jeesus188 438 Postitatud September 23, 2016 http://www.cthulhumod.com/cthulhu-mtl-rta-24mm/ Cthulhu MTL RTA 24mm is the first mouth to lung RTA designed by Cthulhu MOD. It comes with two drip tips and 4 air hole components(different dia size). It can support true MTL and a restricted lung hit. Power range: 15W -80W Varsti saadaval hästivarustatud e-poodides Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud September 23, 2016 Kuidagi jube palju metalli paistab selle paagi küljes olema. Tundub selline raske jurakas. Oleks võinud ta natuke õhema ja saledama teha. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 23, 2016 cucud on kõik ehtsast metallist ja rasked.... Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud September 23, 2016 Lõpuks keegi tegi selle coli peale mineva õhuava reguleerimise ära .... ammu juba mõtlesin, miks keegi pole seda teinud.MTL õhtu timmimiseks peab muutma augu suurust coili all mitte kuskil kaugemal oleva rõngaga. 2 vandura and kasper reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vandura 49 Postitatud September 23, 2016 Paistab kena, aga paak võiks suurem olla Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 23, 2016 Ma pole suukopsmees, nii et seda isendit ma ei osta. Suure tõenäosusega on see ok clearo, selles ma ei kahtlegi. Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud September 24, 2016 Lõpuks keegi tegi selle coli peale mineva õhuava reguleerimise ära .... ammu juba mõtlesin, miks keegi pole seda teinud. MTL õhtu timmimiseks peab muutma augu suurust coili all mitte kuskil kaugemal oleva rõngaga. Kayfun 5-l on see lahendus juba tükk aega olemas. Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 24, 2016 Kayfun 5-l on see lahendus juba tükk aega olemas. maybach autodel on ka igasuguseid lisasi, mida tavaautodel pole Arvatavasti kui see isend eestisse müüki tuleb, siis on see ikkagi paar korda odavam kui Kauyfun 5 Share this post Link to post Share on other sites