jeesus188 438 Postitatud Märts 15, 2016 Ega palju infot pole, aga tulemas see on https://www.facebook.com/cthulhumodz/photos/a.1024815207532717.1073741827.1024809187533319/1232245136789722/?type=3&theater Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Märts 15, 2016 Ega palju infot pole, aga tulemas see on https://www.facebook.com/cthulhumodz/photos/a.1024815207532717.1073741827.1024809187533319/1232245136789722/?type=3&theater Sellise kujuga RTA võtaks isegi. Huvitav, et kas see on modist suurem või väiksem ainult.... Päris põnev on tundlaid lutsida... Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Märts 15, 2016 Nende lõustaraamatu pilt, don't shoot the messenger Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Aprill 7, 2016 3D pildid on juba üleval - http://www.cthulhumod.com/cthulhu-rta-v3/ Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Aprill 7, 2016 Tundub, et deck hea horizontal koilide jaoks. Vikat kui group buy teed jälle siis anna teada Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 7, 2016 Jälle see vati toppimine nagu hasturil? 3mm augud on ikka tõsine overkill, see rohkem nende 3-5 kordsete jaoks mõeldud tavaline 0,4mm traat upub sinna ära Ühistellimust vist pole mõtet teha, hinnas ei võida. V'hemalt hasturiga ma küll mingit hulgi nuppu ei näinud Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 7, 2016 Single coil decki õhuava 3,5mm. Suhu-kopsu poisid võivad ka sellest aurustajast suu puhtaks pühkida :/ Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 7, 2016 Paak tundub kahtlaselt väike olevat võrreldes sisuga, las ma arvan, 2ml? V2 on sisu pool paaki heal juhul Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud Aprill 7, 2016 Single coil decki õhuava 3,5mm. Suhu-kopsu poisid võivad ka sellest aurustajast suu puhtaks pühkida :/ Single deck'i õhuava on lausa 5,5 mm (mis ei ole oluliselt vähem dual coil'i kahest ovaalsest avast) ... kuid selle saab ju rõnga abil kasvõi täielikult kinni keerata. Kuna ise põskeimeja ei ole ja hingan vabalt, siis konkreetseid kogemusi selle rõngaga trimmides ei oma, kuid minu mitmel aurutil sulgeb rõngas õhu täielikult ja sellest ei ime oluliselt miskit ka parima tahtmise korral läbi Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 7, 2016 Jah, õhuvoolu saab reguleerida, aga tegelikult see ei aita. Mahv on õige ikkagi siis, kui küttekehale tuleb õhku väiksemast avast. Kui õhuvool peaaegu kinni keerata, tuleb õhku küll vähem peale, aga mahv on ikkagi selline... "seest tühi" ja võib väga kergelt köhima ajada jne. Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Aprill 7, 2016 Viimane aeg on cucumeestele põsketõmbajate mured ära rääkida. Äkki mõtlevad sinna mingi adapteri välja. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Aprill 7, 2016 No mul V2 kasutusel põske. Ära harjunud, aga õige ta ikkagi pole. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Aprill 7, 2016 Ja ma olen 99,99% kindel, et mingit ühistellimust minu poolt ei tule, see sebimine pole lihtsalt seda väärt Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Aprill 7, 2016 Ja ma olen 99,99% kindel, et mingit ühistellimust minu poolt ei tule, see sebimine pole lihtsalt seda väärt Jess, 0,01% on ikkagi ka võimalus, seega pane siis mulle ka üks kinni kui tellimiseks läheb Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Aprill 7, 2016 Jälle see vati toppimine nagu hasturil? 3mm augud on ikka tõsine overkill, see rohkem nende 3-5 kordsete jaoks mõeldud tavaline 0,4mm traat upub sinna ära Ühistellimust vist pole mõtet teha, hinnas ei võida. V'hemalt hasturiga ma küll mingit hulgi nuppu ei näinud Sellist "hulgi" nuppu neil polegi, neile tuleb otse kirjutada ja uurida hinda. Hinnas võidab kindlasti (20-40% odavamalt), kuid tavaliselt MOQ on suht kõrge. Jess, 0,01% on ikkagi ka võimalus, seega pane siis mulle ka üks kinni kui tellimiseks läheb No "never say never", aga ma olen ikka 100% kindel, et ühistellimust ei tule minu poolt. Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Aprill 7, 2016 Sellist "hulgi" nuppu neil polegi, neile tuleb otse kirjutada ja uurida hinda. Hinnas võidab kindlasti (20-40% odavamalt), kuid tavaliselt MOQ on suht kõrge. No "never say never", aga ma olen ikka 100% kindel, et ühistellimust ei tule minu poolt. No ega midagi, tuleb oodata kuni kloonid väljas Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 7, 2016 40€ pole hind, mille peale peaks kloone ootama Share this post Link to post Share on other sites
Trancefly 31 Postitatud Aprill 7, 2016 40€ pole hind, mille peale peaks kloone ootama sama asi ja ei mingit innovatsiooni ju. Ma saan aru, et küsivad selle 40€ peale poole aastast korraliku R&D aga see siin on ju pm sama mis obs crius, griffin, gemini ja sada muud paaki mis üksteise pealt maha copyitud. sama asi tuleb ju pm samast tehasest, ühes tehases söövad töölised kanafileed, teises peotäie riisi veega. Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Aprill 7, 2016 19,8mm building deck viitab sellele, et paagi läbimõõt on 25mm. Mulle need suured paagid ei istu. Share this post Link to post Share on other sites
vikat 145 Postitatud Aprill 7, 2016 19,8mm building deck viitab sellele, et paagi läbimõõt on 25mm. Mulle need suured paagid ei istu. Tegelikult 26mm, kodulehel neil kirjas. Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud Aprill 7, 2016 Neid üle "22 mm"-seid näeb netis enamuses rx200 või DNA200 otsas.Ja eks see ka tõsi on, et mida suuremad deck'i avad, seda karmimad coil'id ning seda rohkem "powerit" vajavad ja üheakuliste modide otsas ei ole neil mingit mõtet Seepärast ei pöörata ka M2L harrastajatele selles "pilvevõistluses" tähelepanu Kunagi olid ka ajad, kus vaid muskelautosid aretati ja tavainimestele ei pööratud tähelepanu. Tulevik on juba ette aimatav, et kui mahlakruvid üleilmselt koomale keeratakse, siis hakatakse säästlikumaid alternatiive rohkem arendama ja ka neile tähelepanu pöörama ning hetkel võetakse turust vaid viimast, mida veel võidurelvastumisega kaasa tormavatelt suurushullustuses klientidelt võtta õnnestub. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 31, 2016 Peaks olema preorderi ligidal http://www.cthulhumod.com/cthulhu-rta-v3/ Features: 1.Cthulhu RTA III comes with dual coil deck and single coil deck(1 set Cthulhu RTA III = 2 atomizers!);2.Big building deck(dia.19.8mm/0.78in)3.Cthulhu two-step-chimney, improving flavor.4.Top refill,liquid flow control,and 5ml capacity5.Huge air flow (Cross-sectional area of free air holes = Cross-sectional area of chimney)6. Bigger wire holes (dia.3mm ).7.Side air flow design and bigger inner dia. 7.5mm chimney.8.Cthulhu deck swap system9.Better industrial design and machining10.304 food-grade stainless steel and PEEK insulator11.Customized M3.5 hex screw,say no to strip. Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Mai 31, 2016 Peaks olema preorderi ligidal http://www.cthulhumod.com/cthulhu-rta-v3/ Korralik juurikas 26mm. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 31, 2016 No tänapäeva box modidele ok. Mingi pisikese otsas on overkill. Igatahes kui preorder tuleb, siis tellin ää austusest cucu2 vastu Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 27, 2016 Krt venitavad ja norivad muhku oma piltidega 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites