jeesus188 438 Postitatud Juuli 8, 2016 ma 186 pikk, ei mahu Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 8, 2016 Äkki vean ennastki kohale. Kuna asi kindel pole veel siis maksan kohapeal sulas. Arvatavasti eemaldun teist laupäeval millalgi kui promill verest kadunud. Hakkan Tapalt tulema ja Paide, Põltsamaa rahva võin sinna viia(tagasi vaadaku ise kuidas saavad kui kavatsevad pühapäevani olla). Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 8, 2016 No mida lähemal pidu seda selgamaks saab kõigil aja graafik.Lisaks ilma näitab nii saasta, et perega randa minna pole mõtet .... paistab olevat õige aeg nautida halba ilma, keskpärast seltskonda ja head jooki . Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 8, 2016 keskpärast seltskonda ja head jooki . Head seltskonda ja keskpärast jooki 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-smoker 61 Postitatud Juuli 8, 2016 Kui Pärnust huvilisi/minejaid/tulijaid andke märku, saame transpordiga klappida... Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 8, 2016 Head seltskonda ja keskpärast jooki Mõlemal juhul on suht suva mis ilm on 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
militar 107 Postitatud Juuli 8, 2016 Mul naine ütles, et 3 päeva ei ole kokkutulek vaid laager Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 8, 2016 Mul naine ütles, et 3 päeva ei ole kokkutulek vaid laager Ta eksib . Laager näeks välja sedasi päev 1 joomine mõni vajub ära Päev 2 Joomine ,mõni tõuseb ülesse võtab kohe peale Päev 3 Joomine , minnakse külapeale kaineid autojuhte otsima Kokkutulek päev 1 kõik ujuvad kokku mingi kellaaeg, joovad söövad lähevad magama, EMTA joob ära poolese viina ning ajab kõik ülesse otsides hapukurgipurki Päev 2 tõustake süüakse Vilistaja keerutab coile kõik vaatavad aga sittagi aru ei sa ,Matakass targutab kõrval . õhtu juuakse käidakse saunas minnakse magama ,EMTA joob ära poolese viina ning ajab kõik ülesse otsides hapukurgipurki päev 3 kõik on väsinud tahavad koju ,EMTA viib taara ära ja ostab endale purgi hapukurki ning joob ära vedeliku kellegile ei anna . Fakk Sitaks lahe oli jälle. 2 EMTA and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 8, 2016 Kurat ma ei saanud täpselt aru mis esimese ja teise seletuse vahe on 1 militar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 8, 2016 Matakass, emta ei pidavat viina jooma. Samas ma korra teda näinud, siis ka väitis, et ei joo, aga ikka jõi Share this post Link to post Share on other sites
siinus 6 Postitatud Juuli 8, 2016 Matakass, "sang" on organiseeritud. Muusikat kõlab vajadusel piisavalt kaugele Iseenesest kui ruumi liiga palju üle, siis võid siiski kaasa võtta. Redundantsus on minu middle-name. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 8, 2016 Laupäeval kell 8.00 Old teeb presentatsiooni analoog vs digital. Kestab kella 12-ni. Siis ärkavad ülejäänud ja liituvad päevaga 2 reinolen and old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 8, 2016 Matakass, "sang" on organiseeritud. Muusikat kõlab vajadusel piisavalt kaugele ok Jeesus :nüüd mahud peale Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Juuli 8, 2016 Põhimõtteliselt edastati mulle kokkutuleku ametlik kava mille ma teile nüüd edastan... 1. Reede õhtul kui esimesed saabujad on kohal, avatakse õlled. 2. Mitte sittagi ei mäleta. 3. Koju minek. 2 old and militar reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 9, 2016 Jeesus :nüüd mahud peale Tänud pakkumast, aga ma riskin Reinuga minna. Ega iga aasta sellist ekstreemset võimalust ei tule Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 10, 2016 Rein kas seal grill on ikka olemas Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 10, 2016 Rein kas seal grill on ikka olemasPeaks olema Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Juuli 10, 2016 Kuidas me seal üldse söömisega teeme? Igaüks hoolitseb iseenda eest? Sent from my SM-G920F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 10, 2016 Reedel sööme EMTA ära, laupäeval võtame järgmise kõige nuumatuma inimese ette Sent from space using Stargate Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 11, 2016 nagu eelmine aastagi, igaüks võtab endale meelepärastelt midagi kaasa, ehk otsustab oma kõhu saatuse üle Share this post Link to post Share on other sites
Marek26 0 Postitatud Juuli 11, 2016 Millal e-sigareti kasutajate kokkutulek pärnus toimub ?? Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 11, 2016 Millal e-sigareti kasutajate kokkutulek pärnus toimub ?? Siis kui mõni Pärnu inimene organiseerida viitsib Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 11, 2016 Jep, keegi ei keela kohta otsida ja organiseerida Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 12, 2016 Suvel on pärnus kōik hinnad laes mōttetu teha . Share this post Link to post Share on other sites