sykrot 3 Postitatud Oktoober 6, 2017 Väga hea ! Järgmiseks film, mis on sel aastal välja tulnud. Žanriks on komöödia. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 6, 2017 Liiga lihtne kuigi sellest filmist enne midagi ei teadnud. Vastust ei ütle, las teised ka proovivad. Share this post Link to post Share on other sites
sykrot 3 Postitatud Oktoober 8, 2017 Just, näitleja järgi leiaks üsna kergelt üles. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 8, 2017 Kas näitleja on Zach Galifanakis? Share this post Link to post Share on other sites
sykrot 3 Postitatud Oktoober 8, 2017 Ei ole aga see näitleja on seriaalist Parks and recreation. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 8, 2017 Nick Offerman ja http://m.imdb.com/title/tt5666304/ Share this post Link to post Share on other sites
sykrot 3 Postitatud Oktoober 8, 2017 Õige Film ise oli üsna kesine, kuid oli ka humoorikaid kohti. Võid järgmise pildi panna. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 9, 2017 Näitlejat ei hakka küsima aga mis filmiga on tegu? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 9, 2017 Kas on mingi võimalus, et keegi on seda filmi üldse näinud? Kui mul nüüd õigus on ja tegemist on selle filmiga http://www.imdb.com/title/tt1302006/ siis edaspidi võiks küsida ikka selliseid filme, mida on olnud võimalus reaalselt näha Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 9, 2017 Mõlemad peamised näitlejad on õiged aga film on vale. Film mida ma mõtlesin on ka kodumaisel kanalil näidatud. Share this post Link to post Share on other sites
tripp 140 Postitatud Oktoober 9, 2017 Ma isegi olen näinud seda filmi, aga nimi ei tule meelde ja otsida ka ei viitsi :). Igatahes DeNirot sellise lollaka dressipluusiga väga paljudes filmides ei näe, ja ma mäletan et oli mingi film, kus tal oli selline riie seljas mingi hetk. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 9, 2017 10 minutes ago, raigo83 said: Mõlemad peamised näitlejad on õiged aga film on vale. Film mida ma mõtlesin on ka kodumaisel kanalil näidatud. Siis on hämmastav sarnasus https://youtu.be/ZCbpEEPJSic?t=1m38s või on selle traileri pealkiri vale Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 9, 2017 3 minutit tagasi, napoleon kirjutas: Siis on hämmastav sarnasus https://youtu.be/ZCbpEEPJSic?t=1m38s või on selle traileri pealkiri vale See treiler on kokku lõigatud vähemalt kolmest erinevast filmist ja see ei tundu ka järg olema. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 9, 2017 Vaatasin teisigi treilereid ja kõik on sellised, The Irishman on järg sellele filmile mida mina mõtlesin. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 9, 2017 Võibolla siis see http://www.imdb.com/title/tt1034331/ Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 9, 2017 Jah, täitsa õige Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 9, 2017 (redigeeritud) Küsin filmi. Vihjeks, et žanr on fantasy, adventure, family. Sai vist paras pähkel, panen veel ühe pildi. Redigeeris Oktoober 10, 2017 kasutaja napoleon lisainfo Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 12, 2017 Kas nüüd sai selline pähkel, et keegi ei julge isegi midagi pakkuda? Küsige siis vihjeid Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Oktoober 12, 2017 Šanr on selline, et ei oska kuskilt peale hakata. Palun vihjeid? Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 12, 2017 No zanri võib ka romantika lisada kuigi IMDB seda ei maini. Film on aastast 2007. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Oktoober 12, 2017 (redigeeritud) Seega, mis filmist... väga kuulus... Eesti teleka ekraanidel näidatud... paljud lapsed on oma elu saanud tänu sellele suitsule Spoiler Redigeeris Oktoober 12, 2017 kasutaja admin admin: panin spoilerisse :D Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 13, 2017 Google pakub vihjeks pickin dim .... paraku mingit sellega seotud filmi ei suuda leida. Paluks vihjeid. Puusalt tulistades mingi Emmanuelle nimeline asi vist kuskil kanalis kunagi jooksis, aga vägagi tõenäoliselt ei ole õige vastus. Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Oktoober 14, 2017 On 10/13/2017 at 19:17, napoleon kirjutas: Google pakub vihjeks pickin dim .... paraku mingit sellega seotud filmi ei suuda leida. Paluks vihjeid. Puusalt tulistades mingi Emmanuelle nimeline asi vist kuskil kanalis kunagi jooksis, aga vägagi tõenäoliselt ei ole õige vastus. On küll õige. Share this post Link to post Share on other sites
napoleon 345 Postitatud Oktoober 14, 2017 Küsin filmi. Zanr Animation, Adventure, Comedy Vihjeid võib küsida Share this post Link to post Share on other sites