Siim Badalandabad Tänav 0 Postitatud September 27, 2016 Tahaks uurida natuke mis mode te ostaksite. Just mõtlen võimsuselt ja mis võimalustega see mod olema peaks. Kas ka mingeid selliseid oleks ka soov saada kus oma mingi graveering vms peal?? Ja muidugi ka lisaks palju te selle modi eest maksma oleksite nõus? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud September 28, 2016 Modi on tarbeese, mis arvatavasti sul 5+ aastat ei kesta. Autole ja mobiilile sa ju graveeringut ei tee.... Korralik graveering maksab rohkem kui modi ise. Mina selle peale raha küll raiskama ei hakkaks Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud September 28, 2016 Tehnika uueneb igapäev aastapärast on juba praegune tehnika ajalugu. Graveering ei tasu ära sest siis tekib müügiga probleeme.Vaata mis modid olid aasta tagasi. Share this post Link to post Share on other sites
Siim Badalandabad Tänav 0 Postitatud September 28, 2016 See oli ainult idee. Aga võimalused on olemas. Idee on ise buildida nullist mingi asi üles. Lihtsalt hetkel uurin natuke maad mida üldse keegi tahab sealt saada (Võimsus, funktsioonid jne) ja palju nõus maksma oleks. Share this post Link to post Share on other sites
Levia.ee 60 Postitatud September 28, 2016 Graveeringuga modid tõesti mõistlikud ei ole, eriti kui nimeline graveering. Kui müügiks läheb, siis vaevalt keegi nimelist e-sigaretti osta soovib. Hind varieerub kõvasti. Tavalised komplektid maksavad 20-40€ ja võimsamad isegi kuni 200+ eurot. Vedelikud samamoodi, paarist eurost kuni mitmekümneni euroni 10ml kohta. Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud September 28, 2016 Kui oled padu veipija siis võiks olla modi kuni 80 watti. Võimsamatega ei jõua enam vedelikku sisse osta. Mina aurutan kuskil 18-25 watiga.Kasutan kanthal traati.Mahla kulu on kuskil 10-15 ml päevas.Mina leian et ei ole vaja küll mingit paarisaja eurost osta.Odavad alla saja eurosed ajavad ka asja ära. Ise kasutan Picot ja olen väga rahul. Share this post Link to post Share on other sites