jeesus188 438 Postitatud Oktoober 2, 2017 ma tellisin endale teise rx2/3 tagavaraks Kui kohale tuleb, siis joodan 1 juhtme vist kohe üle, see selle kodi tüüpviga Share this post Link to post Share on other sites
Mart 1 Postitatud November 10, 2018 Tekkinud järjekordselt vajadus uue modi järele. Mis oleks hetkel parim lahendus kui soov on vahetatavad akud, TC ja hind kuni 100? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud November 10, 2018 Väga käepärane Reuleaux RX GEN3 Dual kit , ca 30mm clearo läheb peale. Aga see on 2 akuga 1 aku variante kahjuks ei oska soovitada 1 Mart reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
rohe 53 Postitatud November 10, 2018 Ühe akuga on vaieldamatult PICO 25 . Kuigi 100w välja ei anna aga kahtlen kas nii palju watte on vaja ühe akuga isendile. 1 Mart reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Mart 1 Postitatud November 10, 2018 Kehv sõnastus minu poolt, vabalt võib ka mitme akuga olla Edit: clearot ka vaja koos modiga, see ununes ka kirja panemata. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud November 10, 2018 Mina soovitan Geekvape Aegis + Geekvape Zeus!! 1 Mart reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud November 10, 2018 Kasutan ise samuti Wismec Reuleaux RX Gen 3 Dual modi. Clearodeks kasutan 3 erinevat, sõltuvalt tujust TFV12 Prince, üldjuhul kasutuses kui autosõit pikk (suur paak, maitse hea) Innokin Thermo kasutuses üldjuhul kui on aega pidevalt tankida, hea suur deck. Griffin 25 Top Airflow, on olnud kasutuses pigem harva kuna ma ei ole viitsinud tegeleda oma dryhit probleemiga, eks kuskil mingi wickimis nõrkkoht on.. (Dryhit mure lahendatud :D) Ja 5 paari akusi. Mina soovitan Wismeci, senini parim mod mis olnud on. PS! AtricFox softil jookseb! 1 Mart reacted to this Share this post Link to post Share on other sites