VapeAddic 0 Postitatud Jaanuar 29, 2017 Tere, mis oleks kõige parem baasvedeliku kasutada(screenshot) ja kuidas teha, olen 21a. Algaja Ja sooviks ise segada vedelike, keegi abikätt ulataks? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 30, 2017 Küsiks ennem mis seadet kasutad ja mis vedelikku ennem tõmbasid (pg/vg suhe kui on teada).Mõlemad tootjad muidu mille screeni panid on ok. Share this post Link to post Share on other sites
vapekevin 0 Postitatud Jaanuar 30, 2017 50PG/50VG üldjuhul. Oleneb jah mis aparaati kasutad. Kas vähe tummisem või siuke starter kiti moodi ollus. Share this post Link to post Share on other sites
VapeAddic 0 Postitatud Jaanuar 30, 2017 Kasutan rx300, tfv8 Share this post Link to post Share on other sites
vapekevin 0 Postitatud Jaanuar 30, 2017 Kui pg on suurem kui vg on vedelik vedelam. Kurgu hitt ja maitsestaja maitse on paremini tuntav Kui vg on suurem kui pg on vedelik paksem. Kurgu hitt väiksem samuti ka maitsestaja maitse aga tossab paremini. Ise kasutan 40pg / 60vg 3mg ja 6mg smoki baasi ja capella maitsestajaid. 20ml panen umb 17-18ml baasi ja ülejäänud paar milli maitsestajat, muidugi see oleneb maitsemeelest jällegi. Kellele meeldib tugevam maitse kellele jälle mahedam maitse. Kõige lihtsam on ikkagi ise katsetada, proovida ja puurida Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Jaanuar 30, 2017 Kasutan rx300, tfv8Selle kombo peale võtaks mina Ecig puhta VG baasi, maitsestajat tootja soovituse järgi. Miks just Ecig baas, sest ise läbi veipinud seda liitrite kaupa ja olen rahul. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites