jeesus188 438 Postitatud Juuli 3, 2018 (redigeeritud) On 1.7.2018 at 23:03, matakass kirjutas: Lp tuliad palun siis ära otsutada söögiteema lihtne vastus JAH või EI. Kas HR Siinus võtab muuska nagu eelmistel kordadel . Rein kas sa tead kas seal TV on jalka on ka sellel ajal . Kuidas transaga kas kõik kel vaja on olmas . Hetkel rohkem ei tule midagi meelde . Redigeeris Juuli 3, 2018 kasutaja jeesus188 Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Juuli 3, 2018 jeesus, kas ühest pildist oli vähe Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 3, 2018 no kui vajutad 3-5 korda sisesta nuppu ja midagi ei juhtu....... Siin lehel seda aegajalt juhtub Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 3, 2018 ET siis küsimus kas kõik on nõus, et Spezz teeb ise poe ringi ja siis köhime pärast pappi? Ta oli nõus toitlustaja rolli enda peale võtma ja väidab, et on ka kogenud juba sellel alal. Jeesus las askeldab ka siis Spezziga äkki seda liha värki. Minu kogemus on, et ühine toidu teema tuleb märksa soodsam kui see, et iga üks oma võikud kaasa tirib NB! Kui kurke plaanis teha .... mis on hea mõte, siis mustsõstra lehti saan aiast kaasa rebida. Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 4, 2018 Täna on juba kolmapäev, ülehomme toimumas, kardan, et selle toiduvärgiga oleme juba hiljaks jäänud. Samuti ei tea kõikide seisukohta selle ühise söögi poolelt. Kõik kes on nõus Spezzi poolt pakutud menüüga, andke märku tänase päeva jooksul! ma nõus! Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 4, 2018 Deus ja Ah-t ka nõus Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 4, 2018 Quote NB! Kui kurke plaanis teha .... mis on hea mõte, siis mustsõstra lehti saan aiast kaasa rebida Vaata, et seekord siis ei unusta lehti võtta. Ma lähen võtan kurke poest. Kus see krd ämber on? Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 4, 2018 söögiga otsustaud, herr Spezz käib poes, kui midagi puudu on saab alati poest veel juurde osta 1 old reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 4, 2018 Ma ka siis nõus Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 5, 2018 Kas keegi aku kilesid saab kaasa võtta? - ma võin seekord fööni võtta (ja etiketi printeri). Mul vajab kindlasti paar akut hooldust ja ma tean veel vähemalt ühte kelle omad vajavad seda eelmine aasta :D. 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 5, 2018 25 minutit tagasi, old kirjutas: Kas keegi aku kilesid saab kaasa võtta? - ma võin seekord fööni võtta (ja etiketi printeri). Mul vajab kindlasti paar akut hooldust ja ma tean veel vähemalt ühte kelle omad vajavad seda eelmine aasta :D. mul oleks ka vaja vahetada akuwrape + rõngaid oleks vaja Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 5, 2018 Mul vist vedeleb seda kilet, mis eelmine aasta sain. Ma ei tea küll palju seda on. Peab üles otsima Võin selle kaasa võtta. Pole kasutanud seda, sest akud surevad ennem vanadusse kui katki lähevad Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 5, 2018 Meeter wrapi leidsin, viskasin kotti Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Juuli 6, 2018 Kuna mitmes EU riigis rõhutakse sooneutraalsusele, seega mitte poisid vaid KODANIKUD jagage pilte ja videosid Share this post Link to post Share on other sites
jeesus188 438 Postitatud Juuli 8, 2018 Et pilte ja videosi näha, selleks tuleb ikka kohale ronida Share this post Link to post Share on other sites
siinus 6 Postitatud Juuli 8, 2018 On 7/6/2018 at 8:46 PM, raigo83 said: Kuna mitmes EU riigis rõhutakse sooneutraalsusele, seega mitte poisid vaid KODANIKUD jagage pilte ja videosid Käi ise ka perse Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 8, 2018 1 1 old and Maitsev Aur reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Juuli 8, 2018 1 tund tagasi, siinus kirjutas: Käi ise ka perse Näe akknast paistab Jüri-ÖÖ Share this post Link to post Share on other sites
Spezz 467 Postitatud Juuli 9, 2018 Söögi summa tuli lõpuks kokku 20, algsest arvutusest oli 1 tšekk puudu. Kui huvi on siis võin tšekid kuhugi üles ka visata, avalikult pigem ei jagaks siin.. Kontonr: EE817700771000722617 1 reinolen reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
reinolen 178 Postitatud Juuli 9, 2018 söök makstud =) Share this post Link to post Share on other sites
old 919 Postitatud Juuli 9, 2018 1 hour ago, Spezz said: Söögi summa tuli lõpuks kokku 20, algsest arvutusest oli 1 tšekk puudu. Kui huvi on siis võin tšekid kuhugi üles ka visata, avalikult pigem ei jagaks siin.. Kontonr: EE817700771000722617 Parem mitte, kurat teab palju neid siis veel välja ujub - ma ju ütlesin kohe, et see esmane number ei saa olla reaalne Spezzi peaks omale koju ka toitlustajaks palkama... tuleks odavam ja saaks paremini söödud. Share this post Link to post Share on other sites
AgentDeus 4 Postitatud Juuli 9, 2018 Noh, kui summa suureneb, siis andke teada, kanname pappi juurde aga mitte lõpmatult. Kõik meist ei tööta MTÜ'des. 2 jeesus188 and Levia.ee reacted to this Share this post Link to post Share on other sites