keegiM 80 Postitatud Mai 19, 2016 Uus toode "TNM-00001" (Totally Naked Mod V1)Just sai valmis ja täiesti toimiv prototüüp.... vaja see nüüd kuhugi sisse toppida, sest kandiku peal on pisut suur ja ebamugav kaasa võtta, kuid kokku rullides võivad juhtmed sõlme minna 1 Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Mai 19, 2016 Las proua koob selle mütsi sisse Või käpikutesse. "Ära koo mu käpikuisse päikest" Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud Mai 19, 2016 Rohkem meenutab pommivööd Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud Mai 19, 2016 Pommivöö oleks juhul, kui pildiloleval pudelikesel oleks tähed "NG" (nitroglütseriin) Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 19, 2016 Lennujaama ma sellega parem ei läheks Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud Mai 19, 2016 Panen sigaretikarbi sisse ja kirjutad 50 ml pudelikesele eriti suurelt VG ja ei tohiks probleeme olla, kui ka akud käsipagasis salongi võtan. Kas tahate mulle nüüd väita, et isegi värvilist traati ei tohi enam Soomest tuua (või tänapäeval sinna viia)? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 19, 2016 no mine proovi, kleebi see kogu jura endale teibiga keha külge ja vaata, mis piirikad selle peale kostavad. Tõmba veel särks 2 lehte nende ees nii et nööbid lendavad Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud Mai 19, 2016 Kas fooliumist mütsikese pean kah pähe panema? Aga nali naljaks, kuid loodetavasti keegi ei kahtle et see TNM-00001 on ka tegelikulkt toimiv asi?Testri järgi 0,4 oomise duubelkoiliga 80...135 W ja tossab nagu päris Ja mis peamine - odavam, kui parimad hiinakad Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Mai 19, 2016 hakka hiinlastele müüma, usun, et fasttech võtaks neid kohe sisse Share this post Link to post Share on other sites
keegiM 80 Postitatud Mai 19, 2016 hakka hiinlastele müüma, usun, et fasttech võtaks neid kohe sisse Omniva võtab kogu kasumi Share this post Link to post Share on other sites