Janar Nessel 0 Postitatud Oktoober 27, 2016 Tere. Mis arvate sellest Modist , plussid miinused ? Ise võhik alles , uurin maad vaikselt... Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Oktoober 27, 2016 milleks võhikule nii võimast modi vaja? just wattide poolest rääkides, aga jah, muidu ok mod, kasuta siis vastavaid akusid kah. vtc4-5 1 vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud Oktoober 28, 2016 Algatuseks algajale natuke liiga karm komplekt. Su kops ei võta seda auru vastu, mida see asi toodab. Ise soovitaksin algajale mõnda joyetechi komplekti cubis pro paagiga. Saab proovida nii MTL kui DL varianti ja siis sealt edasi minna. Share this post Link to post Share on other sites
Janar Nessel 0 Postitatud Oktoober 31, 2016 küll mu kops selle auru vastu võtab , olen sõprade omasid juba pahvinud ja mõtlesin endale ka soetada , hea kodus arvuti taga pahvida , tahakski siis juba miskit korralikku ära osta mitte hiljem neid vahetama hakata jne Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 31, 2016 Kui veipimisest saab hobi, siis vahetama hakkad neid niikuinii. Võibolla tahad mingil hetkel ühe akuga MODi, et oleks pisem ja kergem. Või hoopis kolme akuga MODi, et ei peaks varuakusid kaasas kandma. Või lihtsalt uudishimust midagi muud proovida. Või tuleb mõnel tootjal uus mudel välja, millel on mingi põnev omadus. Jne. 1 vandura reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EHRG 71 Postitatud November 1, 2016 Ma arvan, et siinsed foorumi kasutajad seda komplekti keegi ei oma. Seega vaata üle juutuubi ülevaated, saad teada mis on plussid ja miinused. Aga minu kogemused Smoki toodetega on olnud kõik positiivsed. Arvestama pead muidugi sellega, et Smoki paagid on kõik nagu ameerika autod. Rüüpavad mis kole Share this post Link to post Share on other sites