Vapefly 16 Postitatud Jaanuar 14, 2019 Kas kellelgi on plaan lähiajal tellida mõnest viisakast akude netipoest (näiteks nkon.nl vms) akusid? Endal oleks ainult mõnda vaja nii et ei tasuks ära ainult endale tellida. Share this post Link to post Share on other sites
YRO 55 Postitatud Jaanuar 14, 2019 Olen huviline, kui läheb tellimuseks. Võin ise ka tellida häda pärast. Share this post Link to post Share on other sites
raigo83 67 Postitatud Jaanuar 15, 2019 nkon.nl-s praegu Sony VTC5A hinnaga 3.95€ Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Jaanuar 18, 2019 Olen ka käpp, kui asi juba tehtud ei ole. Share this post Link to post Share on other sites
matakass 29 Postitatud Jaanuar 28, 2019 Võtaks ka mõned kui juba tellitud ei ole või paneks uue tellimuse kokku . Andke märku mis seis on Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Jaanuar 28, 2019 Tellin homme nkonist endale mõned akud. Võin juurde võtta, aga asun Pärnus ja siit tuleb veel saatmine juurde. Share this post Link to post Share on other sites
vilistaja 81 Postitatud Jaanuar 30, 2019 Ma tegin tellinuse ära Share this post Link to post Share on other sites
Jaan 74 Postitatud Jaanuar 30, 2019 38 minutes ago, vilistaja said: Ma tegin tellinuse ära Sama siin. Share this post Link to post Share on other sites