või ümber lükata?? 1 klaas reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Märts 29, 2016 Mul hakkas peale pluss klemmi pingutamist asi lühisesse minema. Pluss klemm puudutas õrnalt vastu korstent. Vahepeal töötas ilusti ja siis kui üritasin vedeliku voolu kruttida läks jälle lühisesse. Probleemi kõrvaldas väike viil Aga seal sinu antud teemas on vist ikka mingi muu jama. Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Märts 29, 2016 Võib küll sama olla, ta kurtis et pealevoolu sättimisega.. Seega mittemidagi hullu.. Share this post Link to post Share on other sites
Adriloom 14 Postitatud Märts 29, 2016 sain ka täna SXK klooni kätte - oomi hüppamist küll ei ole ja kvaliteet on priima Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 5, 2016 Nii. Täna saab lõpuks tellimuse teha. Tellime tooted ära päeval. Nagu aru sain, on soovijaid siit teemast 2? renxnrj ja Jaan? Andke teada, need kes soovivad. Tellimuse teen umbes kella 13 paiku. Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Aprill 5, 2016 Kui võimalik, ma võtaks ühed plastik kruvid http://shop.svoemesto.de/atomizer/kayfun-mini-v3-zubehoer/kayfun-v4-kunststoffmadenschraube.html 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
renxnrj 20 Postitatud Aprill 5, 2016 Mina soovin ühte jah. Ja samuti komplekti neid plastik kruve 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 5, 2016 Link ei tööta *Sain, toimib. Kaup tellitud. Loodame siis selle nädala sees kätte saada 1 renxnrj reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 12, 2016 Uuendusi kauba jõudmise kohta on nii palju, et uuendusi pmst ei ole :/ Saadetis väljus saatja asukohariigist 07.04.2016 06:04 Äkki siis homme/ülehomme? Anname jooksvalt teada. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 13, 2016 Aurustajad ja varuosad käes. Proovib täna need lehele saada ja siis on võimalik tellida!! 1 EHRG reacted to this Share this post Link to post Share on other sites