EvoX 8 Postitatud Märts 8, 2017 Heii, Kuna uued piirangud hakkavad peale pressima siis olen uue RDTA või RTA otsinguil. Hetkel kasutusel Avocado 24 ning tellin endale veel ühe komplekti varuks. Samas sooviksin juurde ka mingit teist isendit. Soovitage, Miinimum 4-5ml paak. Oleks hea kui saaks 2x coil ja 4x coile sisse panna. Tervitades Mihkel 1 EvoX reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Märts 8, 2017 Griffinid on suht kindel valik. Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Märts 8, 2017 On kindlalt hea valik? Kas saab drippida nagu Avocadoga? Mida muidu rahvas arvab Smok TFV12'st? 1 EvoX reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Märts 29, 2017 Griffin käes ja olen väga rahul Nüüd veel uus Avocado ka juurde ära oodata ja siis laadna. Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Märts 31, 2017 Kaaperdan teema.... Kas keegi GeekVape Ammit´it M2L kasutab või jääb õhku ülearu paljuks? Share this post Link to post Share on other sites
JaanP 0 Postitatud Märts 31, 2017 Minule jääb ülearu paljuks õhku. Kui päris kayfuni kasutada ei taha siis Augvape Merlin mini on päris hea, sellel kaasas kaks õhuvoolu piirajat erineva läbimõõduga, kõige pisemaga saab ikka päris tihkeks selle keerata. Share this post Link to post Share on other sites
kivi3 225 Postitatud Märts 31, 2017 Kaaperdan teema.... Kas keegi GeekVape Ammit´it M2L kasutab või jääb õhku ülearu paljuks? Kellele ema, kellele tütar.... Endale meeldib selline avar M2L, mida topelt tõmbega tõmbad, aga jõuga tirima ei pea. Nendele tingimustele vastavalt on mul Ammit'i õhuvool täpselt poole peale keeratud. Vähemaga oleks liiga tihke, rohkemaga liiga avar. Sellistel tingimustel on tõmme vb tiba avaram kui Subtank minil, aga see on tõesti ainult pisut. Ise olen Ammit'iga väga rahul (v.a. mahutavus, 3 ml on ikka vähe). Ootan Ammiti järgmist väljalaset, millel 6 ml mahutavust (+dual coil võimalus, aga see huvi ei paku) Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Aprill 1, 2017 Uus 6ml Ammit on kahjuks 27mm jäme, väikse modi otsa ei sobi https://www.fasttech.com/products/0/10019096/7295400-authentic-geekvape-ammit-dual-coil-rta Share this post Link to post Share on other sites
switchedlincoln 6 Postitatud Aprill 4, 2017 Olen ka RTA otsingui millega õues ja niisama muretu ringi vehkida oleks. Kodune tank on iJoy Combo aga seda näiteks discirajale väga kaasa ei võta..Vaatasin ise TFV8 Baby / Big Baby poole.. Üks allikas soovitas veel Melo RT-d.. Eelmine kinnine tank oli Subtanki mini, enda keeratud coilidega.... sain hakkama ja täitis enamvähem ära vajaduse. Aga midagi uut ja vingemat peaks vaatama nüüd.. Ja peaks ka kinnine olema, et kotis tühjaks ei jookse kui pahupidi või küllili on Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Aprill 4, 2017 Hea monster, aga tuleks suurusega arvestada. Lekkekindel kui vatiga ei koonerda http://www.steamcrave.com/plus-p00069p1.html müüakse kas 10ml klaasiga või 5,10,20ml comboga Eestis seda vist veel ei müüda (sorry kui eksin), mujalt saab kõikidest hästivarustatud poodidest pildil 10ml ja 5ml paak Share this post Link to post Share on other sites
switchedlincoln 6 Postitatud Aprill 4, 2017 Rip Drippersi Digiflavour Pharaoh tundub päris äss Share this post Link to post Share on other sites
EvoX 8 Postitatud Aprill 20, 2017 Avocado ka käes ja mõlemad täidavad ilusti enda kohustusi 😃👌🏻 Share this post Link to post Share on other sites