reinolen 178 Postitatud Mai 24, 2017 HeiHo , Suvi on lähenemas ja sellega koos on ka iga aastane juba traditsiooniks saanud kokkutulek. Sedapuhku siis juba kolmandat korda. Asukohaks on üks Taebla lähedal, Läänemaal olev kohake, kus on saun-grill-igast tegevusvõimalust. Tegevust leiab, igav ei hakka, eriti sellise seltskonnaga (EMTA laulab ja Jeesus tantsib ) Magamisega on nii, et majasse mahub magama ka, aga soovitatav on oma telk kaasa võtta. Täpsema asukoha avaldan tulijatele. Küsimuste korral võite minu poole pöörduda! Kuupäev, millal toimub: 11-13 august Kogunemise kellaaeg: 20:00 Sümboolne raha ürituse eest: 10€ nägu Raha kanda selgitusega enda foorumi kasutajanimi: EE451010011704071220 Rein Aasmäe Osalevad: 1) Rein 2) siinus 3) Spezz 4) jeesus188 5) KJK 6) matakass 7) EMTA 8) old 9) vilistaja 2 jeesus188 and Spezz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Mai 24, 2017 Makstud ja kalendris kirjas Krdi mõnusad üritused on seni olnud. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Mai 25, 2017 Katsun ka ennast kohale vedada kui vähegi võimalik. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Mai 25, 2017 Vaatab kuidas ajaga klapib, praeguste prognooside järgi saab august suht tihe olema. Aga millest see salatsemine koha osas? Kardate kutsumata külalisi? Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Postitatud Mai 25, 2017 Kardate kutsumata külalisi? Ilmselt kardetakse TPD-politseid: * saevad paagid lühikeseks * käsivad vedelikud kallata pisematesse topsidesse * üle 20 voldi kanged vedelikud konfiskeeritakse Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Mai 25, 2017 Vaatab kuidas ajaga klapib, praeguste prognooside järgi saab august suht tihe olema. Aga millest see salatsemine koha osas? Kardate kutsumata külalisi? Asukoht on koha omaniku soovil avalikkuse eest peidetud. Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuni 11, 2017 kas KM saab tagasi ? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuni 11, 2017 kas KM saab tagasi ? No peale peo lõppu viiakse sind kilomeeter autoga tagasi, luban 2 reinolen and Levia.ee reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 12, 2017 Ma olen 95% tuleja .... raha toon läti intressiga. 1 jeesus188 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Juuli 17, 2017 Mul ja +1 on kuupäevad vabaks võetud ja loodetavasti ei tule mingit jama vahele nagu eelmine aasta. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 17, 2017 Kui kellelgi Tallinnast(lähiümbrusest) transporti vaja siis 2 kohta autos vabad 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud Juuli 18, 2017 Kui kellelgi Tallinnast(lähiümbrusest) transporti vaja siis 2 kohta autos vabad Lähed tühjade kätega? Vabad kohad peavad olema täidetud 100L VG kanistritega, muidu hommikul udu ei jõua Eesti... 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 18, 2017 Lähed tühjade kätega? Vabad kohad peavad olema täidetud 100L VG kanistritega, muidu hommikul udu ei jõua Eesti... Eks ma ühtteist autosse ikka viskan aga 2 inimest mahuvad küll tagaistmele 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Juuli 19, 2017 Mis te nende 100L kanistritega ikka jamate, rentige parem tsisternauto 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 21, 2017 OK ... OK -- MEIL ON HIIGEL SUUR PROBLEEM. Kuidas kurat me saaks peale terroristide abi kasutamata ka foorumi omaniku tema kokku keeratud käki (FOORUMI) suvepäevadele?FFFFFFF .... kui Uf0 ise ei tule siis lõpuks tuleb vägivaldselt paber kott peas .... ja p***u ees 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 24, 2017 OK ... OK -- MEIL ON HIIGEL SUUR PROBLEEM. Kuidas kurat me saaks peale terroristide abi kasutamata ka foorumi omaniku tema kokku keeratud käki (FOORUMI) suvepäevadele? FFFFFFF .... kui Uf0 ise ei tule siis lõpuks tuleb vägivaldselt paber kott peas .... ja p***u ees Kuidas me selle e-liidu esimehe ka kindlasti kohale saaks? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 24, 2017 Kuidas me selle e-liidu esimehe ka kindlasti kohale saaks? Tema peaks küll tulemas olema .... Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 29, 2017 mul ka 2 kohta vaba kui keegi transat vajab Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 1, 2017 noh ajame aga rahvast kokku, toimub juba järgmine reede-pühapäev!! Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 1, 2017 Kes Tartust veel peale minu on minemas? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 1, 2017 Kes Tartust veel peale minu on minemas? Sa ei tunne Tartust kedagi kes veibiks? Võta kõik kaasa Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 1, 2017 No eelmise postiga soovingi seda saavutada Sent from my D5803 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud August 1, 2017 No eelmise postiga soovingi seda saavutada Sent from my D5803 using Tapatalk Reedel astu pirolt läbi ja usun, et leiad kamraade, kes õlut vuhivad ja võibolla ka veipi teevad Share this post Link to post Share on other sites