reinolen 178 Postitatud Jaanuar 31, 2018 Tere, Nagu ka eelnevad aastad, siis see aasta on samuti toimumas kokkutulek. Esialgse plaani kohaselt toimub Peipsi ääres ning loodetavasti leiab ka koha. Kes käinud, on ka rahul Kuupäevad: 6-8 juuli Kellaaeg: Kuidas keegi jõuab, orienteeruvalt alates kella 19:00'st Asukoht täpsemalt: Kauksi Puhkemaja Google maps asukoht Kogumaksumus (reede-pühapäev): 400€ (40€ nägu) Palun enda tulekust mulle teada anda, siis saab ka kirja panna. Kui läheb broneeringuks, siis oleks vaja ka raha kokku saada. Raha kanda selgitusega enda foorumi kasutajanimi: EE451010011704071220 Rein Aasmäe Täiendav info: Suur maja 2. Korrusel kaks magamistuba : 1. Tuba – üks 1-kohaline ja üks 2-kohaline voodi 2. tuba – kolm 1-kohalist voodit Alumise korruse diivanitel lisakohtadena veel 2+2 koha. On ka paar madratsit, kui selline variant sobib. Majas on ka saun ja see on hinnas. Väike maja – üks 2-kohaline voodi ja 2-kohaline madrats katusealusel lavatsil. Seega mahub voodisse max 14 in (osa siis kahekohalised). Hind kahe maja kohta 2x 200 € = 400 €. Osalejad: 1) Rein (makstud) 2) jeesus188 (makstud) 3) Spezz (makstud) 4) Spezz'i +1 (makstud) 5) old (makstud) 6) old +1 (makstud) 7) siinus (makstud) 8) Deus (makstud) 9) matakass (makstud) 10) Ah-T (makstud) 1 Spezz reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Jaanuar 31, 2018 Aeg liigub kiirelt. Linnuke kirja 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Jaanuar 31, 2018 Meie ka kahekesi Soovitan endiselt kõigil veiparitel kohale vajuda, väga muhe seltskond on alati olnud 2 jeesus188 and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Jaanuar 31, 2018 Paluks seekord puugivabalt ... siis olen käpp. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
siinus 6 Postitatud Jaanuar 31, 2018 Kalendri kirje tehtud. Elus siinus on 100% kohal. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Jaanuar 31, 2018 Mina ka kirja sisse minema. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Jaanuar 31, 2018 Läti piiril võiks kokkutuleku teha, jääks pool ettevalmistuset ära mis muidu selle tripiga kaasneb 1 1 reinolen and old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 1, 2018 Teeme üldse siis Lätis Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 1, 2018 Vaatab, mis vastused mul Peipsi poolt tulevad, kui midagi ei tule siis peab vaatama lõuna poole, aga ennem ei tormaks Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Veebruar 1, 2018 Kui see peaks toimuma Lätis, siis minagi tõenäoliselt tulen Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 1, 2018 Just nüüd, raigo83 kirjutas: Kui see peaks toimuma Lätis, siis minagi tõenäoliselt tulen Misa oled 6 varbaline, et vaid Läti sobib? 1 raigo83 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Veebruar 1, 2018 jeesus188, naljakas oled Ei, kuute varvast pole aga kui see läbu teha Lätis, siis on seal mitu kasutegurit Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Veebruar 1, 2018 Olen käpp. 2 jeesus188 and reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 2, 2018 vaikselt koguneb Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 2, 2018 Nagu eelmine korda arutatud sai võiks seekord äkki ühise söögi arve teha. Ma olen kindel, et tuleb odavam ja lihtsam ka. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 2, 2018 15 minutit tagasi, old kirjutas: Nagu eelmine korda arutatud sai võiks seekord äkki ühise söögi arve teha. Ma olen kindel, et tuleb odavam ja lihtsam ka. seda vast arutab juba kui kuupäev jõuab lähemale ja koht kindel, hetkel veel ootan kohtade tagasisidet (mõned on juba kirjutanud tagasi) Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Veebruar 2, 2018 Paneks reeglid ka siis kirja... Tungivalt soovituslik 1.Alkohol 2.Veip Ei ole lubatud 1.Rahvatantsud ja muu kultuuriline tegevus. Ei ole oodatud 1.Peded 2.Veganid 3.Karsklased Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 2, 2018 lisaks teeme ainult söögi arve siis, joogid võtab igaüks ise Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Veebruar 2, 2018 Just nüüd, EMTA kirjutas: Ei ole oodatud 1.Peded 2.Veganid krt EMTA siis sa ei saaks tullagi ju Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 2, 2018 13 minutes ago, reinolen said: krt EMTA siis sa ei saaks tullagi ju Hmm ma pean sii ka oma orjenatsiooni läbi mõtlema. Ärme ikka nii kitsarinnalised vast ole Share this post Link to post Share on other sites
EMTA 269 Postitatud Veebruar 2, 2018 No sellega on siis asi lahendatud, Old saab pededega ühe toa ja sauna teevad eraldi. Söögiga on asi lihtne. Igaüks võtab kaasa vastavalt südametunnistusele ja kui vähe võtab saab peksa lihtsalt. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Veebruar 2, 2018 Kas te lähete enne läbu juba tülli? Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Veebruar 2, 2018 2 minutit tagasi, raigo83 kirjutas: Kas te lähete enne läbu juba tülli? Me pole kunagi tülis Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Veebruar 2, 2018 Aaaaa, see on siis veiparite vennalik armastusavaldus? Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Veebruar 2, 2018 Õnneks on EMTA'ga koos piisavalt seda va paremat märjukest lipsu sõlme taha valatud, et saab ka vähe tugevamat tögamist lubada ... ilma, et keegi nutma hakkaks. Share this post Link to post Share on other sites