old 919 Postitatud August 1, 2017 Piro on sügiseni remondis Sent from my D5803 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
walc 276 Postitatud August 1, 2017 Piro on sügiseni remondis Sent from my D5803 using Tapatalk Siis ei ole Tartusse asja enne sügist Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 2, 2017 old aja Virkol, nämma aur ja muud tegelinskidel jalad tagumiku alt välja ja tulge kõik Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 3, 2017 Eestlased vist tõesti häbelikud.... isegi 3 päevasele tastuta kokkutulekule ei tule ....... Kuidas te inimestega tutvute, interneti teel? Mina olen siit saanud nii mõnegi hea sõbra parandan kirjavea.....3p=10€ päris tasuta pole, aga isegi töötuabiraha peaks per päev suurem olema Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Postitatud August 3, 2017 Töötu abiraha on 27€/kuu Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 3, 2017 Töötu abiraha on 27€/kuu Sa mingis vales listis.... Töötutoetusele on teil õigus, kui: olete registreeritud töötuna; teie ühe kuu sissetulek on väiksem töötutoetuse 31-kordsest päevamäärast (150,66 eurot); te olete töötuna arvelevõtmisele eelnenud aastal olnud vähemalt 180 päeva hõivatud tööga, tööga võrdsustatud tegevusega või muu tegevusega, mille puhul ei saa eeldada, et te töötuna arvelevõtmisele eelneva aasta jooksul töötasite. Töötutoetuse päevamäär 2017. aastal on 4,86 eurot ning 31-kordne päevamäär 150,66 eurot. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud August 4, 2017 Aastas korraldatakse paar kokkusaamist ja siis ka ei suudeta kohale tulla. Kas tõesti kõigil teistel muud tegemised või Eestis ongi umbes kümme hardcore veiparit ja teised imevad seda mis kätte satub. Miks valitsus seadusi vastu võttes veipiatega arvestama peab?! Ei peagi, neid ju kõigest alla paarikümne. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 4, 2017 tea jah, kuidagi kokku on see seltskond tõmmanud aga vahet pole palju rahvast, seltskond ikka . Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 4, 2017 Samas kui kõik allkirja andnud kohale tuleks siis oleks ka jama majas ... hakkaks vaikselt weekendiga konkureerima Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud August 4, 2017 Ja jah, ei tasu liiga kõvahäälselt nuriseda, muidu tulebki mingi 2k veipiat kohale Share this post Link to post Share on other sites
unxv 11 Postitatud August 4, 2017 KL suvepäevad kahjuks samal ajal.Peab sinna minema Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud August 7, 2017 juba sel reedel!! Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 9, 2017 2 päeva veel ja siis...... 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud August 9, 2017 Ma ka juba ootan, et saaks pudelil korgi maha! 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 9, 2017 Mis plaanid meil muidu on? Kas vaatab ainult pudeli põhja või võiks ka ala mingi mehude segamise ja coilide keeramise teema teha? See eeldab kola kaasa võtmist (samas auto peal suht suva) aga samas saaks vbla näiteks erinevaid maitseid testida (kõiki krt ei jõua ju ise kokku osta) ja oleks hea põhjus ka näiteks seisma jäänud atid kuumaks ajada ning akude nahad üle vaadata. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 9, 2017 Ma juba katsean pudelit Kuna mul coli varsti pekkis, siis peaks uue colili vast panema ...elproffessionaalid võiks vahelduseks tehase toodangu asemel muud sinna meisterdada Mehu ma küll ei viitsi kaasa tarida, niikuinii ei hakka neid valmistama suure tõenäosusega lol Murumängud tulevad ka Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud August 9, 2017 Ma oma coili kama vean kaasa. Old võta mulle pudel oma vedla ka 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 9, 2017 Old võta mulle pudel oma vedla ka Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 10, 2017 Kui homme lounaks 2 aktivisti annavad marku, et viitsivad segamise kraami ka kaasa votta... Siis votan oma kola ka ja akki leiame aja midagi lahedat kokku miksida... Sent from my D5803 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud August 10, 2017 Ma ise seekord kahjuks ei jõua, aga mis point segamise kraamil on? Hea tulemuse saamiseks peaks ju steepima ja selleks aega pole. Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 10, 2017 On ka shake ja vape retsepte olemas. Pigem aga mote selles et saab erinevaid maitseid testida.. Maitsta.. 10ml proovikaid teha jne. Maitseid nii palju olemas, et yxi raske koike omada ja proovida. Ehk siis akki leiab modagi head kellegi stuffist mida jargmine kord tellida Sent from my D5803 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 10, 2017 Telgid kaasa , siis saan valida kelle omasse lähen Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud August 10, 2017 Telgid kaasa , siis saan valida kelle omasse lähen kaua sa keerutad ... tule juba kapist välja Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud August 10, 2017 Kui kellelgi on, siis paluks paar aku nahka kaasa võtta Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud August 10, 2017 Kui kellelgi on, siis paluks paar aku nahka kaasa võtta Panin laua peale valmis. Share this post Link to post Share on other sites