hiinlane 6 Postitatud Märts 28, 2017 Terekest. Kas on kellelgi ette tulnud sarnast lugu. Nimelt MOD ise töötab aga ekraan on pime. Ainuke võimalus näha, mis MOD teeb, on arvuti kaudu. MOD ainult kuu vana ja nüüd siis selline jama. Share this post Link to post Share on other sites
JaanP 0 Postitatud Märts 28, 2017 Paistab et on küllaltki levinud probleem, juhul kui sul sama teema, et töötab ja saad vaipida aga ekraan pime. Fix oleks display padid üle joota juhul kui lihtsalt stealth mod peale pole jäänud Share this post Link to post Share on other sites
hiinlane 6 Postitatud Märts 28, 2017 Just kontrollisin nagu videos ja ülla ülla!!! ongi täpselt sama viga. Nüüd jootekolb sooja ja ongi asi okas Share this post Link to post Share on other sites
JaanP 0 Postitatud Märts 28, 2017 Norm ! vähemalt on lahendus olemas. Share this post Link to post Share on other sites
hiinlane 6 Postitatud Märts 28, 2017 Kolvi soojenemine võttis kah kauem aega kui MODi lahtivõtmine, ribade ülejootmine ja MODi kokkupanek kokku. Suured tänud JaanP Share this post Link to post Share on other sites
JoonasSmith 0 Postitatud Mai 29, 2017 oli ka seep seesama häda ja millalgi sai tinutatud. kestis oma paar-kolm kuud ja jälle sama häda otsas. nüüd ei päästa enam see ka. Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Juuni 20, 2017 Huvitav, kas Reuleaux DNA200 plaat ei sobi 2/3-le? Ja esikaan? paistavad sarnased.. Minu DNA200 patareihoidik on suhteliselt puruks, muidu OK Mõte proovida rx2/3 sisse DNA200 plaat ümber tõsta, aga pole kindel, kas tükid on vahetatavad Kui keegi teab et on siis oleks rikkis rx2/3 ostust huvitatud Share this post Link to post Share on other sites
JoonasSmith 0 Postitatud Oktoober 2, 2017 mul on rikkis rx/2/3 müüa, st ekraanihädaga. kui jõuad nii kaugele, et tunned huvi.. Share this post Link to post Share on other sites
manjana 31 Postitatud Oktoober 11, 2017 On 10/2/2017 at 18:19, JoonasSmith kirjutas: mul on rikkis rx/2/3 müüa, st ekraanihädaga. kui jõuad nii kaugele, et tunned huvi.. OK, kui smardiga saata viicid, küsi midagi selle eest (privasse) Share this post Link to post Share on other sites