Kevintimmu 0 Postitatud Jaanuar 15, 2018 Tere, Ostsin Wismec Reuleaux RX 2 Box Modi. Kuidas selle laadimine kãib? Kas usb laadimisega asi laeb või ainult akude laadijaga? Aitäh. Share this post Link to post Share on other sites
sykrot 3 Postitatud Jaanuar 15, 2018 Saab ka micro-usb'iga aga arvesta sellega, et nii laeb aeglasemini. Iseasi kas on soovitav, ma ei ole kindel kas selle chip on nii turvaline ja saab aru, kui üks aku on täis laetud või ei - vastasel juhul laeb täisakut ka edasi. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 15, 2018 Seadmel 2A balanseeritud laadimine. Seega võib laadida USB kaudu ja teeb seda üsna kiirelt. Share this post Link to post Share on other sites
Kevintimmu 0 Postitatud Jaanuar 15, 2018 Olen laadinud pool tundi. Kuskil ei näita et laeks. Võtan laadja ãra ja viskab pildi kotti. Check Battery viskab ette. Sees uued akud ja üldse asi tutikas. Mis jama on.. Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 15, 2018 14 minutit tagasi, Kevintimmu kirjutas: Olen laadinud pool tundi. Kuskil ei näita et laeks. Võtan laadja ãra ja viskab pildi kotti. Check Battery viskab ette. Sees uued akud ja üldse asi tutikas. Mis jama on.. Pöördu müüja poole.. Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 15, 2018 Sama jutt. Share this post Link to post Share on other sites
Kevintimmu 0 Postitatud Jaanuar 16, 2018 Easysmoke poest vastati, et parem osta nicorecs akulaadja. Usbga ei lae. Kas see et nii vastatakse on norm? Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 16, 2018 USB peab töötama. See on seadme osa, olenemata, kas sa laed sellega, või mitte. Kui tootja kodulehel on 2A balanseeritud laadimine, siis peab saama laadida. Muidugi USB pesa säästmiseks ja üldse akudele mõeldes on parem neid laadida välises laadijas aga Sul on tegemist katkise seadmega. See läheb garantii alla. Vähemalt mõnes poes. 1 Levia.ee reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 16, 2018 Mis mõttes mõnes poes??!;$:&$7& igas poes peaks minema...Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Maitsev Aur 321 Postitatud Jaanuar 16, 2018 Palju asju, mis peaks. Kõikides poodides peaks olema seadust järgivad kaubad ka. Reeglid kõigile ühed, kas neid ka järgitakse, on iseasi. Edit: Läheb juba teemast eemale, vabandust. 1 Levia.ee reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
e-kodanik 295 Postitatud Jaanuar 16, 2018 16 tundi tagasi, Kevintimmu kirjutas: Tere, Ostsin Wismec Reuleaux RX 2 Box Modi. Kuidas selle laadimine kãib? Kas usb laadimisega asi laeb või ainult akude laadijaga? Aitäh. Mul endal seda riista pole, aga kiire Googeldamine ütleb, et pärast saba taha panekut tuleb laadimise alustamiseks Fire nuppu vajutada. Veel ei pidanud USB aktiveeruma kui seadmel on Sleep Mode sisse lülitatud. Üldiselt soovitaks ka iseseisva laadija muretseda (neid või ka mujalt odavamalt tellida kui aega on ). Share this post Link to post Share on other sites